Přejít na obsah
View in the app

A better way to browse. Learn more.

ŠKODA Forum - SKODAHOME.cz

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

Doporučené odpovědi

Mohl by být. Bude to klon. Což znamená, že u něj nemůžeš udělat žádnou aktualizaci, jinak se zničí. A také není žádná moc velká záruka funkčnosti. Ale fungovat by měl. 

Tak tak to bude klon,  staci se nechtic napojit na net  a vetsinou je vymalovano..... 

Kluci co funguje za diagnostický kabel na F II ??? A s Windows 7 64bit , nic konkrétního jsem nenašel . Díka za rady ...

Ještě musíš specifikovat zda před faceliftem nebo po faceliftu. Je to značný rozdíl.

Před FL rok 2007

• 4 měsíce později...

Dobrý deň,

chcel by som sa spýtať, aký kábel mám kúpiť na diagnostiku na auto škoda fabia II, rv. 2007

stačil by aj tento:

http://www.ebay.com/itm/VAG-COM-KKL-409-1-OBD2-USB-Cable-Auto-Scanner-Scan-Tool-for-Audi-VW-SEAT/390591128751?_trksid=p2047675.m1850&_trkparms=aid%3D222002%26algo%3DSIC.FIT%26ao%3D1%26asc%3D16725%26meid%3D279846355750542617%26pid%3D100011%26prg%3D7905%26rk%3D1%26rkt%3D5%26sd%3D280736811503%26

pripadne viete mi povedať aky treba? nech mi to beží aj s najnovšími VAG progamami a nech mi tam ide všetko tak ako má byť.

ďakujem

Na nějaké jednotky se dostaneš ( motor , abs , immo ) ...  ale asi ne moc  a soft bude bez popisku  kanálu ....  

tak čo mi odporúčate? aky kabel?  soft by som stiahol 

s tym klasickym kablom čo by som vedel nastaviť? tie zakladne veci by sa dali? lebo mam 2007 rv. fabiu, sport vybava ambition,  vdaka

Jednoducho sa už ti neoplati kupovať obyčajny KKL na 07-čku.      Ivan ti ponukol link na HEX zober radčej take.

Dokonca ten HEX je novší, ako mám ja. Ja som kupoval cez eBay pár týždňov dozadu a verzie 12.10.3 ešte neboli v ponuke. Mať teraz 12-ku by bolo super, je tam kopa nových labelov (porovnával som iba podľa množstva v novšej inštalačke). Je to torchu drahšie, ale zober. Môžeš s tým kodiť od Fabie, po Continental GT všetko. :)

Toto je ovšem cena Buy It Now, takže nic nepůjde nahoru. Je ale třeba dodržet přesně to co tam píší v Desctription, nastavit datum počítači na 20.5.2013 při testování kabelu atd.

Máš pravdu, nejak zle som sa pozrel. Za tých 28 dolárov to ber hneď! Ja som platil za svoj 11.11.3 kábel 26 libier...  :kol-44:

zapačil sa mi ten v12.10  vyzera fajn,  ale keby som mal nejaky problem potom v budúcnosti vedeli by ste mi stym pomoc dačo rozbehať ?

inak teraz mam nastavné na fabke, ked otočim kľučikom, tak hned sa tie obrysové svetlá zapnú, to by som chcel najskôr vypnúť ...

Pokud mluvíš o denním svícení, tak to se nevypíná VAGem, ale stačí vypnout vypínač vedle pojistek.....

post-516-0-94176600-1375612400_thumb.jpg

už som to vypol, dkaujem veľmi pekne za radu, potom som to nasiel aj v navode, ešte také niečo

ako ked otvorím dvere, tak hned sa natiahne benzín, podla mna to je celkom dobrá vecička,

inak čo odporúčate ešte nastaviť na fabke, niečo zaujimavého čo by sa dalo aj využiť :)

vdaka

stagging by som si vedel nastaviť na tejto fabke? je už po facelifte

Určite. Ak je naozaj po facelifte...

Upraveno od Ivan Horváth

vikinger píšeš v prvom poste že je to rok výroby 2007 tak to určite neni po FC je to Fabia II pred FC. Vie tu niekto poskytnúť čo sa dá všetko nakódovať na Fabii II pred FC ??

už má tú novú masku, tie nové svetlomety aj s novým zadkom, nemam ten čo mali tie prvé fabie, tak to by uz malo byt po FC nie?

ak máš takýto predok tak je to pred FC

skoda-fabia-2-original-photo-text_1.jpg

a ak máš takýto predok tak toto je Facelift

Skoda_Fabia_II_Combi_Facelift_front_2010

Připojte se k diskuzi

Můžete publikovat nyní a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a publikujte s vaším účtem.

Host
Odpovědět na toto téma...

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.