Duben 9, 200916 r A jak jsi na tom s barvou?? Otec kdyz mu spravili naraznik tak ten nova ma trosku jiny odstin... Tobe to sedi??
Duben 9, 200916 r jojo docela se ztrefili, ale to je asi tím , že auto je nové (cca 7 měsíců) a taky lakovaly dveře a haupnu, tak se to spojilo proto se pri lakování blatníků provádí rozstřik na dveře.
Duben 9, 200916 r To HjM: určitě by to bylo na světlých barvách víc vidět, ale já bych to asi stejně nevnímal. To by musely stát dvě vedle sebe pro porovnání. To buchty s mákem: Co jsi dělal?
Duben 9, 200916 r Tak takhle dopadla naše služební Fabie II. Auto je používáno v půjčovně a lidi se pak taky k tomu tak chovají.
Duben 9, 200916 r No nasi ho maji necely rok a teda celkem to bije do oci... maji tangerine. Ale koukali nea to a ze je to dobre tak to neresim. Ja mam stribrnou,tak tam by ty to asi nebylo ta strasne. Ale ted o weekendu kdyz jsme prezouvali,prisli na to ze ma otec vrezervu po vodou!!!!! Pred vanocema mu totiz nejaky dobrak nacouval na pate dvere a museli je menit. A asi tam neco sfusovali tekze zetejka. Na Stredu je obedneny,tak to budou cele rozebirat a kontrolovat ODKUD SE BELE ta voda tak jsem zvedav... jak to dopadne. Celou Sobotu jsem luftoval auto,deska co je v kufru na rezerve uz byla chycena (plisen) ale v servise rekli ze ji nevymeni dokud nezecne PUCET...?? Tak uvidime po strede.
Duben 9, 200916 r buchty_s_makem: ale stejně je to darda, ta cena, za takový "skrábanec" Upraveno Duben 9, 200916 r od HjM
Duben 9, 200916 r Jay Kay: o tom zatékání se píše tady, nemusí to být tou nehodou: http://forum.skodahome.cz/index.php?showtopic=53818 http://forum.skodahome.cz/index.php?showtopic=65261
Duben 9, 200916 r to teda je! nemít dobrou pojistku, tak bych si to nechal udělat jinde, ale s 1%-ní spoluústastí jsem to neřešil. jinak docela fofr: ve středu večer smyk, ve čtvrtek volání mezi servisem a pojištovnou, v pátek auto přistavené do servisu a příští pátek bylo hotovo! jen se čekalo na krycí dopis od pojištovny, ale v pondělí mi bylo auto předáno! prostě super rychlost!
Duben 9, 200916 r Tak takhle dopadla naše služební Fabie II. Auto je používáno v půjčovně a lidi se pak taky k tomu tak chovají. na kolik je vyčíslená škoda?
Duben 9, 200916 r Kapota, maska, oba blatníky, nárazník, oba chladiče, chladičová stěna, zámek kapoty a další nějaké drobnosti. Škoda je vyčíslená na 65000,-kč. 4 dny před nehodou jsme auto dovezli z lakovny. Zákazník co to měl před tím tak nám odřel PP blatník, PZ blatník a byla posekaná střecha od sekery. A pak něco půjčujte!
Květen 12, 200916 r A tady máme další příspěvěk. Není sice bouraná ale vypadá tak. Jedná se o stejnou Fabii II, kterou si půjčil zákazník (mladý kluk) a odmítal nám vrátit auto. Po týdnu ho takhle našla policie jak ho zákazník zrovna rozebírá. Nechtěli nám ho půjčit ani na chvíli.
Květen 12, 200916 r no ty vole. Masakr. To to chtel rozprodat na dily? Mas jeho udaje ne? Poslal bych mu ukrajinskou navstevu hajzl
Květen 12, 200916 r Autor žralok: Tak toto je vážne sila, neexistujú slová, ako to okomentovať... Zaujímalo by ma, akú vyčíslila škodu poisťovňa!
Květen 12, 200916 r Údaje sice máme ale panáček bydlí někde na ubytovně. Jaká je škoda se dozvíme zítra.
Květen 13, 200916 r Autor arts: Mňa už neprekvapí nič! Keď sa náhradné vozidlo, ktoré je poskytnuté zákazníkovi zdarma, vráti so starými stieračmi, baterkou, vzduchovým filtrom... Doba je zlá, ľudia sú čím ďalej tým viac otrlejší a viac a viac si dovoľujú žralok: Som zvedavý, na koľko ohodnotí poisťovňa vrak a koľko dostanete naozaj vyplatené... Želám pevné nervy!
Připojte se k diskuzi
Můžete publikovat nyní a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a publikujte s vaším účtem.