MichalF Vloženo 21. Březen 2008 Sdílet Vloženo 21. Březen 2008 Miro, na to ze nejedes se do toho tady docela rejpes Je to lamička Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
JasteR Vloženo 21. Březen 2008 Sdílet Vloženo 21. Březen 2008 (editace) Tak prileju trochu oleje do ohne.. Cca 30 minut stara fotka z Mimone.. Safra to vypada dobre ..jinak co sem jel z bolky po obedne tak prselo a +5 v turnove uz bez deste +3s Editováno: 21. Březen 2008, autor: JasteR Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
JasteR Vloženo 21. Březen 2008 Sdílet Vloženo 21. Březen 2008 (editace) .... ja sem pro sraz u nas ted uz taky ok, po obede prestalo prset a snih taje.... ale tezko ric ja to bude zitra, vcera u nas taky rano kalamita a po obede bylo jasno... a snih skoro roztal... Zitra hlasi na stredocesky kraj polojasno -5 az +5s ve dne Editováno: 21. Březen 2008, autor: JasteR Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
MichalF Vloženo 21. Březen 2008 Sdílet Vloženo 21. Březen 2008 Ja za sebe rikam NE ... u nas celou noc snezilo a vicemene snezi i celej den, takze pokud se neco nezmeni pres noc a zitra rano tak 100% ne, jak sem rikal jedu jedine kdyz bude sucho, jinak to tam stejne nema smysl Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
JasteR Vloženo 21. Březen 2008 Sdílet Vloženo 21. Březen 2008 Ja za sebe rikam NE ... u nas celou noc snezilo a vicemene snezi i celej den, takze pokud se neco nezmeni pres noc a zitra rano tak 100% ne, jak sem rikal jedu jedine kdyz bude sucho, jinak to tam stejne nema smysl No pokud bude zitra chumelit tak bych taky asi nejel..sice mimon je nizina ale muze tam zase prset.. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
JasteR Vloženo 21. Březen 2008 Sdílet Vloženo 21. Březen 2008 (editace) . Editováno: 21. Březen 2008, autor: JasteR Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Martyp Vloženo 21. Březen 2008 Sdílet Vloženo 21. Březen 2008 Tezko rict..Kdyz je to takove neurcite,je lepsi to asi presunout na jindy.. Tak za mesic by to bylo urco lepsi..vsichni budou uz na letakach a pravdepodobnost dobryhopocasi je vetsi.. Zalezi,co tu bude napsane tak v 8-9 vecer..Pokud to bude porad napul,tak se zleju a rano nikam nejedu.. lol Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
JasteR Vloženo 21. Březen 2008 Sdílet Vloženo 21. Březen 2008 (editace) Tezko rict..Kdyz je to takove neurcite,je lepsi to asi presunout na jindy..Tak za mesic by to bylo urco lepsi..vsichni budou uz na letakach a pravdepodobnost dobryhopocasi je vetsi.. Zalezi,co tu bude napsane tak v 8-9 vecer..Pokud to bude porad napul,tak se zleju a rano nikam nejedu.. lol Uvidim jak to dopadne vecer, ale jetli bude zitra polojasno jak hlasej tak budu nasranej... PS : zlejes se v pondeli... http://www.accuweather.com/world-forecast-...&hbhhour=13 http://www.novinky.cz/pocasi/ Editováno: 21. Březen 2008, autor: JasteR Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
MichalF Vloženo 21. Březen 2008 Sdílet Vloženo 21. Březen 2008 Kde si prosimte nasel polojasno ? Ja vidim zatazeno ! Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
JasteR Vloženo 21. Březen 2008 Sdílet Vloženo 21. Březen 2008 Kde si prosimte nasel polojasno ? Ja vidim zatazeno ! Podivej se na odkazy/ mimon/ stredocesky kraj - polojasno... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
MichalF Vloženo 21. Březen 2008 Sdílet Vloženo 21. Březen 2008 Podivej se na odkazy/ mimon/ stredocesky kraj - polojasno... 3° C Cloudy 2pm 3° C Cloudy 3pm 4° C Cloudy 4pm 4° C Cloudy 5pm 3° C Mostly Cloudy 6pm 3° C Mostly Cloudy 7pm 2° C Mostly Cloudy 8pm 1° C Mostly Cloudy Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
vorlajz Vloženo 21. Březen 2008 Sdílet Vloženo 21. Březen 2008 omg... prostě kdo nechce jet, tak ať nejezdí!!! já se sněhu nebojím a na zimu mám bundu! Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
