tomina Vloženo 18. Březen 2007 Sdílet Vloženo 18. Březen 2007 Ve Fabia sekci se ted resi dodatecna montaz Comming home http://forum.skodahome.cz/index.php?showto...=0entry419884 Vim ze se to do nekterych edic davalo taky, ale nevim jak to fungovalo..svetla se rozsviti po kazdem zamceni a odemceni?? A jaka svetla sviti? Je to uz dlouho co jsem to zkoumal, ale neni potreba jiny spinac svetel?? nema jeste jednu polohu pro aktivaci comming home?Libilo by se mi to mit v octe taky, ale kde sehnat to "comming home rele"..ve skodovce to bude dost mastny.. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
tomina Vloženo 21. Březen 2007 Autor Sdílet Vloženo 21. Březen 2007 Nerikejte, ze to nikdy nikoho nezajimalo..pripada mi to jako docela uzitecna vecicka...a jesi se to do octavek delalo...nemuze to bejt tak tezky dodelat ne ;-) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
malisss Vloženo 21. Březen 2007 Sdílet Vloženo 21. Březen 2007 Kdysi jsem se po tom take ptal, ale bez reseni :-) dodelat to asi pujde, videl jsem to na kamosovy r.v. 03 a fungovalo to nejak tak jako ze kdyz si vypnul motor a bliknul dalkovejma a pak vytah klicek tak se po otevreni rozsvitili svetla a svitili asi 30s nebo dokud jsi nezamknul. Ale treba se to uz posunulo... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Petr81 Vloženo 21. Březen 2007 Sdílet Vloženo 21. Březen 2007 No nějak to jít musí když je to popsaný i v návodu k obsluze na Octávku. Ale kdo ví jak? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
tomina Vloženo 21. Březen 2007 Autor Sdílet Vloženo 21. Březen 2007 Myslel jsem, ze se svetla rozsvitej i po odemceni auta...a to asi ne :-( Podle toho co se pise ve fabia sekci by do auta stacilo dat ten modul a k tomu jeste rele..ale ve skodovce za to chtej podle etky docela dost.. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Tunak Vloženo 21. Březen 2007 Sdílet Vloženo 21. Březen 2007 Myslel jsem, ze se svetla rozsvitej i po odemceni auta...a to asi ne :-( Podle toho co se pise ve fabia sekci by do auta stacilo dat ten modul a k tomu jeste rele..ale ve skodovce za to chtej podle etky docela dost.. ty vtipalek to je funkcia "comming home" pri odomknuti by to fungovalo iba ak by si byval v aute to ti ma posvietit na cestu domov. podla mna je to funkcia dost na ... to ma opodstatnenie iba ak by si parkoval napr. ako v americkych moteloch teda pred dverami, ale bacha, nesmies nacuvat... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
tomina Vloženo 21. Březen 2007 Autor Sdílet Vloženo 21. Březen 2007 je to comming home...ale mohlo by to funovat i jako comming z home kdyz jdes k auto pozde vecer :-) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Návštěvník Vloženo 21. Březen 2007 Sdílet Vloženo 21. Březen 2007 Ja kdyz chci nastopit - tak davam hledani auta blinkrama - jsou tu velke kaluze nerad bych se v nejaky utopil - takze bych taky ocenil neco jako prisviceni pri odchodu a prichodu - jen ve tme Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
octavio Vloženo 21. Březen 2007 Sdílet Vloženo 21. Březen 2007 Comming home sa da elegantne vyriesit cez DO k centralu..... len treba vediet ake Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Galaxy64 Vloženo 21. Březen 2007 Sdílet Vloženo 21. Březen 2007 (editace) to comming z home, se jmenuje comming live, nebo leave, nevim presne, a ma to treba nektera vybava O2, takze rozsviceni svetel pri prichodu k autu uz nekdo taky vymyslel. A co teprve CORNER LIGHT, to je vychytavka Editováno: 29. Červenec 2009, autor: Galaxy64 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
tomina Vloženo 21. Březen 2007 Autor Sdílet Vloženo 21. Březen 2007 to comming z home, se jmenuje comming live, nebo life, nevim presne, a ma to treba nektera vybava O2, takze rozsviceni svetel pri prichodu k autu uz nekdo taky vymyslel. A co teprve CORNER LIGHT, to je vychytavka CORNER light na O1 bude dost slozity :-) i kdyz jde vsechno, videl jsem pridavny dalkovy svetla od Helly, ktery "koukaj" i do zatacek. Reagujou na odstredivou silu .. ale byla to palka Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
peteres Vloženo 22. Březen 2007 Sdílet Vloženo 22. Březen 2007 Viděl jsem u nového RSa (OII) dobrou vychytávku ... při příchodu v noci k autu jen pomocí DO se rozsítí světla v zrcátkách stejně s vnitřním osvětlením, kde má OII blikny a prostor okolo auta je nádherně osvětlený ... ZÁVIST se mnou cloumala, když jsem tam stál u své okty v kaluži Jsem tak přemýšlel, blikny do zrcátek bych nechtěl, ale to osvětlení ... Co takhle dát třebas dvě diody zespod zrcátka (nebyly by vidět v tom černym plastu) a připojit je jednoduše k vnitřnímu osvětlení? Ale zase nějak udělat, aby to nesvítilo už při vytažení klíčku ze zapalování ... (co kdybych nechtěl vystoupit ... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Tunak Vloženo 22. Březen 2007 Sdílet Vloženo 22. Březen 2007 Viděl jsem u nového RSa (OII) dobrou vychytávku ... při příchodu v noci k autu jen pomocí DO se rozsítí světla v zrcátkách stejně s vnitřním osvětlením, kde má OII blikny a prostor okolo auta je nádherně osvětlený ... ZÁVIST se mnou cloumala, když jsem tam stál u své okty v kaluži Jsem tak přemýšlel, blikny do zrcátek bych nechtěl, ale to osvětlení ... Co takhle dát třebas dvě diody zespod zrcátka (nebyly by vidět v tom černym plastu) a připojit je jednoduše k vnitřnímu osvětlení? Ale zase nějak udělat, aby to nesvítilo už při vytažení klíčku ze zapalování ... (co kdybych nechtěl vystoupit ... tak si k tomu prirob logiku ze sa to rozsvieti az po otvoreni dveri. to je jednoduche zapojenie. len sa poriadne zamysli kedy to ma svietit a potom to zbastli. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
