Přejít na obsah

Výměna silentbloků zadní nápravy

cosby

Doporučené příspěvky

Tak mi na Boře cosi mlátilo v zadku.Dle servisu prý tlumič.Doma jsem to zvedl a bylo mi jasné,že je KO zadní silenblok,uplně vyžvýkaný.Volal jsem dvou kámošům do škoda servisu,jestli mají na to stahováky a vytahovák-jak je uvedeno v DP,ale nikdo nic,prý sundávají celou osu a dávají pod lis,což je podle mě blbost se s tím tak srát.Objednal jsem silenblok,podle rozměrů udělal přípravek a dnes jsem se do toho pustil,doma před barákem.

Dělal jsem to sám,doba cca 2 hodiny s přípravami.Nejhorší bylo vymlátit ten starý ven.nejdříve šel vnitřek-vyřezat,vytrhnout a potom sekací špicí a sekáčem vysekat ten zbytek.V DP na to servisáci používají tzv.trhací kladivo,ale na 100% by jste s tím neuspěli.Hodinu jsem to mordoval po kouskách ven.Nalisováno to bylo za 10 minut.Při lisování se musí dávat bacha na polohu silenbloku-jak je uvedeno v DP.

Tady pár fotek-snad poznáte postup práce.

post-128-1208618420_thumb.jpg

post-128-1208618434_thumb.jpg

post-128-1208618445_thumb.jpg

post-128-1208618455_thumb.jpg

post-128-1208618462_thumb.jpg

post-128-1208618474_thumb.jpg

post-128-1208618482_thumb.jpg

post-128-1208618492_thumb.jpg

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

• Luďa uzamkl následující téma
  • Luďa odemkl následující téma

Zapojit se do konverzace

Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Vložili jste obsah s formátováním.   Odebrat formátování

Je povoleno maximálně 75 smajlíků.

×   Z vašeho odkazu byl automaticky vytvořen náhled..   Odstranit náhled a nechat pouze odkaz

×   Předchozí vložený obsah byl obnoven.   Vyčistit editor

×   Nemůžete vložit obrázky přímo. Aktualizujte nebo vložte obrázky z URL.

• Vytvořit nový...