K.uny Vloženo 21. Únor 2013 Sdílet Vloženo 21. Únor 2013 Hoši , nějaká neaktivita tady ... zimní drifty nic ? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
žralok Vloženo 22. Únor 2013 Sdílet Vloženo 22. Únor 2013 Tento víkend bych zatím mohl. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
K.uny Vloženo 24. Srpen 2013 Sdílet Vloženo 24. Srpen 2013 Inu mame skro po lete, dlouho sme se nevideli, ja bych byl pro nejaky sraz...? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
laky911 Vloženo 24. Srpen 2013 Sdílet Vloženo 24. Srpen 2013 Jsem pro! jel bych tentokrát do Komárovic.. V Jinošově je občas provoz. Datum je mi celkem jedno. Přizpůsobím se.. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
K.uny Vloženo 24. Srpen 2013 Sdílet Vloženo 24. Srpen 2013 Super , konečně alespoň nějaká reakce Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Luďa Vloženo 25. Srpen 2013 Sdílet Vloženo 25. Srpen 2013 Kdyby to bylo blíž tak bych se taky přidal, ale Mor.Budky sou trošku z ruky. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
K.uny Vloženo 25. Srpen 2013 Sdílet Vloženo 25. Srpen 2013 No zalezi kolik se ozve lidi... Snad nas bude vic Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
sonyk02 Vloženo 26. Srpen 2013 Sdílet Vloženo 26. Srpen 2013 Já se taky hlásím, nahoďte nějaký datum a když nebudu zrovna v práci tak taky dorazím Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
K.uny Vloženo 26. Srpen 2013 Sdílet Vloženo 26. Srpen 2013 Nevím jak ostatní , ale nejpravděpodobnější dny by dle odhadů byly sobota nebo neděle. Skusím to dát hodně dopředu , aby se kdyby náhodou mohli ostatní zařídit. Tzn. Skusíme SOBOTA 7.9. nebo NEDĚLE 8.9 ČAS +/- 13:00 hodin. Kdo je pro , kdo je proti , popř. skuste nahdoti jiný termín. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
laky911 Vloženo 26. Srpen 2013 Sdílet Vloženo 26. Srpen 2013 Tak mě začla prokluzovat spojka, Snad to stihnu přes týden vyměnit a dorazím.. nemělo by to být nic, co by mě to mělo překazit.... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
K.uny Vloženo 26. Srpen 2013 Sdílet Vloženo 26. Srpen 2013 Jezisi... Tak hlavne at to slape ;-) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
K.uny Vloženo 28. Srpen 2013 Sdílet Vloženo 28. Srpen 2013 Hergot , žádná reakce... ? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
laky911 Vloženo 28. Srpen 2013 Sdílet Vloženo 28. Srpen 2013 Já mohu, spojka by měla být už hotová.. Je mi jedno zda to bude sobota nebo neděle, i když, pokud to bude sobota, tak přijede i kámoš.. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
K.uny Vloženo 29. Srpen 2013 Sdílet Vloženo 29. Srpen 2013 No zatim je v planu nedele teda :-( Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
laky911 Vloženo 29. Srpen 2013 Sdílet Vloženo 29. Srpen 2013 Nevadí, odjíždí až v neděli večer do Prahy, tak třeba pojede i v neděli.. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
K.uny Vloženo 29. Srpen 2013 Sdílet Vloženo 29. Srpen 2013 Ok... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
K.uny Vloženo 2. Září 2013 Sdílet Vloženo 2. Září 2013 Takže , tuhle neděli sraz od 13:00hodin v komárovicích na letišti. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
laky911 Vloženo 2. Září 2013 Sdílet Vloženo 2. Září 2013 Tak spojka bude ve středu hotová, takže v neděli 8.9. v 13:00 v Komárovích na letišti... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
sonyk02 Vloženo 2. Září 2013 Sdílet Vloženo 2. Září 2013 OK, to by šlo v neděli Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
laky911 Vloženo 3. Září 2013 Sdílet Vloženo 3. Září 2013 Jinak jen tak pro informaci. Zrovna tento víkend se v Polné u Jihlavy koná vyhlášená "Mrkvancová" Pouť.. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
K.uny Vloženo 4. Září 2013 Sdílet Vloženo 4. Září 2013 Jj, ja tam jedu v sobotu... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Alessi Vloženo 8. Září 2013 Sdílet Vloženo 8. Září 2013 Teď jsem si vzpomněl, že pokud někdo pojede do Komárovic přes Luka nad Jihlavou, tak je tam objížďka z důvodu přestavby křižovatky mezi obcí Svatoslav a Komárovicema. Je potřeba jet z Luk nad Jihlavou na Předboř, Puklice, Příseka přes Komárovice. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
laky911 Vloženo 8. Září 2013 Sdílet Vloženo 8. Září 2013 Dneska v Komárovicích super. Počasí nádherný a pokořili jsme rekord. Sešlo se tam něco málo přes 25 aut.. Paráda!!! Tak kdo by chtěl, tak 20. října (datum zatím není jistý, probíhá do pátku nějaká anketa takže může nastat změna) se v Komárovicích koná takový "menší" srázek, Loučení s letní pneu.. od 14:00 do 17:00 Více info najde zde: https://www.facebook.com/events/580363492028026/ Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Alessi Vloženo 8. Září 2013 Sdílet Vloženo 8. Září 2013 ... jj sraz se povedl a na to loučení se budu snažit taky dojet. Jak zpracuji fotky tak je hodím sem a nebo na OC Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
K.uny Vloženo 8. Září 2013 Sdílet Vloženo 8. Září 2013 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.