peteres Vloženo 22. Březen 2007 Sdílet Vloženo 22. Březen 2007 Viděl jsem u nového RSa (OII) dobrou vychytávku ... při příchodu v noci k autu jen pomocí DO se rozsítí světla v zrcátkách stejně s vnitřním osvětlením, kde má OII blikny a prostor okolo auta je nádherně osvětlený ... ZÁVIST se mnou cloumala, když jsem tam stál u své okty v kaluži Jsem tak přemýšlel, blikny do zrcátek bych nechtěl, ale to osvětlení ... Co takhle dát třebas dvě diody zespod zrcátka (nebyly by vidět v tom černym plastu) a připojit je jednoduše k vnitřnímu osvětlení? Ale zase nějak udělat, aby to nesvítilo už při vytažení klíčku ze zapalování ... (co kdybych nechtěl vystoupit ... tak si k tomu prirob logiku ze sa to rozsvieti az po otvoreni dveri. to je jednoduche zapojenie. len sa poriadne zamysli kedy to ma svietit a potom to zbastli. Logiku? Kéž bych věděl jak ... elektrice toliko nerozumin, co to je a jak to vůbec vypadá??? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
malisss Vloženo 23. Březen 2007 Sdílet Vloženo 23. Březen 2007 to comming z home, se jmenuje comming live, nebo life, nevim presne, a ma to treba nektera vybava O2, takze rozsviceni svetel pri prichodu k autu uz nekdo taky vymyslel. A co teprve CORNER LIGHT, to je vychytavka ta funkce se jmenu leaving home :-) a funguje tusim ze takto - pokud pred uzamcenim pouzijes comming home tak se ti pri nasledujicim odemceni dalkou zaktivuje leaving home a svetla se zase rozsvitej posvitej ti na cestu ... jinak to slapnuti do kaluze vecer je fakt o nervy Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
rolbař Vloženo 18. Březen 2008 Sdílet Vloženo 18. Březen 2008 kdysi se tu spekulovalo, jestli to existuje i pro OI, sice se pak dali čísla z ETKY, ale nikdo to neviděl naživo, takže přikládám fota, jak vypadá jednotka s kabeláží na tuto fci a funfuje to následovně než opustíte auto, bliknete dálkovejma, po zabouchnutí dveří se rozsvítí potkávací světla Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
olisoft Vloženo 19. Březen 2008 Sdílet Vloženo 19. Březen 2008 kdysi se tu spekulovalo, jestli to existuje i pro OI, sice se pak dali čísla z ETKY, ale nikdo to neviděl naživo, takže přikládám fota, jak vypadá jednotka s kabeláží na tuto fci a funfuje to následovně než opustíte auto, bliknete dálkovejma, po zabouchnutí dveří se rozsvítí potkávací světla Hmm, kedze je na fotke rozmazane ET-cislo, mohol by si ho prosim Ta napisat? A este kolko to stoji u skodovky. Vdaka. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Bazz Vloženo 19. Březen 2008 Sdílet Vloženo 19. Březen 2008 hm dobrá práce na kolik to vyjde? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
tomci Vloženo 19. Březen 2008 Sdílet Vloženo 19. Březen 2008 hm dobrá práce na kolik to vyjde? http://www.skoda-dily.cz/index.php?action=...uery=3U0941597A Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Bazz Vloženo 19. Březen 2008 Sdílet Vloženo 19. Březen 2008 http://www.skoda-dily.cz/index.php?action=...uery=3U0941597A Jj děkuji Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
profor Vloženo 19. Březen 2008 Sdílet Vloženo 19. Březen 2008 Super cena, na Slovensku to stojí min 2356SK v autorizovanom servise Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
rolbař Vloženo 19. Březen 2008 Sdílet Vloženo 19. Březen 2008 Tady v autorizáku to stojí 2250,-Kč ale zatim to není na prodej, možná časem Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Vinca Vloženo 19. Březen 2008 Sdílet Vloženo 19. Březen 2008 Tady v autorizáku to stojí 2250,-Kčale zatim to není na prodej, možná časem kluciii,a k cemu to je dobry?nejak nevim o cem je rec, toz kdyby jste trocha poradily Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
olisoft Vloženo 19. Březen 2008 Sdílet Vloženo 19. Březen 2008 (editace) Fuu, to trochu prehanaju s tou cenou... Ale vdaka za referenciu. rolbar: co sa to chystas vyrabat? tomci: to co si uviedol je len to rele, alebo aj s kablovym zvazkom? Editováno: 19. Březen 2008, autor: olisoft Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
olisoft Vloženo 19. Březen 2008 Sdílet Vloženo 19. Březen 2008 kluciii,a k cemu to je dobry?nejak nevim o cem je rec, toz kdyby jste trocha poradily Ked prijdes domov, po vypnuti motora bliknes dialkovymi svetlami a po zavreti auta Ti budu svetla urcitu dobu svietit, aby si videl ist domov... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.