Dodo-Kolín Vloženo 22. Červen 2013 Sdílet Vloženo 22. Červen 2013 Ve 14:00 beru ale ve 12 určo ne.... Tvl s Váma je dohoda jak se ženskejma Jeden musí dát termín a fertig-žádný další úpravy! Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Pepik90 Vloženo 22. Červen 2013 Sdílet Vloženo 22. Červen 2013 Jako ja musim na to jidlo k rodicum. A anet je nasrana ze bysme na nej nesli. Takze ja muzu a od 14 hod Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
mikl Vloženo 22. Červen 2013 Sdílet Vloženo 22. Červen 2013 (editace) Tak 14:00 a hotovo,stejně ten čas Pepik napsal i na vedlejším fóru. Jinak dnes jsem jel kolem Kaňku,tak jsem tam zajel na mrknout,je to tam hezký. Připravte si drobný,vlezný nahoru je 60 peněz. Editováno: 22. Červen 2013, autor: mikl Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Popu Vloženo 22. Červen 2013 Sdílet Vloženo 22. Červen 2013 tak to bohuzel asi nedojedu ...... kdyz uz tak jenom nakukacku na parkoviste ......... 60 kc se asi posraly v kine ne ? takova pidi rozhledna a takovy valuty,... no boze boze ! Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
ccdeny Vloženo 22. Červen 2013 Sdílet Vloženo 22. Červen 2013 Ok Ve 14h u kauflandu Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Pepik90 Vloženo 23. Červen 2013 Sdílet Vloženo 23. Červen 2013 Snad to stihnu :-). Uz vyjizdim z kolina Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Pawouk Vloženo 23. Červen 2013 Sdílet Vloženo 23. Červen 2013 (editace) Fajn místní partička,rozhledna parádní (pro lenivé,nebo fyzicky nemouhoucí je tam i výtah),nahoře kavárna,dole restaurace,na parkovišti zmrzlina. Výhled taky dobrý. I při nějaké té oblačnosti byl vidět Bezděz,Trosky i obrys Krkonoš v dáli. Jistě jsem tam nebyl naposledy. Editováno: 23. Červen 2013, autor: Pawouk Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Pepik90 Vloženo 24. Červen 2013 Sdílet Vloženo 24. Červen 2013 jo pánové byla to bomba co vic si přát takto při neděli Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Jendoslav Vloženo 21. Srpen 2013 Sdílet Vloženo 21. Srpen 2013 Tak chlapi, 2 měsíce v tahu a nikdo se nehlásí. To jste všichni pod pantoflem nebo jak? Navrhuju sraz 1.9. nebo 8.9. tak nějak kolem té 13:00, 14:00 u hypernohy v K.H. a jet na tu vysokou Zdar vy psi Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Pepik90 Vloženo 21. Srpen 2013 Sdílet Vloženo 21. Srpen 2013 zdarec bohužel já v záři nemužu vubec každy víkend máme něco chlapci kdo jede ješte kromě mě a ccdenyho na OCTAVIA SRAZ do Žamberka? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Dodo-Kolín Vloženo 21. Srpen 2013 Sdílet Vloženo 21. Srpen 2013 (editace) Ty pse pohanskej! Ale je dobře že se ozýváš-víme kdo bude platit když se Ti narodil ten junior Jestli 1.9 nebo 8.9. je mi šumák-bude to hurá akce Jsem pro! EDIT: Žamberk nejedu. Editováno: 21. Srpen 2013, autor: Dodo-Kolín Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Jendoslav Vloženo 21. Srpen 2013 Sdílet Vloženo 21. Srpen 2013 uvidíme, co napíšou ostatní psíčci jinak ten Žamberk se mi zdá dost z ruky, tam teda nejedu, přede jen dětičky by moc plakaly Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Popu Vloženo 21. Srpen 2013 Sdílet Vloženo 21. Srpen 2013 Prave vcera vecir sem si rikal ze sem neco napisu,... a pak sem usoudil ze az rano teda Jendoslavka me predbehla Nicmene,... me to je tak nejak jedno neco domluvte a je to .............. hlavne aby sme se nesesly ve trech Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Jendoslav Vloženo 21. Srpen 2013 Sdílet Vloženo 21. Srpen 2013 (editace) No právě, Musíme minimálně ukecat ještě Milana a taky ještě ostatní...co Dan? nebo Azrič, Mates atd. Editováno: 21. Srpen 2013, autor: Jendoslav Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Dandisan Vloženo 21. Srpen 2013 Sdílet Vloženo 21. Srpen 2013 za mě spíše 8.9. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
radiss33 Vloženo 21. Srpen 2013 Sdílet Vloženo 21. Srpen 2013 ja bych tam stou svou pleckou nedojel leda na lane Honziku ale pokud Milda prijede tak tam nejak dorazim .... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Popu Vloženo 21. Srpen 2013 Sdílet Vloženo 21. Srpen 2013 podridim se vetsine v jakem datumu bude vic lidi Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Dodo-Kolín Vloženo 22. Srpen 2013 Sdílet Vloženo 22. Srpen 2013 Oukej-směřujme to teda na 8.9.! Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
mikl Vloženo 22. Srpen 2013 Sdílet Vloženo 22. Srpen 2013 Čau lidi,tak já 1.9. určitě ne a 9.9.tak 50/50 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
azriel Vloženo 22. Srpen 2013 Sdílet Vloženo 22. Srpen 2013 mě je to fu©k...já mam čas pořád Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Popu Vloženo 22. Srpen 2013 Sdílet Vloženo 22. Srpen 2013 mildo, asi si se upsal nebo podival na jiny datum,.... je to 8.9. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
michal236 Vloženo 22. Srpen 2013 Sdílet Vloženo 22. Srpen 2013 (editace) Na upozornění od Doda se též prvně hlásím a čas si udělám kdykoliv, práce přeci počká! Editováno: 22. Srpen 2013, autor: michal236 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
ccdeny Vloženo 29. Srpen 2013 Sdílet Vloženo 29. Srpen 2013 Čau pánové,chvilku tady člověk není a ono to tady ožije. Jinak rád Vás všechny zase uvidím-problém je, že 1.9 se vracím ze Žamberka a musím odpoledne stihnout vítání občánků . 8.9 Jsem v práci, ale pokusím se to nějak zařídit je to jak u Milana 50/50 pro Jendu:Jendo v Žamberku je to super kemp super-rodinku vem kliďo sebou-dá se tam hrát minigolf,je tam restaurace ve které celkem slušně vaří,sociálky taky o.k http://www.youtube.com/watch?v=_tzt91saaVU Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kokta7 Vloženo 30. Srpen 2013 Sdílet Vloženo 30. Srpen 2013 taky jedu žamberk přijedte, už je tam pry 80 aut Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
michal236 Vloženo 2. Září 2013 Sdílet Vloženo 2. Září 2013 (editace) Hoši, jsem Kutnohorák a nedochází mi kde je u "hypernohy"? hypernovu tu nemáme, že by se jednalo o úpis tak nevim Editováno: 2. Září 2013, autor: michal236 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.