Přejít na obsah

Doporučené příspěvky

Vloženo

Ahoj,

budu měnit posilovač řízení, než k tomu ale dojde, musím uskutečnit několik cest. Z posilovače mi pomalu teče olej, zatím ho dolévám. Podle slov opraváře se to ale může rychle rapidně zhoršit a pak by už prostě ani dolévat nemělo smysl a nerad bych tak odpálil čerpadlo, že pojede naprázdno... Je nějaké řešení jak posilovač dočasně vypnout? Pojistku jemu odpovídající jsem nenašel...

Díky.

Jirka

Návštěvník
Vloženo
Ahoj,

budu měnit posilovač řízení, než k tomu ale dojde, musím uskutečnit několik cest. Z posilovače mi pomalu teče olej, zatím ho dolévám. Podle slov opraváře se to ale může rychle rapidně zhoršit a pak by už prostě ani dolévat nemělo smysl a nerad bych tak odpálil čerpadlo, že pojede naprázdno... Je nějaké řešení jak posilovač dočasně vypnout? Pojistku jemu odpovídající jsem nenašel...

Díky.

Jirka

spise bych to nakodoval na lehky vuz - pak bude intenzita servo motoru mala

Vloženo

Jednou jsem tohle resil s nekym ze Skoda servisu, protoze mi komplet vyteklo servo TRW a potreboval jsem dojet 100km, tak mi poradily vyhodit jednu pojistku, ktera je primo na krytu baterie - takova ta paskova - ale nevim, ktera to byla, treba nekdo upresni...

Vloženo

Jirka80s: Trochu me mate tvuj avatar. Resis to skutecne u Fabie? Tam by to nemel byt problem pomoci pojistky provizorne vyradit.

V pripade OI (viz. avatar) to ale asi bude problem, ta ma kalsicky hydraulicky servo pohaneny remenem.

V takovem pripade se obrat na kolegy v sekci OI.

Vloženo
Jirka80s: Trochu me mate tvuj avatar. Resis to skutecne u Fabie? Tam by to nemel byt problem pomoci pojistky provizorne vyradit.

V pripade OI (viz. avatar) to ale asi bude problem, ta ma kalsicky hydraulicky servo pohaneny remenem.

V takovem pripade se obrat na kolegy v sekci OI.

Jéžiši, díky, ja blbec to vložil do špatný sekce!:(

Zapojit se do konverzace

Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Vložili jste obsah s formátováním.   Odebrat formátování

Je povoleno maximálně 75 smajlíků.

×   Z vašeho odkazu byl automaticky vytvořen náhled..   Odstranit náhled a nechat pouze odkaz

×   Předchozí vložený obsah byl obnoven.   Vyčistit editor

×   Nemůžete vložit obrázky přímo. Aktualizujte nebo vložte obrázky z URL.

• Vytvořit nový...