Květen 16, 200817 r jede skoro celý EDT - 6 Fabek, 3 Octy možná se k nám přifaří 1 Omega To máme v klubu už tolik octávek?
Květen 17, 200817 r sem zase v kolbence..jako vždy na každej sraz... :feve:kurva frenky mohli jsem se zdunět... Upraveno Květen 17, 200817 r od mira
Květen 18, 200817 r To máme v klubu už tolik octávek? no, oficiálně klubový jsou 2, ale možná pojede i brácha
Květen 19, 200817 r Jo taky se přijedu podívat....chtěl bych v pátek do soboty, ale chtělo by to partu...:-(
Květen 20, 200817 r Jo taky se přijedu podívat....chtěl bych v pátek do soboty, ale chtělo by to partu...:-( Těch akcí ale je v tom červnu, to aby si člověk vzal celej týden dovolenou ...
Květen 20, 200817 r Těch akcí ale je v tom červnu, to aby si člověk vzal celej týden dovolenou ... No je toho tedka nějak moc Skodahome, Doksy a samá Škoda ...ale na ten červen tam toho nějak tak zajímavýho není, teda nevím jak hodně jezdíš, ale pro mě jsou tak akorát ty Plasy a to ještě s otazníkem....to spíš ten Květen tedak ten je...
Květen 21, 200817 r Já a ta černá obouchaná plechovka jedem taky...a těšíme se. Dakie:Kua kámoš má taky Omegu(MV6) že bych ho překecal....víš jak..co kdybych potřeboval domu odtáhnout.... a aspon by tam nebyl kozinák sám blázen s oplem...
Květen 25, 200817 r Já vám tady něco napíšu....TOHLE JE DALŠÍ SRAZ KAM NEMŮŽU PŘIJET!!!!letos jsem nebyl nikde...škodahome a tak..kurwa....
Květen 25, 200817 r Já vám tady něco napíšu....TOHLE JE DALŠÍ SRAZ KAM NEMŮŽU PŘIJET!!!!letos jsem nebyl nikde...škodahome a tak..kurwa.... jo to pech
Květen 26, 200817 r Já vám tady něco napíšu....TOHLE JE DALŠÍ SRAZ KAM NEMŮŽU PŘIJET!!!!letos jsem nebyl nikde...škodahome a tak..kurwa.... Dej výpověď a budeš si válet koule jen po srazech. Co ty na to?
Připojte se k diskuzi
Můžete publikovat nyní a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a publikujte s vaším účtem.