Jirik.DC Vloženo 31. Květen 2008 Sdílet Vloženo 31. Květen 2008 Prostě mi to nedá. Bože, bože ta čeština... Tu češtinu taky nějak raději přehlížím Jinak mi přijde, že tu všichni Zdenovi radíme, on se pořád ptá, co dělat, ale to co říkáme, nějak slyšet nechce Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
jirka3 Vloženo 31. Květen 2008 Sdílet Vloženo 31. Květen 2008 teda ted jsem koukal na tu cestinu,promin,ale to je fakt kotel.Jinak novy auto je samozrejme vybornej pocit,ale asi bych taky vahal.... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Triplseven Vloženo 31. Květen 2008 Sdílet Vloženo 31. Květen 2008 Tuto okinu co mám novou, ale přiště asi taky půjdu do rok, dva starého auta.Třeba i do referenčky.Přeci jen ty auta už toho maj dost za rozumné ceny a člověk toho nemusí tolik dodělávat:) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
j0ska Vloženo 31. Květen 2008 Sdílet Vloženo 31. Květen 2008 (editace) Tuto okinu co mám novou, ale přiště asi taky půjdu do rok, dva starého auta.Třeba i do referenčky.Přeci jen ty auta už toho maj dost za rozumné ceny a člověk toho nemusí tolik dodělávat:) Dodělávání. To je kapitola sama pro sebe. Není nic lepšího, když jde za rozumný peníz pořídit auto přesně podle představ. Ať se na mě nikdo nezlobí, ale třeba tempomat za 11 tisíc je fakt hodně přestřelená cena.... Editováno: 31. Květen 2008, autor: j0ska Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Jirik.DC Vloženo 31. Květen 2008 Sdílet Vloženo 31. Květen 2008 No, proto jsem si taky jen pořídil jinou páčku a přehodil to doma sám..navíc mně to baví, takže pohoda, jazz Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Nexus Vloženo 31. Květen 2008 Sdílet Vloženo 31. Květen 2008 kutil Jiřík Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
zdeno77 Vloženo 31. Květen 2008 Autor Sdílet Vloženo 31. Květen 2008 Za tu češtinu se omlouvam,nak nejsem kamarad s pravopisem a moc nekoukam nato co pišu.ale zase nejsem jedinej kdo stim pravopisem moc nekamaradi A to že mi raditě a ja neposloucham neni pravda nak se vtom zacinam orijentovat a delat si jasno co chci, chci RSo tak rok stare,tet jen vybrat to prave.Funglovku OII už sem měl,a jak dopadla.Tak tet skusim z druhe ruky,snat už budu mit vyc štěsti? Tet mi eště poradte naco si dat při koupi tak rok stareho RSa pozor Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Nexus Vloženo 31. Květen 2008 Sdílet Vloženo 31. Květen 2008 na co si dát pozor, to je moje nejoblíbenější otázka proste přemejšlej mozkem a hlavně se zamysli nad tím jak auto asi po roce vypadá, jako pokud ti nekdo tvrdí že auto má najeto 30tisic a kotouče jsou totálka nebo má najeto 12tis vic jeden z inzerátu na sauto.cz a má sjetý pneumatiky, tak tam asi něco nehraje... kupuj auto pouze od Škody nebo z privátu, vyhni se tureckym, českym a polskym překupníkům a bazarům nemysli si, že ty si ten vyvolený kdo koupí RSku o 100tis levnejší než jsou ostatní, jinak naletíš nedávej peníze předem nikdy, neber auto za každou cenu, pokud není vedená serviska u Škody, tak auto neber jinak mě nic nenapadá a nebo mi zavolej až budeš mít peníze a zajedem nakupovat Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Jirik.DC Vloženo 31. Květen 2008 Sdílet Vloženo 31. Květen 2008 Záleží, odkud určitě bude.. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
