Horacio1 Vloženo 18. Srpen 2011 Sdílet Vloženo 18. Srpen 2011 No pokud na to nezapomenu mohl bych vzít rodinku na výlet :-), ale rozhodnu se ráno a bude to jen na chvylku. Zdar Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
juke.box Vloženo 18. Srpen 2011 Sdílet Vloženo 18. Srpen 2011 Já se bohužel nezůčastním páč jedu do Chorvatska. Ale v Restauraci na Kuňce doporučuju zkusit grilovaný žebra, na ty tam tu a tam jezdím a nemá to chybu. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
smurf Vloženo 19. Srpen 2011 Sdílet Vloženo 19. Srpen 2011 pratele,takze sobota? v kolik pod kunkou teda? do kolika to tak cca planujete? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
samurai Vloženo 19. Srpen 2011 Sdílet Vloženo 19. Srpen 2011 juke.box - no vidiš, v tebe jsem zrovna doufal, vždycky když se mě někdo ptá na nějaký KKL kabely, tak ho rovnu odkazuju na tebe, doufal jsem, že mi dáš nějakou provizi. A ty se nebudeš účastnit! Tak si užij Chorvatsko! Já myslím, že doba srazu záleží na tom, jak se lidem bude chtít. Já to tam mám 110 km a ještě bych tam pak rád něco obešel, takže se uvidí. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
nooeell Vloženo 19. Srpen 2011 Sdílet Vloženo 19. Srpen 2011 co ta 13.00 ? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
samurai Vloženo 19. Srpen 2011 Sdílet Vloženo 19. Srpen 2011 Počítám s tím, co bylo snad na minulé stránce uvedeno - parkoviště ve 13:00. Ještě by to chtělo nějakou mapku, ale tak nejsem žena, tak to snad najdu. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
nooeell Vloženo 19. Srpen 2011 Sdílet Vloženo 19. Srpen 2011 odkud přijedeš,že bych na tebe někde v centru počkal Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
samurai Vloženo 19. Srpen 2011 Sdílet Vloženo 19. Srpen 2011 Já myslím, že se to nedá minout. Přijedu z Prahy a odkud? Kudy mě navigace potáhne. Co jsem koukal na mapy, tak je mi to jasný, snad myslíme to samé parkoviště. A jestli bude počasí jako právě teď tady (tma, voda a blesky) tak na to kašlu. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
nooeell Vloženo 19. Srpen 2011 Sdílet Vloženo 19. Srpen 2011 tady je krásně,ale dorazí to sem...zitra má být hezky.Došla ti zpráva včera? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
samurai Vloženo 19. Srpen 2011 Sdílet Vloženo 19. Srpen 2011 O zprávě nic nevím... Věřím, že bude hezky a uděláme si výlet. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
nooeell Vloženo 19. Srpen 2011 Sdílet Vloženo 19. Srpen 2011 tak asi nedorazila,jen sem se ptal,co umíš vše nastavit na diagnostice Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
samurai Vloženo 19. Srpen 2011 Sdílet Vloženo 19. Srpen 2011 Tak to nedorazila, přitom mi včera zprávy chodily, asi se někde ztratila cestou. Nastavit a zjistit umím co je potřeba. Ale u Fabie po faceliftu záleží na verzi softwaru motoru, pokud je nový, tak toho jde míň. Diagnostiku beru, to můžeme probrat osobně. A nebo přes SZ, tady jsme s tím dost OT. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
laky911 Vloženo 19. Srpen 2011 Sdílet Vloženo 19. Srpen 2011 Ráno jedu do Brna, ale pokud se brzo vrátím, tak bych se taky stavil.. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
smurf Vloženo 20. Srpen 2011 Sdílet Vloženo 20. Srpen 2011 je 13.28,3x jsem projel vsechny parkoviste a nikdo nikde :-( sakraaaaa :-( Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
samurai Vloženo 20. Srpen 2011 Sdílet Vloženo 20. Srpen 2011 Tak to mě mrzí. Je pravda, že místo bylo trošku moc frekventované, příště bych volil sraz někde, kde nebude nikdo jiný, než my. Tady jsme spíš museli my hledat místo k zaparkování. A nebo dát do placu telefonní číslo a navigovat na správné místo. Byli jsme pod horou na placeném parkovišti. Foto jako důkaz. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
shotik Vloženo 29. Září 2011 Sdílet Vloženo 29. Září 2011 panove vim ze to sem nepatri ale zde si toho spis vsimnete:) potreboval bych zitra omrknout jednu fabcu v pardubicich . Byl by nekdo ochoten zevrubne mrknout na fabii a podat me hlaseni v jakem stavu je lak pneu atd tak na oko nez se tam vydam busem ? pripadne prosim do SZ o odkaz na ni byl bych moc vdecny Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
smurf Vloženo 20. Prosinec 2011 Sdílet Vloženo 20. Prosinec 2011 zdravím pánové :-) vím že se to sem moc nehodí,ale chci se zeptat jestli někdo nemáte dobrou zkušenost s nějakým super klempířem a výborným lakýrníkem ? potřeboval bych jeden blatník na O1 :-) děkuju za tipy a omlouvám se,že to publikuju tady Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Dandisan Vloženo 13. leden 2012 Sdílet Vloženo 13. leden 2012 ahoj, tak neplánuje se ted něco, nějaký třeba mini srázek? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
juke.box Vloženo 13. leden 2012 Sdílet Vloženo 13. leden 2012 Jj, dal bych žebra na Kuňce..........tak kdo se hlásí? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Dandisan Vloženo 14. leden 2012 Sdílet Vloženo 14. leden 2012 já se hlásím Na jídlo na Kuňku s přítelkyní chodíme, ale žebra jsem tam teda ještě neměl....je čas je ochutnat Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
SteglikCZ Vloženo 4. Únor 2012 Sdílet Vloženo 4. Únor 2012 Pardubice,Hradec Králové a okolí...Sraz ŠKODA AUTO vozy libovolné pro rok 2012. Kdo se hlásí?Podle počasí vybereme lokaci. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Dandisan Vloženo 5. Únor 2012 Sdílet Vloženo 5. Únor 2012 já určitě, tak sem s tím Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
SteglikCZ Vloženo 5. Únor 2012 Sdílet Vloženo 5. Únor 2012 No ve dvou autech to není ani sraz .Alespon 10 Škodovek a něco určíme i v téhle kose.Kdo další z VČ? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
juke.box Vloženo 5. Únor 2012 Sdílet Vloženo 5. Únor 2012 Ja, a věděl bych o jednom, dvou dalších......... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
.:D4NNY:. Vloženo 5. Únor 2012 Sdílet Vloženo 5. Únor 2012 Já bych určitě přijel Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.