sunnymartas Vloženo 9. Květen 2008 Sdílet Vloženo 9. Květen 2008 Začíná se to trochu komplikovat. Včera se mi rozpadla spínačka, tak to snad stihnu pořešit a ukážu se. Tak dejte vědět kdyby byla změna ja tam budu tak kolem 17.00 až 17.30 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Sleep77 Vloženo 9. Květen 2008 Sdílet Vloženo 9. Květen 2008 im sorry,pracuji právě do 17hod. :-) takže beze mne Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
sonyk02 Vloženo 9. Květen 2008 Sdílet Vloženo 9. Květen 2008 Tak dejte vědět kdyby byla změna ja tam budu tak kolem 17.00 až 17.30 Jo určitě přijed, změna už asi nebude nejspíše?! Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Krešta Vloženo 10. Květen 2008 Sdílet Vloženo 10. Květen 2008 No snad se tam vometu. Objednejte dobré počasí a budem si opalovat krovky. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Jirka Guide Vloženo 12. Květen 2008 Sdílet Vloženo 12. Květen 2008 Panove, stavil bych se rad, ale protoze ted mam dost prace a kazdy vikend jsem uplne mimo vysocinu, tak to vypada ze uplne totalne nestiham. Jirka Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Krešta Vloženo 12. Květen 2008 Sdílet Vloženo 12. Květen 2008 Tak můj malý problém se spínačkou je zdá se vyřešen, takže zítra. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Pospi Vloženo 12. Květen 2008 Autor Sdílet Vloženo 12. Květen 2008 Tak zítra jsme tam!! Počasí je objednané ! Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
mischicka Vloženo 12. Květen 2008 Sdílet Vloženo 12. Květen 2008 Nezapomeňte někdo vzít foťák a nafotit to a dát sem, ok? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
sonyk02 Vloženo 12. Květen 2008 Sdílet Vloženo 12. Květen 2008 Nezapomeňte někdo vzít foťák a nafotit to a dát sem, ok? Jo určitě ho vezmu a něco nafotím Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
KOKYN Vloženo 12. Květen 2008 Sdílet Vloženo 12. Květen 2008 Taky bych mrknul do Jihlávky ale zítra jdu na šestou večer do práce tak pešek!!! Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
inya Vloženo 12. Květen 2008 Sdílet Vloženo 12. Květen 2008 Dle práce se to zatím jeví, že bych se tam teda taky objevil - ale čert nikdy nespí... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Kubiik Vloženo 13. Květen 2008 Sdílet Vloženo 13. Květen 2008 Tak okta už je na emisích, STK a roční prohlídce. ve 3 si pro ni půjdu, snad už to bude hotový a stihnu to. počasí zatím vypadá parádně... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
djvlada Vloženo 13. Květen 2008 Sdílet Vloženo 13. Květen 2008 ja se tu taky hlasim k vysocine teda lepe receno rovnou k ceskomoravske vrchovine okoli nmnm Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Pospi Vloženo 13. Květen 2008 Autor Sdílet Vloženo 13. Květen 2008 Dnešní srázek na Vysočině, čerpací stanice Slovnaft Jihlava. ÚČAST: Pospi a Lucka - Škoda Octavia combi 1.8 Turbo , sonyk02 - Škoda Octavia 1.6i , Kubiik - Škoda Octavia 1.6i , inya- Škoda Fabia combi 1.2 12V HTP , Krešta - Škoda Octavia 1.8 20V. Tady jsou i slibované fotky... Jinak děkuji všem kteří přijeli. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Pospi Vloženo 13. Květen 2008 Autor Sdílet Vloženo 13. Květen 2008 (editace) Foto nějak mi nejdou nahrat fotky takže snad do zítřka tam budou.!! Editováno: 13. Květen 2008, autor: Pospi Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
sonyk02 Vloženo 13. Květen 2008 Sdílet Vloženo 13. Květen 2008 I přes menší účast byl srazík super, snad již brzy zopakujeme a ve větším počtu! nejbližší se jeví 31.května(sobota) na tom letišti v Komarovicích, kde si mužeme i trochu zajezdit!!! Nějaké foto: Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
mischicka Vloženo 13. Květen 2008 Sdílet Vloženo 13. Květen 2008 Dobrý Byli jste ještě někde nebo jen na té čerpačce? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
inya Vloženo 13. Květen 2008 Sdílet Vloženo 13. Květen 2008 Ne, ne. Jen na té čerpačce jsme trochu poklábosili. Ale saatan má u mě "áčko" - jsem se cítil mezi těmi oktáviemi méněcenný... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Kubiik Vloženo 13. Květen 2008 Sdílet Vloženo 13. Květen 2008 (editace) Taky sem dám pár foteček. Myslim, že na první pokus to nebylo zase tak zlý. Počasí hezký, pohodička... Doufám ale, že 31. bude větší účast. Ale hlavní výsledek je ten, že Vysočině jasně vládne benzín a combi Editováno: 13. Květen 2008, autor: Kubiik Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Pospi Vloženo 14. Květen 2008 Autor Sdílet Vloženo 14. Květen 2008 Zdravím, přidávám slibované foto... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
sunnymartas Vloženo 14. Květen 2008 Sdílet Vloženo 14. Květen 2008 Zdravím, přidávám slibované foto... Omlouvám se že jsem nedorazil ale jsem ve stavu nemocných tak snad příště Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Kubiik Vloženo 14. Květen 2008 Sdílet Vloženo 14. Květen 2008 vím, že to sem moc nepatří, ale chtěl bych se vás zeptat, jak ste dostali ten popisek co se oběvuje pod tou čárkovanou čarou pod příspěvkem (např. OI comi....). dík Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
inya Vloženo 14. Květen 2008 Sdílet Vloženo 14. Květen 2008 Moje nastavení -> Osobní profil -> Úprava podpisu Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Krešta Vloženo 14. Květen 2008 Sdílet Vloženo 14. Květen 2008 Zdar klucííí. Celkem pohodovej srázek. Mně začíná trochu (teda hodně) mrzet, že se s Vámi nesvezu v těch Komárovicích. No co se dá dělat. Někdy na viděnou. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Kubiik Vloženo 14. Květen 2008 Sdílet Vloženo 14. Květen 2008 Zdar klucííí. Celkem pohodovej srázek. Mně začíná trochu (teda hodně) mrzet, že se s Vámi nesvezu v těch Komárovicích. No co se dá dělat. Někdy na viděnou. Japato??? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.