sonyk02 Vloženo 27. Prosinec 2010 Sdílet Vloženo 27. Prosinec 2010 http://www.vpsji.cz/uvod.html Tak na našem dobře známém místě se bude konat oficiální škola smyku. Já určitě plánuji návštěvu některého z termínů, měl by ještě někdo zájem, že by to byl takový menší srazík? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
laky911 Vloženo 26. Duben 2011 Sdílet Vloženo 26. Duben 2011 Začíná být krásné počasí, co tahle zase dohodnout nějaký ten srázek na letišti??.. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
sonyk02 Vloženo 26. Duben 2011 Sdílet Vloženo 26. Duben 2011 JO už sem také psal na OC foru že by se mohlo něco dohoudnout na květen. Tak zkus nahodit nějaký termín a uvidíme jestli se bude hodit ostatním. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Milhausek Vloženo 26. Duben 2011 Sdílet Vloženo 26. Duben 2011 jsem pro Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
laky911 Vloženo 27. Duben 2011 Sdílet Vloženo 27. Duben 2011 No tak jelikož teď budou čardky tak ten bych nebral.... pak bude u nás pouť. Týden na to ve Žďáru pouť, tak bych to viděl na neděli 22. května třeba. To by mě vyhovovalo.., pak další termíny mě jsou celkem jedno..já se přizpůsobím.. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
sonyk02 Vloženo 27. Duben 2011 Sdílet Vloženo 27. Duben 2011 Jo do Žďáru se chcem také jet podívat na pouť, takže to bych taky rád vynechal a toho 22.května je myslím ideální termín. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
K.uny Vloženo 5. Květen 2011 Sdílet Vloženo 5. Květen 2011 Dejte pak datum , snad mi to byjde časově :-) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
laky911 Vloženo 22. Květen 2011 Sdílet Vloženo 22. Květen 2011 Tak my vyjíždíme, tak jsem zvědavej kolik se nás tam dneska sejde..počasí je až moooc krásné.. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Tomio Vloženo 24. Květen 2011 Sdílet Vloženo 24. Květen 2011 Zdravíčko.... taky bych dal nějaký sraz.. Ale jsem pořád v práci, takže víkend by bodl... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
sonyk02 Vloženo 24. Květen 2011 Sdílet Vloženo 24. Květen 2011 Zdravíčko.... taky bych dal nějaký sraz.. Ale jsem pořád v práci, takže víkend by bodl... Právě jsi jeden propásnul o minulém víkendu, další bude až někdy po prázdninách nejspíš.. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
laky911 Vloženo 26. Květen 2011 Sdílet Vloženo 26. Květen 2011 Tak tady mám pár fotek z Komárovic....zkoušel jsem je nějak upravit..ale radši jsem to neudělal všechno....jinak srázek byl dobrý, sice docela málo lidiček tam bylo..ale počasí bylo až moc nádherné....už aby yblo zae září..ale to ybch viděl spíš někdy na konec...první víkend je někde sraz, teď envím kde to bylo a druhý víkend je ve Vyškově.. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
K.uny Vloženo 30. Květen 2011 Sdílet Vloženo 30. Květen 2011 TAk co hoši ... 30. a nikde nic :-D Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
laky911 Vloženo 7. Květen 2012 Sdílet Vloženo 7. Květen 2012 Co takhle uspořádat nějaký srázek opět??? Loni na podzim nic nebylo..... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
K.uny Vloženo 26. Květen 2012 Sdílet Vloženo 26. Květen 2012 Hoší , kde jste všichni ? poďme udělat něco ... léto se blíží , mohli bysme něco udělat, dlouho jsme se neviděli... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
laky911 Vloženo 31. Květen 2012 Sdílet Vloženo 31. Květen 2012 Něco by to chtělo.... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
sonyk02 Vloženo 31. Květen 2012 Sdílet Vloženo 31. Květen 2012 Už se na tom pomalu dělá, nejspíš bude změna místa a to Jinošov, sice pro větši trochu dál, ale kdo bude chtít přijet tak přijede. Ještě je teda potřeba nahodit nějaký termín. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
žralok Vloženo 31. Květen 2012 Sdílet Vloženo 31. Květen 2012 (editace) To je pro mě daleko. Nejlépe by se hodilo okolí Jihlavy - Pelhřimova - Humpolce nebo Havlíčkova Brodu. Editováno: 31. Květen 2012, autor: žralok Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
MichalJ Vloženo 31. Květen 2012 Sdílet Vloženo 31. Květen 2012 Pokud bude rozumný termín (ale sám nevím který to je) přijedu. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
K.uny Vloženo 4. Červen 2012 Sdílet Vloženo 4. Červen 2012 A to je ten Jinošov u Brna ? nebo ten u Vlašimi... KAždopádně by sme něco měli udělat... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
laky911 Vloženo 8. Červen 2012 Sdílet Vloženo 8. Červen 2012 Tak na octaviaclubu se dohodl tento srázek: Místo: Letiště Jinošov 49°13'36.084"N, 16°10'40.537"E Datum: Neděle 10.6.2012 Čas: 14:00 jako vždy. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
sonyk02 Vloženo 18. Září 2012 Sdílet Vloženo 18. Září 2012 Chytil by se někdo, kdyby se uspořádal podzimní srázek někdy v říjnu/listopadu na některém z obvyklích míst? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
žralok Vloženo 18. Září 2012 Sdílet Vloženo 18. Září 2012 Kdy a kde. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
sonyk02 Vloženo 17. Říjen 2012 Sdílet Vloženo 17. Říjen 2012 Tak se domluvil menší sraz a to 4.listopadu (neděle) 14:00 klasicé místo letiště u Komárovic. Zkuste oslovit další lidi, aby se přijeli podívat a trochu si případně zajezdit. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
inya Vloženo 18. Říjen 2012 Sdílet Vloženo 18. Říjen 2012 Pokusím se přijet. Doufám, že už bude chumelit... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
laky911 Vloženo 4. Listopad 2012 Sdílet Vloženo 4. Listopad 2012 Tak já se nakonec bohužel nezúčastním, potřebuju odjet do Brna.. Pokud přijedu nějak rozumě domů, tak se tam přijedu podívat. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.