M-a-r-e-k Vloženo 26. Březen 2008 Sdílet Vloženo 26. Březen 2008 Zdravím najde se tu někdo, kdo by náhodou věděl jaké je číslo dílu popř. přibližná cena takové plastové krytky vedle ovladačů pro topení? Na přiloženém obrázku je v červeném kroužku. Předem díky Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Igor Vloženo 26. Březen 2008 Sdílet Vloženo 26. Březen 2008 Je to "víčko zaslepovací", 5J1 858 178 A 9B9, cena 66 Sk Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
M-a-r-e-k Vloženo 27. Březen 2008 Autor Sdílet Vloženo 27. Březen 2008 Je to "víčko zaslepovací", 5J1 858 178 A 9B9, cena 66 Sk jsi borec díky moc Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
OldaM Vloženo 2. Duben 2008 Sdílet Vloženo 2. Duben 2008 Je to "víčko zaslepovací", 5J1 858 178 A 9B9, cena 66 Sk Můžete, prosím, popsat, jak to víčko bezpečně z palubovky vytáhnout ? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
M-a-r-e-k Vloženo 2. Duben 2008 Autor Sdílet Vloženo 2. Duben 2008 (editace) Můžete, prosím, popsat, jak to víčko bezpečně z palubovky vytáhnout ? Je to jednoduché, zespod jak je zaoblené strčíš šroubovák nejlépe přes hadr ať se nepoškrábe a odcvakneš. Pak odchlípneš a šroubovákem vycvakneš i západku co je nahoře. Můžeš ochlípnout i víc ať se k té horní dostaneš, celkem drží a nepraskne. Editováno: 2. Duben 2008, autor: M-a-r-e-k Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
martyx Vloženo 2. Květen 2008 Sdílet Vloženo 2. Květen 2008 (editace) Nemá nekdo zkusenost s drzakem na telefon do teto krytky? Chtel bych nekam umistit drzak na telefon a libilo by se mi to na toto misto...pridelat to do teto krytky, asi by to nebyl problem, ale zatim sem nenasel vhodny typ drzaku, nevite o vhodnem typu? diky za info Editováno: 2. Květen 2008, autor: martyx Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
martyx Vloženo 18. Květen 2008 Sdílet Vloženo 18. Květen 2008 Nemá nekdo zkusenost s drzakem na telefon do teto krytky? Chtel bych nekam umistit drzak na telefon a libilo by se mi to na toto misto...pridelat to do teto krytky, asi by to nebyl problem, ale zatim sem nenasel vhodny typ drzaku, nevite o vhodnem typu? diky za info Tak kam jste si pridelali drzak na telefon na palubce?? Myslel jsem, ze bych ho prave pridelal do teto krytky, ale zase ve firme, co montujou drzaky na telefon, mi rikali, ze tohle misto nelze kvuli airbagu...ale je zajimave, ze v originalnim prislusenstvi pro Skodu nabizeji drzak do tohoto mista... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
omartinek Vloženo 18. Únor 2010 Sdílet Vloženo 18. Únor 2010 Kluci nechci zakládat nové téma. Já mám opačný problém. Potřebuji sundat origo držák telefonu a dát tam záslepku. Nevíte jak je tam ten držák přidělaný? Co musím všechno sundat? Díky za rady. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Diamant Vloženo 18. Duben 2010 Sdílet Vloženo 18. Duben 2010 Už si postup presne nepamätám, ale dával som to dole švagrinej a išlo to dole celkom ľahko, po odstrojení som rozpojil konektory kabeláže a zakratoval otvor rovnou krytkou a bolo po držiaku. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.