Přejít na obsah

Handsfree


M.I.K.

Doporučené příspěvky

Poradte prosim. Mam Octavku r.v.2005 a v ni orig. handsfree. Mam S.E. K800i . Chtel bych propojit tento telefon s HF pres Bluetooth. Jenze telefon nenajde zadne zarizeni... Zkousel jsem to s vypnutym klickem,se zapnutym klickem,s nastartovanym motorem... Proste nic nenajdu. Zna nekdo alespon nejakou dalsi moznost? Diky!

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Dáš zaktivovat v mobilnim telefonů bluetooth a dáš vyhledat audio přislušenství.Jakmile to telefon najde tak Tě vyzve k zadání kodů pro spárování hansfree sady s mobilem.U Nokie to jsou čtyři nuly.Mělo by být zapnuté zapalování.Zkus to.Musi to fungovat.Roman.

Diky za radu,ale to vse jsem jiz zkousel.... Neni mozny,ze to HF nema v sobe Bluetooth??? Koupil jsem auto pred mesicem a tak preci jen nemam prehled.

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Ahoj! Zkus si spíš přečíst předělání klasické HF II na na HF II s bluetooth, vše jak popisuješ totiž nasvědčuje tomu, že bluetooth nemáš, zvláště pokud jsi kupoval auto starší ( dříve byli HF jen bez bluetooth ), je tam přesný návod jak co dodělat a co jim říct v servise, protože oni opravdu často neví o co jde. Všechno to vyjde cenově tak do 6 stovek myslím, ale to sem tam taky psal.

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Jakmile to nakoduješ začneš řešit odpojování, zobrazování seznamu jen ze SIM, nezobrazování čísel, seznamu přijatých a volaných hovorů na maxidotu....

Podařilo se někomu přehrát firmware v řídící jednotce HF ? Podle autorizovaných servisů to prý není možné.

Výrobce, ani Škoda auto mi na maily ještě neodpověděli.

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

  • o 2 týdny později...

Zapojit se do konverzace

Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Vložili jste obsah s formátováním.   Odebrat formátování

  Je povoleno maximálně 75 smajlíků.

×   Z vašeho odkazu byl automaticky vytvořen náhled..   Odstranit náhled a nechat pouze odkaz

×   Předchozí vložený obsah byl obnoven.   Vyčistit editor

×   Nemůžete vložit obrázky přímo. Aktualizujte nebo vložte obrázky z URL.

×
×
  • Vytvořit nový...