Dandisan Vloženo 22. Duben 2012 Sdílet Vloženo 22. Duben 2012 spotřeba na letních 195/55 (ted nevím?) 15"...nazpět to bylo asi 5,1, max 5,2. co tu zmiňovanou Seč??? co říkáte? 1 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Dodo-Kolín Vloženo 22. Duben 2012 Sdílet Vloženo 22. Duben 2012 Spotřeba dobrá. Co se týče Seče-nemám problém. Udělali by jsme s tím třeba i Chleby. Měl jsem v pácu nějakej třeba bowling nebo minigolf či něco podobného. Však jsme všichni sportovci, ne? 1 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Dandisan Vloženo 22. Duben 2012 Sdílet Vloženo 22. Duben 2012 klidně to zkombinujeme se sportem...však přímo z KH jsem jel do fitka....pořád s sebou vozím tašku s věcma a inline taky budou standardní výbavou Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
SteglikCZ Vloženo 22. Duben 2012 Sdílet Vloženo 22. Duben 2012 Hej,mohu se přidat když k vám přeběhl i Dandisan Na Seči jsem byl dnes. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Popu Vloženo 22. Duben 2012 Sdílet Vloženo 22. Duben 2012 (editace) se seci nemam problem akorad stim sportem,... nevim nevim,.... budu muset zacit setrit jeste vic,... student to je nahovno EDIT: STEGLIK............ vsak sem to k vam do vlakna psal akorad ekkar mel kecy a par dalsich lidi Editováno: 22. Duben 2012, autor: Lukason Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Dandisan Vloženo 22. Duben 2012 Sdílet Vloženo 22. Duben 2012 Steglik: já nepřeběhl...klidně jsem přešel ne kecám, však víš jak to dopadlo minule...náš soukromý sraz na Kuňce. Plno lidí chtělo, a pak jen my dva. Tak si dáme někde běh, tak 3 km, to je zadarmo, jen sportovní botky vzít Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Pepik90 Vloženo 22. Duben 2012 Sdílet Vloženo 22. Duben 2012 klidně to zkombinujeme se sportem...však přímo z KH jsem jel do fitka....pořád s sebou vozím tašku s věcma a inline taky budou standardní výbavou to musí bejt safra zajímavá vůně s té tašky sport mi nevadí..... přeběhlíky taky berem :kol-47: čim víc tim líp Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
SteglikCZ Vloženo 22. Duben 2012 Sdílet Vloženo 22. Duben 2012 Hej sem zrádce ale co.Tady je fakt hovno.U vás máte aspon kopce a pořádný RZ.Spíš teda až u Seče ale Kolín taky ujde.Tak já se přidávám. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Dandisan Vloženo 22. Duben 2012 Sdílet Vloženo 22. Duben 2012 taky ty věci pořád měním a peru, takže žádný fuj fuj z tašky nejde A měním i tašku...smrad nesnáším, jsem na něj alergický... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Popu Vloženo 22. Duben 2012 Sdílet Vloženo 22. Duben 2012 ty RZ jsou okolo sece nejlepsi,... od sece do chrudimy a pardubic,... je to nejlepsi a pak ze sece na hlinsko tim smerem to je taky labuzo kdyz sem mel motorku jezdil sem tam dost casto kolinka padaly hnedka chci to zkusit i s fabrikou kdyz mam ten podvozek tak co treba po sportu se jet trochu projet do pardubek Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Pepik90 Vloženo 22. Duben 2012 Sdílet Vloženo 22. Duben 2012 (editace) no tak jak na to koukám tak zpět pojedu stejně přes PCE protože MCdrive to jistí tedy jestli nepojedem někam jinám by mě zajímalo kdo se ješte chytne s ostatních vláken a přijde do našeho Editováno: 22. Duben 2012, autor: Pepik90 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Popu Vloženo 22. Duben 2012 Sdílet Vloženo 22. Duben 2012 musime udelat nejakou propagaci a reklamu Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
SteglikCZ Vloženo 22. Duben 2012 Sdílet Vloženo 22. Duben 2012 Hele jo přejít sem musel tady je to fakt nějaký mrtvý na Východě.Pokud něco bude u nás tak tam pojedu taky,ale když vidím že u vás je účast slušná,tak proč ne. A propo doufám,že se ke mě nebude na srazech chovat jako k přeběhlíkovi Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Popu Vloženo 22. Duben 2012 Sdílet Vloženo 22. Duben 2012 to si pis ze budem,.... budem si na tebe ukazovat az budes prizdet a slusne te vyhlasime Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
SteglikCZ Vloženo 22. Duben 2012 Sdílet Vloženo 22. Duben 2012 JÉÉÉ to sem zase někam vlezl Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Popu Vloženo 22. Duben 2012 Sdílet Vloženo 22. Duben 2012 kliiiiiiiiiiiiiid Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Dodo-Kolín Vloženo 23. Duben 2012 Sdílet Vloženo 23. Duben 2012 Tak my (já a Pepa90) jedem teď v neděli 29.4. od 14:00 Kunětickou Horu. Budou tam nějaký pardubičáci a královohradečáci. Více informací na nejmenovaném konkurenčním foru HLAVNÍ SEKCE > Regiony > východní čechy proste vychod Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
SteglikCZ Vloženo 23. Duben 2012 Sdílet Vloženo 23. Duben 2012 Dodo jak si na to přišel?Já o ničem nevím a to sem odsud?Vždyt se tam nic neplánuje??? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Dodo-Kolín Vloženo 23. Duben 2012 Sdílet Vloženo 23. Duben 2012 (editace) Zde to je: http://www.zkracovatko.cz/TGfn3X Editováno: 23. Duben 2012, autor: Dodo-Kolín Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
SteglikCZ Vloženo 23. Duben 2012 Sdílet Vloženo 23. Duben 2012 Jo takhle to jsou přímo jen Octávky jo?No tak dobrý,jedu taky .Ve 14 00 v sobotu na Kunce jo?Dořešíme to tam v tom vláknu. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Dandisan Vloženo 23. Duben 2012 Sdílet Vloženo 23. Duben 2012 takže pro nás s Lukasonem zase nic Máme hold malé sestřičky Octáviíí Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Pepik90 Vloženo 23. Duben 2012 Sdílet Vloženo 23. Duben 2012 takže pro nás s Lukasonem zase nic Máme hold malé sestřičky Octáviíí já si myslim že je to jednokdo přijede protože tam přijede i vw golf a seat altea takže nějaky fabie by vubec nevadili Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
SteglikCZ Vloženo 23. Duben 2012 Sdílet Vloženo 23. Duben 2012 Ahá.Tak to sorryJá myslel,že to je Octavia forum tak jen logicky srazy octávie No fábie v koncernu chápu a podporuju.Ale proč VW a Seat?Jistě koncern..ale šmejdi a konkurenti. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Dodo-Kolín Vloženo 24. Duben 2012 Sdílet Vloženo 24. Duben 2012 Klíííííííd. Hlavně že to není nějakej žabožrout Klidně fábči přijeťte! Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Popu Vloženo 24. Duben 2012 Sdílet Vloženo 24. Duben 2012 semnou nepocitejte,..... cas je svine a kundy jsou kundy takze sry hosi na sec si cas ale udelam Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.