olafcv Vloženo 21. Březen 2008 Sdílet Vloženo 21. Březen 2008 No nevím tady v Chomutově už se zase něco žene, zatáhlo se a venku je docela tma, zase nějaká přeháňka, počasí na houby, ale já už mám zpět zimáky Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Tom Rs Vloženo 21. Březen 2008 Sdílet Vloženo 21. Březen 2008 omg... prostě kdo nechce jet, tak ať nejezdí!!! já se sněhu nebojím a na zimu mám bundu! Já také pojedu, no a pokud mě tam potkájí závěje sněhu bude mě muset VORLAJZ odtáhnout... Jo a vezmu sebou prcka... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
JasteR Vloženo 21. Březen 2008 Sdílet Vloženo 21. Březen 2008 (editace) U nas ted polojasno a sviti kdyz bude tak zitra tak to bude super... jinak koukal sem na pocasi na Nove tedka a hlasej taky polojasno s moznosti deste ve stredoceskem kraji... U nas ted polojasno a prechazej mraky.. Editováno: 21. Březen 2008, autor: JasteR Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
olafcv Vloženo 21. Březen 2008 Sdílet Vloženo 21. Březen 2008 No uvidíme snad bude přijatelně , ale auto snad radši ještě mýt nebudu. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
mira Vloženo 21. Březen 2008 Sdílet Vloženo 21. Březen 2008 Je to lamička Míšo nebuď na mě zlej.... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
MichalF Vloženo 21. Březen 2008 Sdílet Vloženo 21. Březen 2008 U nas pred domem :/ ... to bych proste octulce neudelal !!! Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
JasteR Vloženo 21. Březen 2008 Sdílet Vloženo 21. Březen 2008 (editace) U nas pred domem :/ ... to bych proste octulce neudelal !!! Tak tebe chapu, mas letnaky a kdyz se u vas drzi snih... u nas to uz skoro roztalo a kdyz sem jel z bolky tak po snehu ani pamatky ale prselo obcas... Editováno: 21. Březen 2008, autor: JasteR Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
HONZA83 Vloženo 21. Březen 2008 Sdílet Vloženo 21. Březen 2008 u nás cca od 12hod sucho, po sněhu ani stopa, navíc odpoledne začalo svítit slunko a i teď občas vykukuje, 8°C, takže parádní počasí, myslim že pevné jádro se určitě sjede a ostatní poserové ať raději nejezdí Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
JasteR Vloženo 21. Březen 2008 Sdílet Vloženo 21. Březen 2008 u nás cca od 12hod sucho, po sněhu ani stopa, navíc odpoledne začalo svítit slunko a i teď občas vykukuje, 8°C, takže parádní počasí, myslim že pevné jádro se určitě sjede a ostatní poserové ať raději nejezdí Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
MichalF Vloženo 21. Březen 2008 Sdílet Vloženo 21. Březen 2008 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
vorlajz Vloženo 21. Březen 2008 Sdílet Vloženo 21. Březen 2008 koukám, že se sem vrací dobrá a optimistická nálada!!! to je dobře... tak zítra borci! na desítku! Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
octavia rrs Vloženo 21. Březen 2008 Sdílet Vloženo 21. Březen 2008 Hlavně někdo foťte,jestli nezapadnete tedy sněhem Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
jirkaK Vloženo 21. Březen 2008 Sdílet Vloženo 21. Březen 2008 Martyp to totiž vystihnul úplně přesně : Ja osobne bych byl taky pro to,aby se to nehrotilo..Rad bych vas vsechny videl a poznal novy lidi,ale za kazdou cenu..Prijde mi,ze kdyby se to takhle hrotilo a lamalo pres koleno,tak se bude kazdou chvili neco organizovat a pak to lidi prestane bavit.. a já si myslím to samý. Dělat neustálý pokusy povede akorát k tomu, že to už příště nikoho nebude bavit. To není o tom, jestli zejtra v 10 hodin bude momentálně sucho a chvíli jasno, ale o tom, že celkově je počasí na hovno, je zima, na letní to není a to, že tam dojedu zahnojenej, je prakticky jistý. A o tomhle je asi ponejvíc řeč. Takže za mně : určitě ne. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky