MichalJ Vloženo 17. Únor 2009 Sdílet Vloženo 17. Únor 2009 Trochu jsem dpufal, že to bude uježděný. No na druhou stranu, už 3 roky vozím řetězy a ještě jsem s nima nejel (i když dneska ráno to bylo jen tak tak). Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Kubiik Vloženo 17. Únor 2009 Sdílet Vloženo 17. Únor 2009 kluci. rad bych dorazil. uvidim jak mi to skoloa dovoli... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
hawkehi Vloženo 19. Únor 2009 Sdílet Vloženo 19. Únor 2009 Zdarec,tak já bych byl taky pro nějaký pěkný srázek,ale teda víc by se mi líbil jarní.Teď jsem stejně pořád někde v luftě.Ale co teda takhle jarní sraz,třeba někde v okolí přehrady,auta pěkně umytý,naleštěný,nebyla by špatná třeba společná jízda okolím,stavit se někde na žvanec atd. No jen jako nápad,ale klidně se někdy přidám-pokud mě mezi sebe vezmete? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Kubiik Vloženo 19. Únor 2009 Sdílet Vloženo 19. Únor 2009 no možná bude v létě MUŠOV, sme se tak bavili s klukama z Brna, že by se možná mohlo něco udělat. Kdo by jel? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
SKAJA Vloženo 19. Únor 2009 Sdílet Vloženo 19. Únor 2009 Ten Mušov asi ee, místo toho sou tam tuším beskydy Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Kubiik Vloženo 19. Únor 2009 Sdílet Vloženo 19. Únor 2009 tak to mi teda nejak uniklo Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
sonyk02 Vloženo 19. Únor 2009 Sdílet Vloženo 19. Únor 2009 Tak jaro je ještě daleko natož léto. Ted by se taky dalo někde sjet, třeba teda navrhnu standardní místo v Jihlavě na benzince Slovnaft, nebo navrhněte někde kde je trochu volnýho místa pro par aut. a jestli by to bylo aktualní sobota nebo neděle? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Saatan Vloženo 25. Duben 2009 Sdílet Vloženo 25. Duben 2009 Cago skodovaci.Tak mame hezky pocasi.Muzeme dat zase nekde scucha. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
sonyk02 Vloženo 26. Duben 2009 Sdílet Vloženo 26. Duben 2009 Tak také se přidám že by sme mohli udělat jarní sraz na letišti. Viděl bych to tak ke konci května 23,24 nebo 30,31 někdy v odpoledních hodinách. A jedna zajímavá inforamce na kterou sem narazil a propásl http://forum.skodahome.cz/index.php?showto...53834&st=25 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
sonyk02 Vloženo 4. Květen 2009 Sdílet Vloženo 4. Květen 2009 Tak nikdo nemá zájem o sraz na Vysočině? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Saatan Vloženo 4. Květen 2009 Sdílet Vloženo 4. Květen 2009 No vypada to,ze zatim jsme jen my dva. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
K.uny Vloženo 9. Květen 2009 Sdílet Vloženo 9. Květen 2009 Zdravím Vás škodováci Já sem pro... dky kde ? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
MichalJ Vloženo 11. Květen 2009 Sdílet Vloženo 11. Květen 2009 Jsem taky pro!!!! Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Kubiik Vloženo 11. Květen 2009 Sdílet Vloženo 11. Květen 2009 ja sem taky pro konec kvetna by pro me byl idealni Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
K.uny Vloženo 12. Květen 2009 Sdílet Vloženo 12. Květen 2009 no tak já mám zrovna jak na potvoru nabitý celý květen...ale dejte datum a skusím se dostavit ... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
laky911 Vloženo 12. Květen 2009 Sdílet Vloženo 12. Květen 2009 Taky sem pro..rad se juknu na srazek....jinak kveten mam taky docela plnej....ale pokusim se prizpusobit..tak piste kdy a kde Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
sonyk02 Vloženo 12. Květen 2009 Sdílet Vloženo 12. Květen 2009 Tak se konečně taky někdo přidal ještě by vás tedy mohlo být více ale aspon něco tedy zatím! Tak jak jsem již psal tak datum by byl konec května 30(sobota) nebo 31(neděle) odpolední hodiny na letišti v Komárovicích (asi nejvhodnější místo pro takovouto akci, již jsme tam párkrát byli někteří) viz mapa pro neznalé: http://www.mapy.cz/#st=s@sss=1@ssq=leti%C5...m%C3%A1rovice@@ Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Kubiik Vloženo 13. Květen 2009 Sdílet Vloženo 13. Květen 2009 ja myslim ze ta nedele by byla asi nejlepsi. nikdo by tam nemusel byt Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
sonyk02 Vloženo 13. Květen 2009 Sdílet Vloženo 13. Květen 2009 Co mám zkušenosti když tam občas jedu jen tak se podívat, projed tak tam skoro vždycky se někdo objeví nebo je, ale to myslím nám vubec vadit nebude pač nás bude přesila Tak zatím více přijatelná neděle 31.května.(?) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
laky911 Vloženo 13. Květen 2009 Sdílet Vloženo 13. Květen 2009 Jojo taky sem spis pro nedeli...a taky doufam ze tam trefim bez problemu..:-D Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
K.uny Vloženo 13. Květen 2009 Sdílet Vloženo 13. Květen 2009 OK .. skusím překecat někoho v práci aby si to se mnou vyměnil , takže na 60% se mnou počítejte... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Marek1806 Vloženo 13. Květen 2009 Sdílet Vloženo 13. Květen 2009 Zdravím jel bych taky. Konec května se hodí Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
K.uny Vloženo 17. Květen 2009 Sdílet Vloženo 17. Květen 2009 beru sebou kamoše ..ma taky fabču... a napadlo mě , že bysme mohli udělat nějaké společné polepy na auto ... ale to je čistě jenom nápad Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Kubiik Vloženo 17. Květen 2009 Sdílet Vloženo 17. Květen 2009 tak ja sice uz mam jeden s klukama z brna, ale kdyby byl nejakej decentni, proc ne Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Marek1806 Vloženo 18. Květen 2009 Sdílet Vloženo 18. Květen 2009 Já bych vzal sebou bráchy s feldou, pokud by to nevadilo. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.