Přejít na obsah

Autodružstvo Podbabská - Praha

critik

Doporučené příspěvky

Ahoj, ja ano, ale uz je to cca 2 roky vyhled jsem si auto na netu (bazarove - oktavii), volal jsem tam, nebrali, tak jsem po dvou hodinach zkouseni vzdal. Druhy den jsem hned na otviracku prijel, pan od bazaru tam nebyl, ostatni v prodejne me odkazali jen na nej, ze to vyrizuje jenom on(chtel jsem jenom to auto videt, nic, jenom aby me rekli jestli jej maji a ktere to na tom dvore je).

Dostal jsem vizitku na pana (pry je za 20 min v praci - info od jeho kolegyne), volal jsem mu. Nic. Po hodine cekani jsem mu poslal sms. Vysledek byl takovy, ze jsem jel do auto Elzo, tam jsem aplikoval puvodni variantu - prijedu, prohlednu - nasledne projedu, koupim. Za dva dny mi volal pan z Autodruzstvo Podbabska - ani jsem mu to nebral.

Takze moje spokojenost byla tehdy velka nula. Personal naprosto neochota, naprosto nekomunikace.

Ale kdybych si tam tenkrat chtel koupit nove auto, tak jsem si mohl vybrat asi ze tri lidi.

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Já mám taky zkušenost - dobrou. Moje Octa je od nich z bazaru. Zavolal jsem tam, bez problémů jsem se domluvil, na požádání mě poslali VIN číslo auta, nechal jsem si ho nezávisle prověřit, auto bylo servizovaný u nich, což poté potvrdila i plně zapsaná serviska, vše souhlasilo s databází škoda servisů, souhlasili i najetý kilometry. Projel jsem si jí, všechno v pohodě, ochotný jednání.Domluvil jsem se na koupi, složil zálohu a pak si pro ní přijel. Mám jí rok a zatím naprostá pohoda, běžný servis, žádný závady.

Editováno: , autor: beeson
Odkaz ke komentáři

Jediné plus je to, že je to kousek od firmy. Jinak jen negativa. Nahlásím při předání auta do servisu co všechno chci udělat a po převzetí zjistím, že půlka věcí (výměna žárovek) není uděláno. Volá mi nějaká holčina na průzkum spokojenosti, tak to vše nabonzuji a ona, že se mi někdo ozve. Hovno. Dávám to tam za několik měsíců znova, urguji podsvícení ovládání vzduchu a při převzetí ejhle. Opět nee. Tak to tentokrát nepřevezmu a až další den je hotovo. Nebo, stěžuji si na divný kovový zvuk vpravo vepředu. Vezmou vyfakturují pár tisícovek a nic. Znovu to odvezu, stejný průběh. A po několika týdnech dávám auto na technickou a že prý je pryč silenblok u motoru a že to musí udělat (potom už zvuk nebyl). Nebo domluva, až bude auto, zavoláme. Volám den po termínu co a jak a že prej je to už dávno hotové. Nemá cenu se dál rozepisovat, prostě nepochválím.

Zase NHCar který je jako alternativa na P6 mne sere, že se člověk musí objednávat jak na operaci srdce a tvářej se tam, že mi pomalu dělaj milost. Ovšem práce vždy stála za to, jen jednou mi volali když jsem opustil Strahov, že se chybička vloudila a mechanik zapomněl vyměnit první olej. Na druhou stranu vysoce cením, že vůbec zavolali.

Odkaz ke komentáři

Zapojit se do konverzace

Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Vložili jste obsah s formátováním.   Odebrat formátování

Je povoleno maximálně 75 smajlíků.

×   Z vašeho odkazu byl automaticky vytvořen náhled..   Odstranit náhled a nechat pouze odkaz

×   Předchozí vložený obsah byl obnoven.   Vyčistit editor

×   Nemůžete vložit obrázky přímo. Aktualizujte nebo vložte obrázky z URL.

• Vytvořit nový...