Fanouš Vloženo 22. Duben 2008 Sdílet Vloženo 22. Duben 2008 vsem se predem omlouvam je mi jasne ze na foru je tady toho hafo moc...ale ja cely den hledal a nic moc.. tak vas prosim, kazdy kdo ma motor 1.4 mpi 8V 50KW, máte nake upravy na motoru?? -chip - sání - další cěci?? hodte info, co mate pod kapotou ??? dik moc za vase odpovedi Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
robko Vloženo 22. Duben 2008 Sdílet Vloženo 22. Duben 2008 vsem se predem omlouvamje mi jasne ze na foru je tady toho hafo moc...ale ja cely den hledal a nic moc.. tak vas prosim, kazdy kdo ma motor 1.4 mpi 8V 50KW, máte nake upravy na motoru?? -chip - sání - další cěci?? hodte info, co mate pod kapotou ??? dik moc za vase odpovedi caf skus sa opytat colinsa, ma tento motor a myslim ze ma chip, mne pisal ze vykon to moc nezdvihne ale citit to je Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
houmr Vloženo 22. Duben 2008 Sdílet Vloženo 22. Duben 2008 ked ta zaujima co mam pod kapotou tak toto Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
colins Vloženo 24. Duben 2008 Sdílet Vloženo 24. Duben 2008 ked ta zaujima co mam pod kapotou tak toto houmr, ty si exibicionista s tym tvojim motorom..... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
domino666 Vloženo 24. Duben 2008 Sdílet Vloženo 24. Duben 2008 to 'fanous': zalezi co od toho ocakavas, resp. co chces tymi upravami dosiahnut... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
colins Vloženo 24. Duben 2008 Sdílet Vloženo 24. Duben 2008 (editace) vysledok chipovania je presne taky isty, ako je to na grafe od Cimbu. niekto vravi, ze cena je prilis vysoka, za take male zlepsenie, ale ja som spokojny. diera v plyne je mensia, lepsie sa to zbiera odspodu. volnobeh sa upokojil, aj ked nie je dokonaly. Editováno: 24. Duben 2008, autor: colins Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
houmr Vloženo 24. Duben 2008 Sdílet Vloženo 24. Duben 2008 houmr, ty si exibicionista s tym tvojim motorom..... nie, len som odpovedal na jeho otazku co mame pod kapotou inak to co mam pod kapotou nie je moc na chvalu teda cim sa chvalit nuz ale co ked fabia nema nic moc na chvalu pod kapotou Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
edadavids Vloženo 25. Duben 2008 Sdílet Vloženo 25. Duben 2008 po chipu to jde ,spotřeba možná větší(to mě ser.),víc to kroutim.Foto nemám ,tak krásný dekl tam nemám Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.