zdeno77 Vloženo 31. Květen 2008 Autor Sdílet Vloženo 31. Květen 2008 (editace) co tahle? Škoda Nová Octavia RS 2,0 TDI Cena: 639.000,- Kč Údaje o vozidle Druh vozidla: osobní automobil Karoserie: liftback Rok výroby: 2007 Palivo: nafta Stav tachometru: 15600 km Objem, výkon: 1968 ccm / 125 kW Barva: žlutá STK: 04/2011 Počet míst: 5 Počet dveří: 5 Stav: nehavarováno První majitel: ANO Servisní knížka: ANO Interní číslo: *AM Poznámka první majitel; perfektní stav; zakoupeno v CZ; servisní knížka; nebylo havarováno; Referenční vůz ze Škoda Auto a.s.; Stav: perfektní, Koupeno v CZ, Výbava vozidla POŘIZOVACÍ CENA NOVÉHO VOZU 906.300,- Kč; 6 rychlostních stupňů; 6 x airbag; ABS; aut. klimatizace; brzdový asistent; CD měnič; CD přehrávač; centrál dálkový; deaktivace airbagu spolujezdce; dělená zadní sedadla; el. okna; el. zrcátka; imobilizér; indikátor parkování; klimatizovaná přihrádka; litá kola; manuální převodovka; mlhovky; nastavitelný volant; ostřikovače světlometů; otáčkoměr; palubní počítač; pevná střecha; posilovač řízení; protiprokluzový systém kol (ASR); příprava pro telef.; satelitní navigace; senzor opotřebení brzdových destiček; senzor stěračů; senzor světel; senzor tlaku v pneumatikách; spoiler, křídlo; sportovní podvozek; sportovní sedadla; stabilizace podvozku (ESP); tempomat.; tónovaná skla; venkovní teploměr; vyhřívaná sedadla; vyhřívaná zrcátka; výškově nastavitelná sedadla; xenonové světlomety; zadní stěrač; MAXI-dot; Light assistant; SunSafeGlass, dvojitá podlaha zavazadlového prostoru Editováno: 22. Červen 2008, autor: zdeno77 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
j0ska Vloženo 31. Květen 2008 Sdílet Vloženo 31. Květen 2008 (editace) Koukám, že je na fotce navigace, ale v popisu jsem ji nenašel. Jinak to vypadá zajímavě a domluva bude asi česky. Napadla mě jedna otázka. Jak je to s klíči když je auto z druhé ruky? Jde nějak ověřit kolik je k autu nakódováno klíčů a/nebo dálkových ovládání? EDIT: špatně jsem koukal... Editováno: 31. Květen 2008, autor: j0ska Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Romariooo Vloženo 31. Květen 2008 Sdílet Vloženo 31. Květen 2008 Mě to přijde že si z nás děláš srandu...když jsi rozhodnuty pro nové auto tak si ho kup a máš to! Já to fakt nechápu co tu pořád dokola řešiš... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
zdeno77 Vloženo 31. Květen 2008 Autor Sdílet Vloženo 31. Květen 2008 Koukám, že je na fotce navigace, ale v popisu jsem ji nenašel.Jinak to vypadá zajímavě a domluva bude asi česky. Napadla mě jedna otázka. Jak je to s klíči když je auto z druhé ruky? Jde nějak ověřit kolik je k autu nakódováno klíčů a/nebo dálkových ovládání? EDIT: špatně jsem koukal... no ešte to tak,koupit auto z druhe ruky frajer bude mit udelane rezervni kliče a počase auto bude fuč nejde to nak opšefovat? a pojistit nebo to znemožnit? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
zdeno77 Vloženo 31. Květen 2008 Autor Sdílet Vloženo 31. Květen 2008 Mě to přijde že si z nás děláš srandu...když jsi rozhodnuty pro nové auto tak si ho kup a máš to! Já to fakt nechápu co tu pořád dokola řešiš... nedělam si znikoho srando,jen sem neveděl co dělat.ale už mam jasno a koukam na starši Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
