Sleep77 Vloženo 4. Červen 2008 Sdílet Vloženo 4. Červen 2008 Taky bych měl strach jsme dva Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
sonyk02 Vloženo 4. Červen 2008 Sdílet Vloženo 4. Červen 2008 jsme dva Tak malý sprintík určitě neuškodí, ještě když máš pravděpodobně výhru jistou. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Sleep77 Vloženo 4. Červen 2008 Sdílet Vloženo 4. Červen 2008 (editace) dal bych ti naskok Editováno: 4. Červen 2008, autor: Sleep77 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Kubiik Vloženo 4. Červen 2008 Sdílet Vloženo 4. Červen 2008 dal bych ti naskok No vzhledem k tomu, že ji máme doma taky a mám stejnej motor jako sonyk02, tak by to muselo být tak půl tý cesty Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Sleep77 Vloženo 4. Červen 2008 Sdílet Vloženo 4. Červen 2008 nejak se urcite domluvime Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Kubiik Vloženo 4. Červen 2008 Sdílet Vloženo 4. Červen 2008 nejak se urcite domluvime No jenom aby bylo kde. Chtělo by to hodit jenom tak do placu nějaký datum, potom ať každej napíše jestli může nebo ne, jestli ne, tak kdy by mohl a potom se domluví kde Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Sleep77 Vloženo 4. Červen 2008 Sdílet Vloženo 4. Červen 2008 Ja muzu pozjistovat datumy mych kamaradu,jelikoz u nich vikendy byvaji pracovni a potom muzu hodit datum ,kdy by se nam to hodili a vy by jste rekli kde :-) ... to je docela fer , ne ? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Kubiik Vloženo 4. Červen 2008 Sdílet Vloženo 4. Červen 2008 (editace) Ja muzu pozjistovat datumy mych kamaradu,jelikoz u nich vikendy byvaji pracovni a potom muzu hodit datum ,kdy by se nam to hodili a vy by jste rekli kde :-) ... to je docela fer , ne ? jj, to by bylo fajn. zítra jdu na squash s brychtisem, tak se ho taky zeptám... Editováno: 4. Červen 2008, autor: Kubiik Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Sleep77 Vloženo 4. Červen 2008 Sdílet Vloženo 4. Červen 2008 ok,tak ja to v nejblizsi dobe zjistim a pak pisnu Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Saatan Vloženo 5. Červen 2008 Sdílet Vloženo 5. Červen 2008 No to byl jen navrh.Prijedu kam bude treba.Cas zatim mam,tak je celkem jedno kdy. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Kubiik Vloženo 5. Červen 2008 Sdílet Vloženo 5. Červen 2008 inya: http://horacka.cz/foto08/ke_stazeni/Harmonogram_HR_2008.pdf a mapy budou prý příští týden, jinak sorry, že je to tady tak pozdě, ale zapomněl sem na to Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
mischicka Vloženo 5. Červen 2008 Sdílet Vloženo 5. Červen 2008 Tak tu taky letos prošvihnu... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Pospi Vloženo 6. Červen 2008 Autor Sdílet Vloženo 6. Červen 2008 Kdy kde co ? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Sleep77 Vloženo 6. Červen 2008 Sdílet Vloženo 6. Červen 2008 autor píše 21-22 Červena - teď nevím,jestli to není nějaký nový měsíc mezi Červnem a Červencem Kde ? V Třebíči Co? Horácká Rally :-) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
mischicka Vloženo 6. Červen 2008 Sdílet Vloženo 6. Červen 2008 Kdy kde co ? Jj, Horáckou rallye jsem myslel... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
inya Vloženo 6. Červen 2008 Sdílet Vloženo 6. Červen 2008 inya: http://horacka.cz/foto08/ke_stazeni/Harmonogram_HR_2008.pdf a mapy budou prý příští týden, jinak sorry, že je to tady tak pozdě, ale zapomněl sem na to Díky. Už jsem to taky našel. Zkoušel jsem dávat dohromady i trasy podle toho harmonogramu a vypadá to zajímavě. Pojede se tam mrknout ještě někdo z vás? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
inya Vloženo 6. Červen 2008 Sdílet Vloženo 6. Červen 2008 (editace) Našel jsem nějaký letiště u Polný, ale prej patří nějakýmu ZD a maj ho pod závorou Navrhuji datum 28.6.2008 v cca 16:00 nebo v neděli 29.6.2008 klidně celej den, místo je mi šumafuk, třeba na hoře svatýho Šebestiána... Editováno: 6. Červen 2008, autor: inya Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
sonyk02 Vloženo 6. Červen 2008 Sdílet Vloženo 6. Červen 2008 u Polný tak to nevím, to sem o žádným neslyšel a to to mám celkem kousek, asi je to fakt nějak hodně soukromý! Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
sonyk02 Vloženo 6. Červen 2008 Sdílet Vloženo 6. Červen 2008 Našel jsem nějaký letiště u Polný, ale prej patří nějakýmu ZD a maj ho pod závorou Navrhuji datum 28.6.2008 v cca 16:00 nebo v neděli 29.6.2008 klidně celej den, místo je mi šumafuk, třeba na hoře svatýho Šebestiána... Tak to nemužu to máme zrovna u nás pouť!!! to nemužu vynechat. spíš nějaký jiný výkend nebo klidně někdy v týdnu, ale spíš většine budeš vyhovovat nějaká sobota nebo neděle. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
inya Vloženo 6. Červen 2008 Sdílet Vloženo 6. Červen 2008 (editace) No dobrá, tak o týden později 5. / 6. červce 12. nebo 13. chci jet do Milovic na Trucktrial Editováno: 6. Červen 2008, autor: inya Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Luďa Vloženo 6. Červen 2008 Sdílet Vloženo 6. Červen 2008 u Polný tak to nevím, to sem o žádným neslyšel a to to mám celkem kousek, asi je to fakt nějak hodně soukromý! jedinný letiště co vím je Henšov u Jihlavy. Hoď odkaz na mapy. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
inya Vloženo 7. Červen 2008 Sdílet Vloženo 7. Červen 2008 U polný je to tohle. A to u Jihlavy asi nebude taky to pravý místo. Tam by se nám mohlo stát, že na nás sedne nějaký éro. Krom toho je travnatý... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
mischicka Vloženo 7. Červen 2008 Sdílet Vloženo 7. Červen 2008 Tohle letiště je když se jede z Luk nad Jihlavou do Brtnice - obec Komárovice. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Luďa Vloženo 7. Červen 2008 Sdílet Vloženo 7. Červen 2008 Jo tydle vydle. To je u Lipiny. Já myslel přímo u Polný. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
o2r Vloženo 7. Červen 2008 Sdílet Vloženo 7. Červen 2008 Zdravím vás lidi z vysočiny, i já se hlásím jako rodák momentálně žiju v Třebíči. Jinak jak se tady psalo o té rallye tak byla přesunuta na listopad myslim, takže kdo nestíhal tak má ještě šanci. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.