quadrat Vloženo 5. Říjen 2009 Sdílet Vloženo 5. Říjen 2009 Hmmm, tak to je hustej návod, chápu správně, že se kvůli tomu blinkru musí sundat celý zrcátko?...stejně to teda asi budu muset svěřit nějakýmu servisákovi..... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Dodo-Kolín Vloženo 5. Říjen 2009 Sdílet Vloženo 5. Říjen 2009 Přesně tak. Měl by jsi kvůli tomu sundat tapec dveří atd. atd. Nechal jsem to na profících. Určitě bych někde něco urval.... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
quadrat Vloženo 5. Říjen 2009 Sdílet Vloženo 5. Říjen 2009 Tak jsem volal profíkům do Škodovky - kolik budou chtít za ten blinkr....tak prý 590,-kč a 500,-kč za práci....tak jsem se zeptal jestli to je s osvělením, začal koktat, že to jsou asi všechny...tak jsem se mu pokusil vysvětlit, že to nejsou všechny a že teda potřebuje vědět VIN......tak takovej profík jsem taky ach jo, asi to nechám až přijedu z toho Holandu.... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Dodo-Kolín Vloženo 5. Říjen 2009 Sdílet Vloženo 5. Říjen 2009 Hele neřešil bych to když zítra jedeš. Ten původní majitel mého auta o tom neblikání ani nevěděl. Jinak to byl asi fakt profík když neví že ne všechny auta mají C/L home Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
DIAGNOSTIK Vloženo 5. Říjen 2009 Sdílet Vloženo 5. Říjen 2009 Při výměně blikače se nemusí sundávat zrcátlko...Vyloupnout zrcátko a vyšroubovat šroubek...Vycvaknout blikač... 1 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
quadrat Vloženo 5. Říjen 2009 Sdílet Vloženo 5. Říjen 2009 Jak mám vyloupnout to zrcátko? Jenom hrubou silou? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Jiří Zubek Vloženo 5. Říjen 2009 Sdílet Vloženo 5. Říjen 2009 Ahoj...taky mi to přestalo svítit a demontáž je velmi jednoduchá...stačí jen vytáhnout plast zrcátka směrem nahoru (nebát se a potáhnout) a odšroubovat dva malé torxy...jeden je trochu schovaný za sklem a když se to obšroubuje takhle , tak není třeba ani vyloupovávat sklo zrcátka PS: Zkoušel jsem i vyměnit diody a stejně to svítilo slabě,takže si taky koupím ten spodní díl... http://www.skoda-dily.cz/nahradni-dily/blinkr-zrcatka.html Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
quadrat Vloženo 5. Říjen 2009 Sdílet Vloženo 5. Říjen 2009 Luxus - díkas za rady až se vrátím, tak to prubnu Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Jiří Zubek Vloženo 7. Říjen 2009 Sdílet Vloženo 7. Říjen 2009 Vytáhl jsem si znovu ten díl s těmi diodami a protože mě požádal quadrat o fotky,tak jsem to při jednom nafotil ...otázka pěti minut. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Dodo-Kolín Vloženo 16. Říjen 2009 Sdílet Vloženo 16. Říjen 2009 V tom případě jsem vůl a zase jsem nasypal do chřtánu škoda servis nějaké many Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
swager Vloženo 20. Říjen 2009 Sdílet Vloženo 20. Říjen 2009 no tak dnes se me stala skoro podobna vec, z niceho nic me prestala blikat prava strana[spolujezdec](teda ne ouplne, sviti vsechny 4 diody, ale tak slabe a zlute, ze to je videt jen kdyz clovek cuci s nosem tesne u zrcatka), tak se chci jen zeptat, je to na vymenu toho spodku, nebo by se to dalo nejak opraviti, nebo je nekde jinde problem? predem dekuji za odpovedi. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
jakataka Vloženo 11. leden 2010 Sdílet Vloženo 11. leden 2010 To zrcátko jde opravdu lehce vycvaknout. Zkoušel jsem to a urval jenom dva zobáčky... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Dodo-Kolín Vloženo 11. leden 2010 Sdílet Vloženo 11. leden 2010 Urval 2 zobáčky? No a co teď budeš dělat? No já jsem se do toho radši nepouštěl... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
