Volvak Vloženo 9. Duben 2008 Sdílet Vloženo 9. Duben 2008 JAKÝ CD MĚNIČ SI MÁM POŘÍDIT?? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
profor Vloženo 9. Duben 2008 Sdílet Vloženo 9. Duben 2008 NAJLEPŠIE ORIGO Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Volvak Vloženo 9. Duben 2008 Autor Sdílet Vloženo 9. Duben 2008 NAJLEPŠIE ORIGO Ten těžko scháníš za dobrej peníz. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
profor Vloženo 22. Duben 2008 Sdílet Vloženo 22. Duben 2008 Ja viem, sám mám doma jeden pionier a neviem čo s ním. hehe No ale Kukal som do ETKY a našiel som výrobcu KENWOOD a SONY tuším Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Volvak Vloženo 23. Duben 2008 Autor Sdílet Vloženo 23. Duben 2008 Ja viem, sám mám doma jeden pionier a neviem čo s ním. heheNo ale Kukal som do ETKY a našiel som výrobcu KENWOOD a SONY tuším MÁM ORIGO Z AUDINY VYPADÁ ŽE BUDE OK Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Hampli Vloženo 2. Březen 2009 Sdílet Vloženo 2. Březen 2009 Zdravím. Chci si pořídit měnič viz. foto k navigaci DX. Bude mi ten VW měnič fungovat s VW DX navigací? ( Asi dost blbá otázka, ale co když ne ) Nevíte někdo jak předělat ten černej konektor co je na fotce na ten modrej? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
cartmanko Vloženo 2. Březen 2009 Sdílet Vloženo 2. Březen 2009 (editace) myslim si ze nebude fungovat s dx navigaciou. tak menim nazor. mohol by fungovat a existuje redukcia z toho cierneho na modry. Editováno: 10. Březen 2009, autor: cartmanko Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Majk Vloženo 21. Březen 2009 Sdílet Vloženo 21. Březen 2009 Fungovat 100%bude,jak s VW DX,Škoda DX,symphony.Žádný konektor se nepředělává,do toho co je na měniči přijde propojovací kabel co má protikus k měniči a modrý konektor do navi.Jinak měnič přijde pod sedadlo spolujezdce kam je potřeba dokoupit držáky a rámeček. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
hansz0 Vloženo 22. Duben 2009 Sdílet Vloženo 22. Duben 2009 Mám problém!! Koupil jsem navi dx a maxíka do fabie I. Co jsem, ale nevěděl, že dx navi nepřehrává audio cd. Sháním proto changer, ale nevím jakej!! Proto se obracím na Vás. Je jedno jakej changer koupim nebo to musí bejt zase něco spešl aby to spolu všechno mluvilo. Předem díky za rady. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
fancarhifi Vloženo 23. Duben 2009 Sdílet Vloženo 23. Duben 2009 ...ano...musíš koupit CD changer, který s NAVI bude komunikovat Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
hansz0 Vloženo 23. Duben 2009 Sdílet Vloženo 23. Duben 2009 Dík za info! Jak to, ale poznám jako laik? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
ywes Vloženo 1. Červen 2009 Sdílet Vloženo 1. Červen 2009 Mam z mojej octavie zvysnu redukciu connects2 na cd changer sony a k tomu ten 10 cd changer od sony s kabelazou... A cita to aj mp3 . Vyhoda oproti normalnemu changeru je, ze cita vsetky napalovane aj CDRW... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.