kláca Vloženo 19. Květen 2011 Sdílet Vloženo 19. Květen 2011 Mě je to jedno klidně můžeme dřív .... zkoušel jsem Zagorku a je nějakej mrtvej pořád jen stěhuje ok zagorka se zase stěhuje? to je hrozný snim Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
dawe323 Vloženo 19. Květen 2011 Sdílet Vloženo 19. Květen 2011 koukám, že na fb zatím moc lidí účast nepotvrdilo,ale ještě je čas. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Mates_XIV Vloženo 19. Květen 2011 Sdílet Vloženo 19. Květen 2011 tak moc nás asi nebude ale lepší než nic doraž bude pěkně dáme pokec. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kláca Vloženo 19. Květen 2011 Sdílet Vloženo 19. Květen 2011 a teda tak nějak po 3tí? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
piskot Vloženo 19. Květen 2011 Sdílet Vloženo 19. Květen 2011 Chlapi ještě nevím jak to bude, ale možná bych se zastavil. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Mates_XIV Vloženo 19. Květen 2011 Sdílet Vloženo 19. Květen 2011 a teda tak nějak po 3tí? Jojo kolem ty třetí tam dorazím ... pak se to začne asi postupně slejzat Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Riper Vloženo 19. Květen 2011 Sdílet Vloženo 19. Květen 2011 Tak jestli to budu přes víkend stíhat tak bych taky dorazil. a kde že to bude???? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
dawe323 Vloženo 19. Květen 2011 Sdílet Vloženo 19. Květen 2011 Riper: dle instrukcí na fb parkoviště vedle myčky u Hype. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Riper Vloženo 19. Květen 2011 Sdílet Vloženo 19. Květen 2011 Sorry ale na fejkbůk nechodim jinak misto beru na vědomí Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
maca Vloženo 19. Květen 2011 Sdílet Vloženo 19. Květen 2011 Riper: dle instrukcí na fb parkoviště vedle myčky u Hype. Hmmm a kde je Hypernova v Bolce?? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
piskot Vloženo 19. Květen 2011 Sdílet Vloženo 19. Květen 2011 Sjezd z dálnice (R10 Praha-Liberec) u Mladý Boleslavi směr na Jičín. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
maca Vloženo 19. Květen 2011 Sdílet Vloženo 19. Květen 2011 dík,už asi vím Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kláca Vloženo 20. Květen 2011 Sdílet Vloženo 20. Květen 2011 maca: je tam i mekáč , dorazíš? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
maca Vloženo 20. Květen 2011 Sdílet Vloženo 20. Květen 2011 Zatím to vypadá že jo Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kláca Vloženo 20. Květen 2011 Sdílet Vloženo 20. Květen 2011 tak fajn já snad taky Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Mates_XIV Vloženo 20. Květen 2011 Sdílet Vloženo 20. Květen 2011 Tak to je jenom dobře rád vás kluci zase uvidim ... snad bude i Zagorka chce poladit auto Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
muhehes Vloženo 21. Květen 2011 Sdílet Vloženo 21. Květen 2011 Ahoj koukam ze mate srazek u hypky se tam prijedu mrknou kdyz mi nekdo pomuze opravit ASR a ABS ne sranda mam F1 16v 55kw nevim jestli by se dalo na me neco obdivovat jeste porad tam mam zimaky ale rady a zkusenosti ostatnich by se mi hodily venoval by mi tam nekdo chvilku ? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
dawe323 Vloženo 21. Květen 2011 Sdílet Vloženo 21. Květen 2011 určitě doraz a dozvíš se toho více než bys chtěl Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
muhehes Vloženo 21. Květen 2011 Sdílet Vloženo 21. Květen 2011 no jelikoz v pondeli maturuju tak nevim jestli si na to najdu casek kazdopadne bych chtel se mrknou a inspirovat se protoze jsem fabku koupil v zime a jeste me sni ceka hodne prace jelikoz to bylo firemni auto a je to na ni znat Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
maca Vloženo 22. Květen 2011 Sdílet Vloženo 22. Květen 2011 Bohužel nedorazím,ve 14:00 jdeme stěhovat obecní knihovnu. Uvidíme se v pátek v Chabrech.Užijte si to dnes! Martin Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
piskot Vloženo 22. Květen 2011 Sdílet Vloženo 22. Květen 2011 tak ja dnes taky pravdepodobne nedorazim. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Mates_XIV Vloženo 23. Květen 2011 Sdílet Vloženo 23. Květen 2011 Nakonec nás tam bylo docela dost. Až jsem se toho chvilku leknul ale akce dobrá. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kláca Vloženo 23. Květen 2011 Sdílet Vloženo 23. Květen 2011 tojo, aut přijelo že sem krapet čuměl pokec fajn! Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Riper Vloženo 26. Květen 2011 Sdílet Vloženo 26. Květen 2011 Jj taky sem bíl vykulenej ale nebál sem se CO SE TÝČE SOBOTNÍHO ODJEZDU DO CHABER TAK SRAZ JE V 8.00-8.30 MYČKA IMMO U OLYMPIE. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Anthoan Vloženo 26. Květen 2011 Sdílet Vloženo 26. Květen 2011 Čau. Nejedete přes Černý Most? Kdyžtak bych se přidal do kolony... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.