Přejít na obsah

Hradec Králové-Pardubice


LPG

Doporučené příspěvky

juke.box - no vidiš, v tebe jsem zrovna doufal, vždycky když se mě někdo ptá na nějaký KKL kabely, tak ho rovnu odkazuju na tebe, doufal jsem, že mi dáš nějakou provizi. :D A ty se nebudeš účastnit! :) Tak si užij Chorvatsko!

Já myslím, že doba srazu záleží na tom, jak se lidem bude chtít. :) Já to tam mám 110 km a ještě bych tam pak rád něco obešel, takže se uvidí. :)

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Tak to nedorazila, přitom mi včera zprávy chodily, asi se někde ztratila cestou. :) Nastavit a zjistit umím co je potřeba. :) Ale u Fabie po faceliftu záleží na verzi softwaru motoru, pokud je nový, tak toho jde míň. Diagnostiku beru, to můžeme probrat osobně. :) A nebo přes SZ, tady jsme s tím dost OT.

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Tak to mě mrzí. Je pravda, že místo bylo trošku moc frekventované, příště bych volil sraz někde, kde nebude nikdo jiný, než my. :) Tady jsme spíš museli my hledat místo k zaparkování. :) A nebo dát do placu telefonní číslo a navigovat na správné místo. :) Byli jsme pod horou na placeném parkovišti. Foto jako důkaz. :)

post-868-0-98475200-1313863858_thumb.jpg

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

  • o 1 měsíc později...

panove vim ze to sem nepatri ale zde si toho spis vsimnete:) potreboval bych zitra omrknout jednu fabcu v pardubicich . Byl by nekdo ochoten zevrubne mrknout na fabii a podat me hlaseni v jakem stavu je lak pneu atd tak na oko nez se tam vydam busem ? :) pripadne prosim do SZ o odkaz na ni :) byl bych moc vdecny

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

  • o 2 měsíce později...
  • o 4 týdny později...
  • o 3 týdny později...

Zapojit se do konverzace

Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Vložili jste obsah s formátováním.   Odebrat formátování

  Je povoleno maximálně 75 smajlíků.

×   Z vašeho odkazu byl automaticky vytvořen náhled..   Odstranit náhled a nechat pouze odkaz

×   Předchozí vložený obsah byl obnoven.   Vyčistit editor

×   Nemůžete vložit obrázky přímo. Aktualizujte nebo vložte obrázky z URL.

×
×
  • Vytvořit nový...