Přejít na obsah
View in the app

A better way to browse. Learn more.

ŠKODA Forum - SKODAHOME.cz

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

Doporučené odpovědi

Publikováno

Můžete mi, odborníci, říct, jestli podle logu je váha v pořádku nebo není? Díky za Vaše názory!

log20080320.zip

Máš nějaké problémy??Váha je v toleranci

• Autor

Děkuji za vyjádření! Tohle je váha, kterou jsem měl doma v rezervě, tak jsem jí chtěl odzkoušet a přišlo mi, že ty hodnoty co to dává, tak nějak moc kolísají... když je požadavek na vzduch, tak to nejdřív vylítne a pak klesne pod požadovanou hodnotu...

Jo,díval jsem se,ale pokud ti to nic nedělá,neřešil bych to.Už jsem se setkal s tím,že jednotlivé kanály neodpovídaly 100% sobě,jestli rozumíš.Podívej se jak to loguje-1659,potom 1932 ot a myslím,že kanály váhy nemusí v danou dobu přesně odpovídat.Jinak taky může být načlý EGR,ale to by ti více řekli kluci z DF,pokud propouští,může to házet špatné hodnoty

• 3 týdny později...

Ahoj, taky bych potřeboval od odborníků poradit viz. log (plnící tlak je trochu vyšší, ale do nouzáku to spadne vyjímečně).

Hlavně co mě zajímá je hodnota, kterou dává měřič množství nasávaného vzduchu (ta je sice vyšší, ale nevím jestli to není v souvislosti s vyšším plnícím tlakem), moc se mi nezdá totiž zvýšená spotřeba paliva.

Díky

test.zip

Upraveno od Drummer

cim to prohlizite ?:-) ja mackam ve vagu na uplne vsechno a nic

a nepopsali by jste jak vagem skontrolovat vahu vzduchu , krok za krokem ? (i s obrazky pro nas dmnty :D )

cim to prohlizite ?:-) ja mackam ve vagu na uplne vsechno a nic

a nepopsali by jste jak vagem skontrolovat vahu vzduchu , krok za krokem ? (i s obrazky pro nas dmnty :D )

krok 1 zavolas nekomu kdo tomu rozumi

krok 2 sednes do auta a zajedes tam

krok 3 mereni

krok 4 vzhodnoceni dat

krok 5 rekne ti co a jak

krok 6 platis a jedes domu

• Autor

Dobrý!!!

taky bych se chtěl zeptat jestli mi můžete prosím prohlídnout log, páč je to nějaký lenošný.

LOG_01.zip

log z ktorych skupin musim poslat aby mi niekto pozrel ci mam v poriadku skrtiacu klapku a lambdy?

dakujem

krok 1 zavolas nekomu kdo tomu rozumi

krok 2 sednes do auta a zajedes tam

krok 3 mereni

krok 4 vzhodnoceni dat

krok 5 rekne ti co a jak

krok 6 platis a jedes domu

tjn, kroky cz servisu

1.zajedes do servisu

2.Auto nekde vzadu servisu ty u pultu

3.mate to v poradku pane

4.odjedes lehci o 1000kc

tohle forum je o radach ? nebo o tom kdo je vtipnejsi ?

Upraveno od creck

tjn, kroky cz servisu

1.zajedes do servisu

2.Auto nekde vzadu servisu ty u pultu

3.mate to v poradku pane

4.odjedes lehci o 1000kc

tohle forum je o radach ? nebo o tom kdo je vtipnejsi ?

nesmíš jezdit za pablbama !!!!! ale za někým kdo tomu rozumí a má zájem ti pomoci, klidně za litr, ale víš wo co gou :palec2:

nesmíš jezdit za pablbama !!!!! ale za někým kdo tomu rozumí a má zájem ti pomoci, klidně za litr, ale víš wo co gou :palec2:

Bingo.. :palec2: Kdybych nemel zajem pomahat, tak na tohle forum nepisu v tehle sekci.. Ale je to opravdu zdlouhave kazdeho ucit pracovat s diag. A pritom staci jen sednout do auta a zkouset a pak hledat po forech atd. Hodne pomuze dil.prirucka

Připojte se k diskuzi

Můžete publikovat nyní a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a publikujte s vaším účtem.

Host
Odpovědět na toto téma...

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.