Majký Vloženo 27. Únor 2008 Sdílet Vloženo 27. Únor 2008 (editace) určo přijedu jinak navrhuji 13:00 Kunka nebo 12:00 Globus a poté se přesuneme na Kunku Tak já se toho dobrovolně ujmu když už jsem navrhnul místo setkání... Takže... 8 března 13 hodin na Kunce. Prosím potvrdit účast.........Romariooo TomasB mira com-aaR LPG Najmis JaKr Lube Krešta kadlec Jirkasss Majký Kdo další??? Editováno: 27. Únor 2008, autor: Majký Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Krešta Vloženo 27. Únor 2008 Sdílet Vloženo 27. Únor 2008 jééééééé. Tak rád bych se na Vás přijel podivat, ale já si na sebe vezmu monterky a du si hrát na ču..ka. Tak si to užijte a udělejte nějaké to foto. no toto. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Krešta Vloženo 27. Únor 2008 Sdílet Vloženo 27. Únor 2008 Já bych to viděl, že jelikož nemohu, tak by se z toho mohla vyklubat tradice a udělat to někdy, kdy budu mít čas Co vy na to? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
RED5ive Vloženo 27. Únor 2008 Sdílet Vloženo 27. Únor 2008 Hmmm... Tak že bych se taky třeba skusil utrhnout vod každoveekendový nudy a jel se provětrat???:-))) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
mira Vloženo 27. Únor 2008 Sdílet Vloženo 27. Únor 2008 Krešta:to je škoda Kolíňáku...kluci plánujou něco na 2.3.v Mimoni.....to zas nemužu já..ale bude to stát za to...mrkni do srazů... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kadlec Vloženo 27. Únor 2008 Sdílet Vloženo 27. Únor 2008 (editace) ja se objevím přímo pod kunkou ale auto kvůli vám teda nemeju a jelikož se v pátek vracím z veletrhu tak bude asi zaprasený zvenku i zevnitř Editováno: 27. Únor 2008, autor: kadlec Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
TomasB Vloženo 27. Únor 2008 Sdílet Vloženo 27. Únor 2008 já auto taky mejt nebudu a je jako prase. Přijedu Mondeem. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kadlec Vloženo 28. Únor 2008 Sdílet Vloženo 28. Únor 2008 to je sraz škodvek, lepší zaprasená kokta jak umytý mondeo a navíc u firemního auta není problém umýt jako mondeo a protáhnout tou myčkou koktu, ne? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
mira Vloženo 28. Únor 2008 Sdílet Vloženo 28. Únor 2008 neblázněte a nemejte...se budete divit a napadne ještě nakonec sníh.... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Com-aaR Vloženo 28. Únor 2008 Sdílet Vloženo 28. Únor 2008 (editace) neblázněte a nemejte...se budete divit a napadne ještě nakonec sníh.... Což o to... já klidně nebudu mejt, ale abych nemusel každým ukazovat techničák a vytisknout si svůj avatar, aby byla poznat barva! : Editováno: 28. Únor 2008, autor: Com-aaR Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
mira Vloženo 28. Únor 2008 Sdílet Vloženo 28. Únor 2008 až tak to je hrozný s tou špínou??jej... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Majký Vloženo 28. Únor 2008 Sdílet Vloženo 28. Únor 2008 to máš jedno poznáme tě podle tvaru a zda přidede nějaké hodně špinavé auto bude každému jasné o koho de Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Romariooo Vloženo 28. Únor 2008 Sdílet Vloženo 28. Únor 2008 Já jen doufám,že mě nebudete nadávat,že jsem vymyslel zrovna Kunku...Každopádně se pak mužeme přemístit někam jinam. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
TomasB Vloženo 28. Únor 2008 Sdílet Vloženo 28. Únor 2008 to je sraz škodvek, lepší zaprasená kokta jak umytý mondeo a navíc u firemního auta není problém umýt jako mondeo a protáhnout tou myčkou koktu, ne? já už jsem tak zvyklej na Mondeo, že Octávou jedu tak pár metrů měsíčně. Problém s mytím není v penězích, ale nechce se mi. Stejně je to fuk. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
lukash Vloženo 29. Únor 2008 Sdílet Vloženo 29. Únor 2008 (editace) Já jen doufám,že mě nebudete nadávat,že jsem vymyslel zrovna Kunku...Každopádně se pak mužeme přemístit někam jinam. No co jinýho bys taky mohl vybrat - široko daleko nic jiného není... A vzhledem k tomu, že je to nejvyšší bod - tak by každý měl trefit. Editováno: 29. Únor 2008, autor: lukash Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
mira Vloženo 29. Únor 2008 Sdílet Vloženo 29. Únor 2008 Já jen doufám,že mě nebudete nadávat,že jsem vymyslel zrovna Kunku...Každopádně se pak mužeme přemístit někam jinam. si piš....že se někdo ozve Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Romariooo Vloženo 29. Únor 2008 Sdílet Vloženo 29. Únor 2008 si piš....že se někdo ozve Ty vole...to jsem přesně čekal...asi Vám všem propícham u Kunky pneu Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Romariooo Vloženo 29. Únor 2008 Sdílet Vloženo 29. Únor 2008 Ty vole...to jsem přesně čekal...asi Vám všem propícham u Kunky pneu Ale doufám,že to aspon dopadne a nebude se nikdo vymlouvat na počasi... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Triplseven Vloženo 29. Únor 2008 Sdílet Vloženo 29. Únor 2008 pokud to jen trosku půjde budu tam! Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
mira Vloženo 2. Březen 2008 Sdílet Vloženo 2. Březen 2008 snadc budeme mít lepší počásko jak hoši dneska na Mimoň... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Lube Vloženo 2. Březen 2008 Sdílet Vloženo 2. Březen 2008 Snat jooooooooooo Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Krešta Vloženo 2. Březen 2008 Sdílet Vloženo 2. Březen 2008 Krešta:to je škoda Kolíňáku...kluci plánujou něco na 2.3.v Mimoni.....to zas nemužu já..ale bude to stát za to...mrkni do srazů... To jsem třošku prospal. Já mám zimní spánek . Stejně je to v té mimoni sfouklo. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Peťan* Vloženo 4. Březen 2008 Sdílet Vloženo 4. Březen 2008 Taky bych rád přijel, jen malej probléma, dělám do 14 hod.. Jsem z Nového Města nad Met., takže bych ta´m pak přijel nějak dýl.. ale nevím kde Vás budu hledat.. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
mira Vloženo 5. Březen 2008 Sdílet Vloženo 5. Březen 2008 to stihneš....když bude počasí tak tam určo budem ještě....kdyby bylo tady v okolí nějaký letiště dobrý tak by jsme se mohli přesunout pak....... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Peťan* Vloženo 5. Březen 2008 Sdílet Vloženo 5. Březen 2008 to stihneš....když bude počasí tak tam určo budem ještě....kdyby bylo tady v okolí nějaký letiště dobrý tak by jsme se mohli přesunout pak....... No asi dorazím.. ale jestli se budete přesouvat, tak se musíme nějak dohodnout abych někde nebloudil.. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.