acek Vloženo 12. leden 2010 Sdílet Vloženo 12. leden 2010 Měl jsem ten samej problém už na obou zrcátkách jsou to šmejdy zatejká do nich a pouze v jednom případě pomohlo rozebrání a vysušení a očištění zoxidovaného tišťáku ale ne na dlouho stejně šlo do kelu.Origo drahý díly a stejně nevydržej (895Kč). Postup demontáže sundat plastový obal(lakovaná část) nebát se trošku zabrat potom ze zhora povolit dva torxy jeden je dobře přístupný a ten druhý je trochu schovaný stačí pootočit zrcátkem a už to jde. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
j0ska Vloženo 13. leden 2010 Sdílet Vloženo 13. leden 2010 Správný postup demontáže. Já jsem ještě odšrouboval držák s motorky (3šrouby), aby se šlo dostat ke šroubům poz. 2. Použil jsem kloubový nástavec na golu a torx 10. Nic jsem neulomil. Podle mě se zákonitě musí něco ulomilt, když rvete nejdříve ten vrchní kryt. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
acek Vloženo 13. leden 2010 Sdílet Vloženo 13. leden 2010 Tak podle tohohle postupu akorát urveš packy co držej zrcátko nejednodušší je sundat kryt je to rychlejší a bezpečnější dělal jsem to několikrát a bez problémů za minutu je vyměněno. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
dadacek Vloženo 13. leden 2010 Sdílet Vloženo 13. leden 2010 acek: a proč je toto ofiko informace z DP..?! a dělá to tak "každej - origo" servis? a problém enbyl.. Teda krom tý částky co jsem vyplázl Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
acek Vloženo 13. leden 2010 Sdílet Vloženo 13. leden 2010 No zdá se mi to moc komplikovaný tak jak to dělám je to rychlí a jednoduchý a bez problémů ale nikoho to nenutím dělat ať každý zváží jak na to když to jde několika způsoby. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Dodo-Kolín Vloženo 13. leden 2010 Sdílet Vloženo 13. leden 2010 No čoeče tak jsem z toho trošku lama, protože když jsem po tom před půl rokem pátral, tak jsem se dočetl v DP že musíš začít zevnitř (tapec atd.) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
acek Vloženo 14. leden 2010 Sdílet Vloženo 14. leden 2010 A proč to by si chtěl měnit komplet celý zrcátko? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Dodo-Kolín Vloženo 14. leden 2010 Sdílet Vloženo 14. leden 2010 Ne, jen ten origo postup byl zevnitř... já to snad pohledám a dám to sem... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
škoda Vloženo 10. Únor 2010 Sdílet Vloženo 10. Únor 2010 Najde se někdo kdo tu demontáž opravdu popíše refundovaně. Chtěl bych ten blikač zpětného zrcátka s osvětlením nástupního prostoru vyměnit, a nechtěl bych to polámat. Dík Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Jiří Zubek Vloženo 20. Únor 2010 Sdílet Vloženo 20. Únor 2010 Předevčírem se mi podařilo rozjet už ten skoro mrtvý blinkr...přepájel jsem to znova a origo žlutou ledku jsem nahradil stejnou,ale bílou, u které jsem nožičky kontaktů rozdělil na tři třetiny a prostřední jsem odlomil a naletoval na své místo...aby to svítilo trochu žlutě,natřel jsem to žlutou barvou Vím,že to není jako origo ale funguje to a to je hlavní ...příště to ale radší celé vyměním,teď jsem to chtěl jen zkusit,jestli to jde Bohužel jsem to nenafotil,ale svítí to stejně Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
pajko Vloženo 15. Březen 2010 Sdílet Vloženo 15. Březen 2010 pani je toto ten blikac ktory sa nam vsetkym dodrbkal? http://www.skoda-dily.cz/nahradni-dil/1z0949102-blinkr-zrcatka-pravy-bez-osvetleni-octavia-2.html Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
acek Vloženo 15. Březen 2010 Sdílet Vloženo 15. Březen 2010 (editace) Pajko tenhle je bez osvětlení nástupního prostoru a ten s osvětlením je dražší já už během tří let dával čtyři nový origo škoda repliku jsem nikde ještě neviděl a cena 4x800 Kč je darda při týhle výdrži.Řešením by asi bylo sehnat face zrcátka ty jsou dělaný jinak. Tohle to s osvětlením http://www.cc-autodily.cz/svetlo-smerove-leve-1_1?brand=SKODA&model=OCTAVIA Editováno: 15. Březen 2010, autor: acek Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.