zdeno77 Vloženo 31. Květen 2008 Autor Sdílet Vloženo 31. Květen 2008 (editace) co tahle? Škoda Nová Octavia RS 2,0 TDI Cena: 639.000,- KčÚdaje o vozidle Druh vozidla: osobní automobil Karoserie: liftback Rok výroby: 2007 Palivo: nafta Stav tachometru: 15600 km Objem, výkon: 1968 ccm / 125 kW Barva: žlutá STK: 04/2011 Počet míst: 5 Počet dveří: 5 Stav: nehavarováno První majitel: ANO Servisní knížka: ANO Interní číslo: *AM Poznámka první majitel; perfektní stav; zakoupeno v CZ; servisní knížka; nebylo havarováno; Referenční vůz ze Škoda Auto a.s., Stav: perfektní, Koupeno v CZ, Výbava vozidla POŘIZOVACÍ CENA NOVÉHO VOZU 906.300,- Kč; 6 rychlostních stupňů; 6 x airbag; ABS; aut. klimatizace; brzdový asistent; CD měnič; CD přehrávač; centrál dálkový; deaktivace airbagu spolujezdce; dělená zadní sedadla; el. okna; el. zrcátka; imobilizér; indikátor parkování; klimatizovaná přihrádka; litá kola; manuální převodovka; mlhovky; nastavitelný volant; ostřikovače světlometů; otáčkoměr; palubní počítač; pevná střecha; posilovač řízení; protiprokluzový systém kol (ASR); příprava pro telef.; satelitní navigace; senzor opotřebení brzdových destiček; senzor stěračů; senzor světel; senzor tlaku v pneumatikách; spoiler, křídlo; sportovní podvozek; sportovní sedadla; stabilizace podvozku (ESP); tempomat.; tónovaná skla; venkovní teploměr; vyhřívaná sedadla; vyhřívaná zrcátka; výškově nastavitelná sedadla; xenonové světlomety; zadní stěrač; MAXI-dot; Light assistant; SunSafeGlass, dvojitá podlaha zavazadlového prostoru co ta cena? jak se vam jevy? Editováno: 22. Červen 2008, autor: zdeno77 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
j0ska Vloženo 1. Červen 2008 Sdílet Vloženo 1. Červen 2008 no ešte to tak,koupit auto z druhe ruky frajer bude mit udelane rezervni kliče a počase auto bude fuč nejde to nak opšefovat? a pojistit nebo to znemožnit? Ošéfovat to jde určitě výměnou klíčů a zámků. Sada se tady v bazaru dá koupit za +-1500Kč. Mě šlo spíš o to jestli jde zjistit počet klíčů nakódovaných k autu. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Jirik.DC Vloženo 1. Červen 2008 Sdílet Vloženo 1. Červen 2008 Tak koupit sadu z Bazaru..to je teoreticky se stejným rizikem..chci tím říct, že na to jdou použít stejné důvody, kdy nevím, kolik klíčů v reálu k té sadě existuje. To bych si ale v podstatě nemohl koupit ani nové auto, protože co by bránilo servisu si další klíče nevyšmoulit..a když ne servis, tak výrobce..to by si člověk takhle nic nekoupil Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Nexus Vloženo 1. Červen 2008 Sdílet Vloženo 1. Červen 2008 myslim že už se tu řeší zbytečnosti jak říká jiřík to už by jste si nemohli koupit nic Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Nexus Vloženo 1. Červen 2008 Sdílet Vloženo 1. Červen 2008 co ta cena? jak se vam jevy? za tu cenu mám v LU 08 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Romariooo Vloženo 1. Červen 2008 Sdílet Vloženo 1. Červen 2008 Nexus : přesně tak plkání o ničem.Rozhodnuti stejně musiš udělat sám. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
zdeno77 Vloženo 1. Červen 2008 Autor Sdílet Vloženo 1. Červen 2008 za tu cenu mám v LU 08 a ve stejne vybave? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
rolbař Vloženo 1. Červen 2008 Sdílet Vloženo 1. Červen 2008 (editace) kup nové, není nad novou, zajedeš si ji podle sebe Editováno: 1. Červen 2008, autor: rolbař Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
XXX TOMCAT XXX Vloženo 1. Červen 2008 Sdílet Vloženo 1. Červen 2008 Kup si novu A4 CR. Červená je . Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
zdeno77 Vloženo 22. Červen 2008 Autor Sdílet Vloženo 22. Červen 2008 Tak už mam nahradu Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
wrccko Vloženo 22. Červen 2008 Sdílet Vloženo 22. Červen 2008 Referenčná či nová? Diesel/benzín??? Ináč je krásna Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.