Pavel S Vloženo 20. Březen 2008 Sdílet Vloženo 20. Březen 2008 Prosím o radu,Jaké slušnější svíčky na octavku 16,74kw. 1999 a kde je sehnat na netu za rozumný peniz. Předem dík. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Návštěvník Vloženo 20. Březen 2008 Sdílet Vloženo 20. Březen 2008 Prosím o radu,Jaké slušnější svíčky na octavku 16,74kw. 1999 a kde je sehnat na netu za rozumný peniz.Předem dík. No prece ty Japonsky origo - NGK Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Spidi Vloženo 20. Březen 2008 Sdílet Vloženo 20. Březen 2008 No prece ty Japonsky origo - NGK NGK BKUR6ET-10 určené pro tento motor přímo výrobcem (101 000 033 AA) bych zcela určitě nedoporučoval, Velmi rychle jim odchází středová elektroda, dokonce se objevil i případ prasklé elektrody, která následně padla do spalovacího prostoru a u mě jsem zjistil dokonce i prasklou podložku pod svíčkou, kterou vytékal olej z motoru. Takže moje doporučení zní: Bosch Super F7LTCR !!! Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Pavel S Vloženo 20. Březen 2008 Autor Sdílet Vloženo 20. Březen 2008 A kde se dají sehnat na netu a jaký typ svíčky to je. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Spidi Vloženo 20. Březen 2008 Sdílet Vloženo 20. Březen 2008 A kde se dají sehnat na netu a jaký typ svíčky to je. Typ svíčky je Bosch F7LTCR A kde se dají sehnat na netu, to ti hledat nebudu... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
lulda Vloženo 22. Březen 2008 Sdílet Vloženo 22. Březen 2008 Mám NGK- žádné problémy. http://www.autodilykrc.cz/eshop/detail/svi...73b87a7178c8f7e Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Návštěvník Vloženo 22. Březen 2008 Sdílet Vloženo 22. Březen 2008 (editace) najeto pres 40 000km a nemusim dumat zda jsem nevybral spatne. Dost lidi pak duma pokud daji nahradu za tyto svicky od Bosche , Brisk a pod Editováno: 22. Březen 2008, autor: Návštěvník Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Pavel S Vloženo 25. Březen 2008 Autor Sdílet Vloženo 25. Březen 2008 (editace) Moc děkuji všem. už mám jasno.NGK Editováno: 26. Březen 2008, autor: Pavel S Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
stihacka Vloženo 26. Březen 2008 Sdílet Vloženo 26. Březen 2008 Moc děkuji všem. už mám jasno. Dej tam NGK, Bosch je mezi svíčkama pěknej šmejd, to už i Brisk je na tom líp... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Návštěvník Vloženo 26. Březen 2008 Sdílet Vloženo 26. Březen 2008 Urcite si vybral dobre a nekoupil doufam nejake tuningove s nejakou lepsi jiskrou s pozlacenym konektorem Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
pedro66 Vloženo 30. Březen 2010 Sdílet Vloženo 30. Březen 2010 Prosím o radu,Jaké slušnější svíčky na octavku 16,74kw. 1999 a kde je sehnat na netu za rozumný peniz. Předem dík. Mohu nabidnout Bosch w7ltcr,stredova elektroda z medi,3 jiskriste atd.Pedro;) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.