Přejít na obsah

Doporučené příspěvky

• o 2 týdny později...
Vloženo
Ja viem, sám mám doma jeden pionier a neviem čo s ním. hehe

No ale

Kukal som do ETKY a našiel som výrobcu KENWOOD a SONY tuším

MÁM ORIGO Z AUDINY VYPADÁ ŽE BUDE OK

• o 10 měsíců později...
Vloženo

Zdravím. Chci si pořídit měnič viz. foto k navigaci DX.

Bude mi ten VW měnič fungovat s VW DX navigací? ( Asi dost blbá otázka, ale co když ne ;) )

Nevíte někdo jak předělat ten černej konektor co je na fotce na ten modrej?

post-5010-1235980679_thumb.jpg

• o 3 týdny později...
Vloženo

Fungovat 100%bude,jak s VW DX,Škoda DX,symphony.Žádný konektor se nepředělává,do toho co je na měniči přijde propojovací kabel co má protikus k měniči a modrý konektor do navi.Jinak měnič přijde pod sedadlo spolujezdce kam je potřeba dokoupit držáky a rámeček.

• o 1 měsíc později...
Vloženo

Mám problém!! Koupil jsem navi dx a maxíka do fabie I. Co jsem, ale nevěděl, že dx navi nepřehrává audio cd. Sháním proto changer, ale nevím jakej!! Proto se obracím na Vás. Je jedno jakej changer koupim nebo to musí bejt zase něco spešl aby to spolu všechno mluvilo. Předem díky za rady.

• o 1 měsíc později...
Vloženo

Mam z mojej octavie zvysnu redukciu connects2 na cd changer sony a k tomu ten 10 cd changer od sony s kabelazou... A cita to aj mp3 . Vyhoda oproti normalnemu changeru je, ze cita vsetky napalovane aj CDRW...

Zapojit se do konverzace

Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Vložili jste obsah s formátováním.   Odebrat formátování

Je povoleno maximálně 75 smajlíků.

×   Z vašeho odkazu byl automaticky vytvořen náhled..   Odstranit náhled a nechat pouze odkaz

×   Předchozí vložený obsah byl obnoven.   Vyčistit editor

×   Nemůžete vložit obrázky přímo. Aktualizujte nebo vložte obrázky z URL.

• Vytvořit nový...