Pepik90 Vloženo 4. leden 2013 Sdílet Vloženo 4. leden 2013 Chlapci ja prijedu az na dvojaka. Musim bejt s to svoji prejze se jede na obed k rodicum. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Jendoslav Vloženo 4. leden 2013 Sdílet Vloženo 4. leden 2013 (editace) tady jsou fotky toho zadobytčenýho auta, přece jen naživo vidět takovou prasečinu by mohl pro někoho být šok Editováno: 4. leden 2013, autor: Jendoslav Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
azriel Vloženo 4. leden 2013 Sdílet Vloženo 4. leden 2013 pry zahnojeny. tos nevidel malorazku ...oz listopadu jsem ji nedrhnul. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Popu Vloženo 4. leden 2013 Sdílet Vloženo 4. leden 2013 jendoslavku ....... ty ses dobrej mastic teda .... ma to umyty a dela jak to ma hrozne zahnojeny kazdopadne VRS jak jinak nez nadherny a tady davam jak ma vypadat spravne prosoleny a zahnojeny auto presne pred rokem Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Dodo-Kolín Vloženo 4. leden 2013 Sdílet Vloženo 4. leden 2013 honimíři! Takhle se testuje haldex: V zimě auto moc nemeju Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Popu Vloženo 4. leden 2013 Sdílet Vloženo 4. leden 2013 no kdyby octavenka umela mluvit,... ta by ti dala jmen teda Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Jendoslav Vloženo 4. leden 2013 Sdílet Vloženo 4. leden 2013 (editace) taťko moc pěkný, na jednu stranu to má určitě výhodu, že přes tu vrstvu bahna se na to sůl nemá šanci dostat no udělal jsem si čas a umyl to, ale sere mě, že určitě to moc dlouho nevydrží, ale co už- zítra čus klučáci Jo a Lukíno díky za pochvalu, jseš hodnej kluk, zítra se ti ozvu a pojedem spolu ty kujóne Editováno: 4. leden 2013, autor: Jendoslav Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Popu Vloženo 4. leden 2013 Sdílet Vloženo 4. leden 2013 jasan jasan Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Pepik90 Vloženo 4. leden 2013 Sdílet Vloženo 4. leden 2013 Teda chlapci ni proti sportu ale mel sem to zahnojeny z vas nejvic uz sem to musel ostrikat vapkou ale mam to nafoceny :-D. Zitra ukazu :-) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Mates1.2 Vloženo 4. leden 2013 Sdílet Vloženo 4. leden 2013 Nazdar chlapi, zítra bohužel nezvládám přispět svou účastí, služební povinnosti volají. Když jsem koukal na ty zahnojený šípy, tak jsem se toho až hrůzou rozklepal . Tohle doufám mojí Perličku nikdy nepotká Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Jendoslav Vloženo 4. leden 2013 Sdílet Vloženo 4. leden 2013 (editace) Tak to je škoda tak příště to snad klapne a co Milhouse? přijede? Wrau Editováno: 4. leden 2013, autor: Jendoslav Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Popu Vloženo 4. leden 2013 Sdílet Vloženo 4. leden 2013 myslis RADKA ? :D TEN NEEEEEEEEE ten na nas sere,.... REKRERUJE SE V ALPACH Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Jendoslav Vloženo 4. leden 2013 Sdílet Vloženo 4. leden 2013 Nee já myslel Milana? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Popu Vloženo 4. leden 2013 Sdílet Vloženo 4. leden 2013 jo takhle neni doma ? nema nahodu nakou rymicku treba Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
ccdeny Vloženo 4. leden 2013 Sdílet Vloženo 4. leden 2013 No pánové ten Milan se nějak nehlásí.Na druhou stranu máme poslední 2 dny před nástupem do rabóty-tak se asi někde toulá. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Jendoslav Vloženo 5. leden 2013 Sdílet Vloženo 5. leden 2013 Jak toulá? Já bejt jeho manželka, tak mu to okamžitě zarazim Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Jendoslav Vloženo 5. leden 2013 Sdílet Vloženo 5. leden 2013 tak kluci, foťák se konečně nabil, tak přikládám pár fotek, které jsem stihnul udělat než vychcípnul Jinak sraz super, perfektně jsme pokecali a zamastili kule, takže se těším na příště a jsem rád, že jsme se viděli... Zdarec a všem přeju jízdy bez nehod Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
ccdeny Vloženo 5. leden 2013 Sdílet Vloženo 5. leden 2013 No o koulích mi ani nemluv-všechny hry jsem byl na posledním místě Ještě že to umím aspoň stěma svejma a poved se mi ten kluk Jinak srázek a pokec :kol-47: Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Pepik90 Vloženo 6. leden 2013 Sdílet Vloženo 6. leden 2013 jo chlapci musim říct že to bylo super po dvou měsích vás zase vidět už se ted tešim na další srázek Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Popu Vloženo 6. leden 2013 Sdílet Vloženo 6. leden 2013 za me taky parada a tesim se az podnikneme neco dalsiho Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Dodo-Kolín Vloženo 7. leden 2013 Sdílet Vloženo 7. leden 2013 Nazdar chlapi, zítra bohužel nezvládám přispět svou účastí, služební povinnosti volají. Když jsem koukal na ty zahnojený šípy, tak jsem se toho až hrůzou rozklepal . Tohle doufám mojí Perličku nikdy nepotká Je mi to jasný-Vašík Klausů Vám nadělil svojí amnestií mraky práce Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Dodo-Kolín Vloženo 7. leden 2013 Sdílet Vloženo 7. leden 2013 Zde pár fotek (jen mobil a za tmy): škoda té nedohrané poslední hry-atakoval jsem svůj rekord Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Dodo-Kolín Vloženo 11. leden 2013 Sdílet Vloženo 11. leden 2013 Kluci jedna praktická otázka: Kde a na kolik máte pojištěný auto? Moje auto jsme v rámci KOOPERATIVY převedli do firemní flotily a když jsem viděl kolik bude stát pojištění na r.2013 tak se mne zmocňovali mrákoty.... Je fajn že tam mám asi vše (čelní, sedačky, živel, havarijko...), ale platit 14tis. za 8 let starý auto je megapikačovina.... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Pepik90 Vloženo 11. leden 2013 Sdílet Vloženo 11. leden 2013 to s děláš srandu ne? 14k to neplatim ani já ale nemám živelný no mám jen havarijní, zvěř, skla a proti vandalizmu a kráděži a platim 8200,- jinak u CSOB to mám sjednany Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
stanmar Vloženo 11. leden 2013 Sdílet Vloženo 11. leden 2013 Mám pojištěno u ČP za 14 712 ,- Kč / rok. s 5% spoluúčastí (na pojistnou částu 480 tis.) Je v tom povinné (Exklusive-na 100mil.),havarijní (All risk) zvěř ,čelní sklo... Ovšem pojistka se sepisovala na půl roku starý vůz a bez bonusů by to bylo celkem 24 158,-Kč !! Cena vozu ve smlouvě (výše pojistné částky) není dle pořizovací ceny nového vozu,to by byla částka za pojištění ještě vyšší. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.