Přejít na obsah

Vysočina


Pospi

Doporučené příspěvky

Myslel jsem si to.

Kdybys měl další fotku(y), třeba zezadu, dej jí sem pls.

Tak zezadu žádnou nemám. Projížděla kolem jednou, takže sem to stihl jenom zepředu a podruhý sem půjčil foťák ségře, která to vzala taky jenom zepředu. Tak dám ještě jednu k dobru. Sedlá byla moc hezky, ale bylo to taky tím, že to bylo do kopce a spoustu z nich zrovna u mě řadilo. Na uši to bylo moooc super a měl sem od sazí i židli...

post-15019-1214252925_thumb.jpg

post-15019-1214252949_thumb.jpg

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Myslel jsem si to.

Kdybys měl další fotku(y), třeba zezadu, dej jí sem pls.

nevim jestli uz si sehnal tu fotku ze zadu, ale jestli ne tak ja mam takový kratký videjko kdyz projizdela a tam je zadek jaks taks videt nejni to zadna slava ale alespon neco, nevim jestli sem jdou davat videa tak napis muzu poslat mejlem je to malinky video toceny fotakem takze kvalita nic moc.

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Pánové jsem docela rád že jsem na letošní Rally nefiguroval jako pořadatel. Co si pamatuju, tak se nějaký ten žďuchanec občas semlel, ale tohle je vážně trochu moc.

Teď se spekuluje o správném umístění retardéru, protože v tom místě byla rychlost nad povoleným limitem....

Jinak už jste se dohodli na nějakém tom vysočinském srazu???

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Já sem byl letos komisařovat poprvé. Poučení proběhlo tím stylem, že mi dali přečíst papír, nic sem ani nepodepisoval. Ale zase se u mě předpokládalo, že vím co dělat. S těma lidma se znám a trochu tuším. Jenomže stejně kdyby se to u mě pos... tak bych ani nemohl zavolat na start, protože tam nebyl signál. Radiobod byl sice kousek, ale i tak. No a co mi říkali vedoucí RZ tak z toho bude průser. No třeba se všichni poučí a už se to nestane...

No jo no nebyl signál. To je právě ono. Za starých dobrých časů jsme měli vysílačku a dva lidi na startu i na cíli. A kompletní radiodispečink na ředitelství. Vždycky jsme byli rychlejší než mobily. Jenomže pánové chtěli hold přenos přes internet tak mají co chtěli mít. Pak stačí aby vypadl jeden mobilní převaděč a veškeré spojení je v troubě...

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Asi těžko se to bude vysvětlovat, to je moc složitý děj. Zkus zapojit trochu fantazie a předastavit si, jak se ta karoserie postupně deformuje, když narazíš autem stočeným doprava těsně vedle pravýho světla, přičemž je tochu zpevněný prostor pro posádku.

Asi i tak si to těžko představíš...

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Nevim no, prostě lidi, kteří jezdí rallye s tím musí asi tak trochu počítat. Pořadatelé to možná trochu nezvládli, ale asi by jim to moc nepomohlo, kdyby to bylo vše jak má být. Prostě se to občas stane, je to smutný, ale je to tak.

TomášT: radiobody sou pořád, ale nejde aby všichni měli vysílačky; jinak se asi pořád nic na jisto nedomluvilo...

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Tak už nějakou představu mám, ale i tak ta tíha musela pusobit značnou energii na celý auto. Tohle asi seriovy dveře nebyly, ty by vypadaly úplně jinak.

Kubiik: s tím se musí počítat skoro všude, ale tady je to riziko dost velký. Proto to dělají, že je tam ten adrenali, překonávání lidských možností.

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Vždyť jo. Jezdí se prostě čím dál tím víc na hraně možností a vybírá si to svoje daně. Ne nadarmo se nejezdí WRC. Ale o tom to asi je a nikdo s tím nic nenadělá. Udělal bych za tím tlustou čáru a domluvil bych ten sraz. Tam by se o tom taky dalo pokecat...

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Vracím se k tématu kdy a kde se sejdem. Zítra nebo pozítří už to asi neklapne. Navrženej termín 5. n. 6.7. , čili příští víkend, krom Kubiika zatím nikomu nekoliduje. Teda co vím. Místo navrhuju opět Komárovice, bo je to pro všechny nejblíž. Případně přímo někde v Jihlavě. Jsem radši pro neděli. ;)

Má někdo jiný návrh?

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Budu muset na servisku, autorizovanej servis pro mne nejni podminkou v podstate tam jdu jen kvuli razitku do servisky, kam by jste zajeli? Chtel bych si dodat vlastni olej jelikoz na nem nechci setrit, na druhou stranu mam strach aby si ho nenechali a nenalili mi tam nejakej rostlinej :) Pokud by jste meli overeny servis v okoli trebice (klidne zajedu i dal) nebo nejakou zkusenost s origo Skoda servisem v Trebici dejte prosim vedet. Ten Milostnej ve Stritezi by se na to dal vyuzit? Nemam se servisni prohlidkou zadnou zkusenot, na predeslem facku jsem delal vse sam :)

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

No Milostnej ti právě nedá razítko do servisky. On dělá normálně v F3K a tohle dělá doma v garáži. No my jezdíme do F3K už od r. 95 a veliká spokojenost. Chování na jedničku (možná proto, že sme tam kupovali už 3 auta a se dvěma tam ročně jezdíme na prohlídku a hezkyjim to sypem do kapsy) a nic zatím nesprasili. Do Horáckýho tady v třebu nechodím z principu. A s tím olejem bych se toho nebál.

Editováno: , autor: Kubiik
Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Off topic, ale pro mistni:

kontakt (pripadne dobre zkusenosti) na nejakeho dobreho servisaka v okoli Jihlavy, prip. HavlBrodu?

Zlobi ABSko :help:

Diky moc

Jirka

V Havl. Brod teda neznám žádnýho, jinak jsem tu kdysi četl chválu na Mácu v Jihlavě. Zkus mrknout v lampárně, jsou vyvšená témata o servisech.

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Zapojit se do konverzace

Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Vložili jste obsah s formátováním.   Odebrat formátování

  Je povoleno maximálně 75 smajlíků.

×   Z vašeho odkazu byl automaticky vytvořen náhled..   Odstranit náhled a nechat pouze odkaz

×   Předchozí vložený obsah byl obnoven.   Vyčistit editor

×   Nemůžete vložit obrázky přímo. Aktualizujte nebo vložte obrázky z URL.

×
×
  • Vytvořit nový...