mischicka Vloženo 19. Květen 2009 Sdílet Vloženo 19. Květen 2009 Ty musíš být od Třebíče - "bráchy s feldou" Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
inya Vloženo 19. Květen 2009 Sdílet Vloženo 19. Květen 2009 Jsem taky pro poslední neděli v květnu. Tuhle to nestíhám, bo chi jet do Mohelnice. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Marek1806 Vloženo 19. Květen 2009 Sdílet Vloženo 19. Květen 2009 Ty musíš být od Třebíče - "bráchy s feldou" Co má jako být, je v tom nějaký problém , s čím tam přijedeš ty, tam ani nedojedeš . Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
sonyk02 Vloženo 19. Květen 2009 Sdílet Vloženo 19. Květen 2009 Vždyt je to jedno odku jsi, hlavně že někdo přijede. A mishicka náhodou má čím přijet Tak přidám nějaké ofik informace: sraz škodahome Vysočina letiště Komárovice 31.května(neděle) od 14:00hod. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Saatan Vloženo 19. Květen 2009 Sdílet Vloženo 19. Květen 2009 Co má jako být, je v tom nějaký problém , s čím tam přijedeš ty, tam ani nedojedeš . Jo jo.Jsem si jisty,ze mischicka to nemyslel spatne. Ja dorazim podle toho jak to vyjde doma. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
mischicka Vloženo 19. Květen 2009 Sdílet Vloženo 19. Květen 2009 Ne, nemyslel, jen mě zaujalo to slovo "bráchy" místo "bráchu", tohle jsem slýchal jen v tom kraji, o Felicii nebo cokoliv jiného nešlo vůbec! Nenapadlo mě, že to někdo pochopí jinak... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Kubiik Vloženo 19. Květen 2009 Sdílet Vloženo 19. Květen 2009 Ne, nemyslel, jen mě zaujalo to slovo "bráchy" místo "bráchu", tohle jsem slýchal jen v tom kraji, o Felicii nebo cokoliv jiného nešlo vůbec! Nenapadlo mě, že to někdo pochopí jinak... ja sem rodilej trebicak a vyraz "brachy" je desnej i pro me ale to je myslim jedno Rosta: uz hrajes? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
SKAJA Vloženo 19. Květen 2009 Sdílet Vloženo 19. Květen 2009 Já tu Michalovo hlášku hned pochopil, dyť to bylo přeci jasný Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
mischicka Vloženo 20. Květen 2009 Sdílet Vloženo 20. Květen 2009 Děkuji už jsem si myslel, že jsem úplně mimo. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Kubiik Vloženo 20. Květen 2009 Sdílet Vloženo 20. Květen 2009 Skaja: prijedes taky? rozsirime Knajpu i sem na vysocinu? mischicka: prijed nas taky podporit Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
SKAJA Vloženo 20. Květen 2009 Sdílet Vloženo 20. Květen 2009 No to bych mohl, že?? ...uvidíme podle času, jak to bude vycházet Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Kubiik Vloženo 20. Květen 2009 Sdílet Vloženo 20. Květen 2009 by to alespon poradne ozilo mas v nasi knajpe odkaz Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
SKAJA Vloženo 20. Květen 2009 Sdílet Vloženo 20. Květen 2009 Dobře Kubíku, když si se mnou dáš sprintíka, tak já přijedu Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
mischicka Vloženo 20. Květen 2009 Sdílet Vloženo 20. Květen 2009 mischicka: prijed nas taky podporit Letiště bych bral, bohužel jsem ten víkend v Olomouci, takže nehrozím:( Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Kubiik Vloženo 20. Květen 2009 Sdílet Vloženo 20. Květen 2009 Dobře Kubíku, když si se mnou dáš sprintíka, tak já přijedu cece vzdyt ty na tom kousku nedas ani 2 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Kubiik Vloženo 20. Květen 2009 Sdílet Vloženo 20. Květen 2009 Letiště bych bral, bohužel jsem ten víkend v Olomouci, takže nehrozím:( skoda... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Saatan Vloženo 20. Květen 2009 Sdílet Vloženo 20. Květen 2009 Zdar vsici.Potvrzuju ucast.V nedeli 31. ve 14:00 jsem tam,jak na koni.Vypada to,ze nas tam bude konecne vic jak 5. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Kubiik Vloženo 20. Květen 2009 Sdílet Vloženo 20. Květen 2009 tak snad jo Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
K.uny Vloženo 20. Květen 2009 Sdílet Vloženo 20. Květen 2009 (editace) No já doufám , že mi někdo v práci vymění službu , jinak sem v kelu No vypadá to , že nás bude přece jenom o něco víc než minule ... už se těším ... Jen tak btw , přikládám fotku mojeho mazlika s novýma botičkama ... Editováno: 20. Květen 2009, autor: K.uny Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
sonyk02 Vloženo 20. Květen 2009 Sdílet Vloženo 20. Květen 2009 Tak vypadá to že by nás tedy mohlo být vic jak 5 ! Necháme se překvapit, když by přijeli všichni co to tady psali tak to bude OK Možná taky sebou přivezu dalšího škodováka Fabia 1.9 chip. vyzva pro RSáky. Kubik: no už to hraje 4x repro na zes, ješto musím umístit a zapojit sub+zes, chtěl bych to aspon částečně zrprovoznit na to letiště. jinak subwoofer v tom videu co mám. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Marek1806 Vloženo 25. Květen 2009 Sdílet Vloženo 25. Květen 2009 (editace) Ne, nemyslel, jen mě zaujalo to slovo "bráchy" místo "bráchu", tohle jsem slýchal jen v tom kraji, o Felicii nebo cokoliv jiného nešlo vůbec! Nenapadlo mě, že to někdo pochopí jinak... Tak to se omlouvám, myslel jsem ,že je problém v tom,že přijede Felicii. Mischicko sorry!! Editováno: 25. Květen 2009, autor: Marek1806 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Milhausek Vloženo 26. Květen 2009 Sdílet Vloženo 26. Květen 2009 Zdravim panove, jelikoz vyjizdim v patek Octou z Anglie do CR a budu u pritelkyne v Senozatech cely vikend uvazuju se na vas prijedeme podivat a podporit vas.. Moje auti v sekci OII... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Kubiik Vloženo 26. Květen 2009 Sdílet Vloženo 26. Květen 2009 no tak to nevahej a prijed Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Milhausek Vloženo 26. Květen 2009 Sdílet Vloženo 26. Květen 2009 Už jsem to říkal mladé, tak si uděláme výlet.... bych klidně zkusil ty sprinty, uvidíme co na to auti když bude mít za sebou 1800km Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Kubiik Vloženo 26. Květen 2009 Sdílet Vloženo 26. Květen 2009 to bude akorat task pekne rozehraty Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.