KOKYN Vloženo 10. Březen 2008 Sdílet Vloženo 10. Březen 2008 No to ja taky ani nechci.. Ale ve všech autech jsem zatím měl snad vše..Tady je fotka mrkni a porad co by jsi upravil Já mám teď nový auto tak je to taky ve stádiu lehkýh úprav k obrazu mému. být tebou tak jen RS pedály možná dekor do nějaký barvy a RS volant co chtít víc!!! Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
mischicka Vloženo 10. Březen 2008 Sdílet Vloženo 10. Březen 2008 Já myslím, že to jaké kdo má auto není nejdůležitější. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Pospi Vloženo 10. Březen 2008 Autor Sdílet Vloženo 10. Březen 2008 Klidně stačí stará 120 ... Jo uvidíme co seženu to tam bude !!! Ale dík! Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
divx Vloženo 10. Březen 2008 Sdílet Vloženo 10. Březen 2008 ja sem dalsi Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Saatan Vloženo 14. Březen 2008 Sdílet Vloženo 14. Březen 2008 Zdravim skodovkare. Jsem dalsi do poctu a nachazim se v okoli Humpolce. Nejaka slezina urcite nebude na skodu, vlastne bude na Skodu. Pokud neco bude rad prijedu. Ozvete se na e-mail saatan@seznam.cz Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Geoo Vloženo 17. Březen 2008 Sdílet Vloženo 17. Březen 2008 Zajímavé ...i se mnou případně počítejde Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
acter Vloženo 17. Březen 2008 Sdílet Vloženo 17. Březen 2008 24.5. je v Praze škodahome, btw, neplánujete někdo?31.5. už zase nebudu doma:( Ja odjizdim 5.5. a tezko rict, ktery vikend budu doma... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
acter Vloženo 17. Březen 2008 Sdílet Vloženo 17. Březen 2008 No pak až konec července nebo spíš srpen... To by asi bylo lepsi pro me Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
mischicka Vloženo 17. Březen 2008 Sdílet Vloženo 17. Březen 2008 To by asi bylo lepsi pro me Uvidíme, teď to tu nějak umlklo, chtělo by, aby se někdo chopil aktivity... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
acter Vloženo 17. Březen 2008 Sdílet Vloženo 17. Březen 2008 (editace) Uvidíme, teď to tu nějak umlklo, chtělo by, aby se někdo chopil aktivity... Ja organizovat nic nemuzu/nebudu, pac nevim, jestli budu vubec pritomen BTW (OT): Ted ve zpravach rikali, ze v Afganistanu dostali jednoho Cecha, ale vidim, ze pises, tak muzeme byt klidni Editováno: 17. Březen 2008, autor: acter Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
sonyk02 Vloženo 17. Březen 2008 Sdílet Vloženo 17. Březen 2008 Tak v srpnu nebo červenci muže byt klidně další sraz někde jinde. Ten konec května bych viděl jako ideální, prostě kdo by měl čas tak by se přijel podívat. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Kubiik Vloženo 17. Březen 2008 Sdílet Vloženo 17. Březen 2008 A víte někdo komu to tam patří? Nebo to by se tam jenom tak dojelo? Aby se nestalo, že tam už někdo bude. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
acter Vloženo 18. Březen 2008 Sdílet Vloženo 18. Březen 2008 http://forum.skodahome.cz/index.php?s=&...st&p=715415 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Saatan Vloženo 21. Březen 2008 Sdílet Vloženo 21. Březen 2008 Tak jak to vypada s tim srazem? Uz je neco aktualniho? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Jirka Guide Vloženo 21. Březen 2008 Sdílet Vloženo 21. Březen 2008 Tak jak to vypada s tim srazem? Uz je neco aktualniho? Sraz byl vcera u Heralce :-) Napadlo mne ze bych si zasel do lesa pro nejaky nahradni dily Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Saatan Vloženo 21. Březen 2008 Sdílet Vloženo 21. Březen 2008 Sraz byl vcera u Heralce :-)Napadlo mne ze bych si zasel do lesa pro nejaky nahradni dily Smula, tak priste. Ale nikde to tu nebylo napsany. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
acter Vloženo 21. Březen 2008 Sdílet Vloženo 21. Březen 2008 Smula, tak priste.Ale nikde to tu nebylo napsany. Taky jsem to nejak nezaregistroval... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
mischicka Vloženo 21. Březen 2008 Sdílet Vloženo 21. Březen 2008 Smula, tak priste.Ale nikde to tu nebylo napsany. No nevím jak to bylo, na to jsem daleko, ale myslím, že to nebyl sraz, ale spíš srážka, aneb vtípek, takže jsi o nic nepřišel, ba naopak. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
mischicka Vloženo 21. Březen 2008 Sdílet Vloženo 21. Březen 2008 Taky jsem to nejak nezaregistroval... Tys taky naletěl předsedo ? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
acter Vloženo 21. Březen 2008 Sdílet Vloženo 21. Březen 2008 Tys taky naletěl předsedo ? Nevim, co na tom bylo vtipnyho....kdyby napsal u Humpolce...pochopim...ale u Heralce....to je trosku jinde, ne ? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
mischicka Vloženo 21. Březen 2008 Sdílet Vloženo 21. Březen 2008 Nevim, co na tom bylo vtipnyho....kdyby napsal u Humpolce...pochopim...ale u Heralce....to je trosku jinde, ne ? 21.3. napsal včera, což je 20.3., o den dřív než D1 masakr a podle toho co píše, tak to bylo něco jiného než srazík Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Krešta Vloženo 23. Březen 2008 Sdílet Vloženo 23. Březen 2008 Zdarec. Koukám vysočina se probudila ze zimního spánku. Co se mě týče, tak já se s Váma klidně srazim. Jen nevim, jestli budu mít volno. Mě by seděl ten 24 květen, ale na mě to patrně nestojí co? nebo jo? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Jirka Guide Vloženo 23. Březen 2008 Sdílet Vloženo 23. Březen 2008 Tak ftipek se mi nevidaril, sorrac Myslel jsem Heralec u Humpolec - mel jsem ze zprav pocit, ze tam to asi tak bylo nejbliz. V organizaci casu nic podnikat nebudu, neb na jare uz mam na kazdy vikend pracovni program. Pokud se domluvite a nahodou mi to vyjde na volno, rad se zucastnim. Peknou pomlazku. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
acter Vloženo 23. Březen 2008 Sdílet Vloženo 23. Březen 2008 Tak ftipek se mi nevidaril, sorrac Myslel jsem Heralec u Humpolec - mel jsem ze zprav pocit, ze tam to asi tak bylo nejbliz. V organizaci casu nic podnikat nebudu, neb na jare uz mam na kazdy vikend pracovni program. Pokud se domluvite a nahodou mi to vyjde na volno, rad se zucastnim. Peknou pomlazku. mischocko, takze jsem to pochopil vic nez ty Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
mischicka Vloženo 23. Březen 2008 Sdílet Vloženo 23. Březen 2008 mischocko, takze jsem to pochopil vic nez ty No nevím když to tak čtu Ale asi to je jedno Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.