Václav Š. Vloženo 28. Únor 2008 Sdílet Vloženo 28. Únor 2008 Už několikrát jsem četl, že s příchodem nové generace Pola bude k dispozici také odvozený minivan, kterým by měl být náš Roomster. Zajímalo by mě, jestli je to pravda. Přijde mi to od VW trochu sprostý, nasadit si svoje logo na Roomstera. Co si o tom myslíte? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Majk Vloženo 28. Únor 2008 Sdílet Vloženo 28. Únor 2008 Nic nového,Felicii pick-up taky prodávali se znakem VW. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Tomas_ek Vloženo 28. Únor 2008 Sdílet Vloženo 28. Únor 2008 v koncernu běžná praxe, nic zvláštního Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
lukino200 Vloženo 29. Únor 2008 Sdílet Vloženo 29. Únor 2008 v koncernu běžná praxe, nic zvláštního To snad neudělaj, nechce se mi tomu věřit Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
reddy Vloženo 29. Únor 2008 Sdílet Vloženo 29. Únor 2008 přesně tak, v katalogu jsem taky na to zíral, když jsem kdysi viděl feldu pick -up se znakem VW , prodávali ji myslím v jižní americe, Brazilíe a tak......... no jo, co nadělámě, koncern je koncern a šetřti se musí Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Václav Š. Vloženo 1. Březen 2008 Autor Sdílet Vloženo 1. Březen 2008 Já doufám, že ho aspoň nebudou prodávat v ČR a úplně nejlíp v celý Evropě. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Jirik.DC Vloženo 1. Březen 2008 Sdílet Vloženo 1. Březen 2008 Podle mně je to o tom, že na některých trzích (např. zmíněná Jižní Amerika, apod.) má VW přece jen jméno, zatímco Škodu tam nikdo nezná.. A ve výsledku jde o to, že to auto jako takové se vyrobí stejně tam, co klasická Felicia pick-up, nebo třeba i Roomster, jen se na něj dá jiné logo a jde do světa..takže bude větší odbyt=bude se i víc vyrábět, takže aspoň bude mít škodovka práci Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Tomas_ek Vloženo 1. Březen 2008 Sdílet Vloženo 1. Březen 2008 To snad neudělaj, nechce se mi tomu věřit u škodovky je příklad Falicia pickup měla jen jinou masku a logo na volantu. Úplně stejně se prodávaly kombíky od Felicie. VW Lupo má v některých zemích taky masku Seatu a prodává se jako Seat. A určitě by se našlo víc příkladů. Je to koncern, tak spolupracuje. Co je na tom k nepochopení? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
mischicka Vloženo 1. Březen 2008 Sdílet Vloženo 1. Březen 2008 u škodovky je příklad Falicia pickup měla jen jinou masku a logo na volantu. Úplně stejně se prodávaly kombíky od Felicie. VW Lupo má v některých zemích taky masku Seatu a prodává se jako Seat. A určitě by se našlo víc příkladů. Je to koncern, tak spolupracuje. Co je na tom k nepochopení? Taky mi na tom nepřijde nic až tak divného, v Kolíně ten trojlístek taky varábí téměř totéž pod různými firmami, podobně některé dodávky byly stejné, nebos e lišily jen v detailech. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
George Couser Vloženo 1. Březen 2008 Sdílet Vloženo 1. Březen 2008 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Polda1 Vloženo 1. Březen 2008 Sdílet Vloženo 1. Březen 2008 j.jjj, v Německu se normal prodává Škoda pick-up na značce CADDY od VW. Jinak jsem viděl v Německých časopisech i verze Německého VW Touran se znakem Škoda, byly to zatím studie a prototypy. Každopádně je dnes uplně jedno jaký to má znak, jestli Škoda nebo VW, když kupuješ nové či ojeté, tak je to za stejnou cenu a rozdíly jsou jen optické. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
George Couser Vloženo 1. Březen 2008 Sdílet Vloženo 1. Březen 2008 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
reddy Vloženo 11. Březen 2008 Sdílet Vloženo 11. Březen 2008 jj, to je přesně ten pick up Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
vittorio Vloženo 14. Březen 2008 Sdílet Vloženo 14. Březen 2008 nechapu zvolani nekterych, ze nechape jak si to muzou dovolit - lidi proberte se do reality automobilovyho prumyslu. lupo=arosa apod. bezna vec, u nas renault sandero v jizni emerice, pro evropu proste dacia sandero koleos je taky samsung s jinym znakem...proste koncerny a majitele rozhoduji,skodu vlastni vw tak se nedivte....ale to sem myslel ze to uz vsichni vedi Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
gigi Vloženo 6. Květen 2008 Sdílet Vloženo 6. Květen 2008 cože? snad se u vw zbláznily ukrást nám roomstera a udělat sněho svoje auto. To rovnou může škoda vzít vw golf nebo jiný auto od vw. Moc mě to naštvalo. Vůbec se mi to nelíbí . Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Garrett Vloženo 6. Květen 2008 Sdílet Vloženo 6. Květen 2008 Škoda nemůže vzít od VW, ale VW od Škody ano, je to její vlastník, tak čemu se divíte Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
gigi Vloženo 7. Květen 2008 Sdílet Vloženo 7. Květen 2008 Přídemito nespravedlivé vzýt od škody roomstra a od vw ani jeden model. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
ViktorMPI Vloženo 7. Květen 2008 Sdílet Vloženo 7. Květen 2008 (editace) Taky nechápu údiv některých. VW je vlastník Škody, takže jí nemůže ani nic ukrást a může si s ní dělat, co chce a zamyslete se nad tím, co by Škoda Auto bez VW byla? Náš Superb I byl taky z většiny odvozený z Passatu. Buďme rádi, že to tak je. Škoda má za úkol hlavně vydělávat. Editováno: 7. Květen 2008, autor: ViktorMPI Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.