Květen 30, 200817 r Po telefonické domluvě z Olinem ,pro lidi z klubu F/O ,je rezervovaní plac nad kioskem jako každy rok.Kdo jede dneska může hlídat plac pro zítřejší účastíky ,já jsem to hlídal minuly rok z macou,mirou, pro forum a anglánany.
Květen 30, 200817 r Jinak máme předběžně domluvenýho spicha s Bobikem 8:30 na pumpě OMV ... souřadnice Loc: 50°26'2.988"N, 14°55'3.969"EPřidá se někdo k nám???? přidám se...8.30 jsem tam:) počkejte prosím na mě...dík
Květen 30, 200817 r tak ja mam sraz se Zralokem v 8 na cernaku a dalsi zastavku udelame v 8:30 v Bolce u Shellky
Květen 30, 200817 r v 8:00 jdu na technickou, v 9:00 přezouvám a dávám podložky v 10:00 jsem pravděpodobně na místě, držte mi flíček
Květen 30, 200817 r Zavazuju zda prijedu rad bych se jeste podival do Blatne na tunig ...ale vse se stihat neda...
Květen 31, 200817 r tak doma, jsem rád, že jsem prošmejdil mácovo rapida - fakt libovej Nechutnej pařák, nedovedu si představit, bejt v Blatný na betonovým letišti, kde není kousek stínu..... tfuj sraz pěknej, zase spousta pěknejch aut a tuna bastlů. Nej byla limuzína ze škody 120 užovka v bílé barvě, krásný auto.
Květen 31, 200817 r Paráda Vážně mě mrzí, že jsem pryč a že jsme nemohli, i když je to týden po škodahome, jeli bychom.
Květen 31, 200817 r A kdyz uz jsem jel domu tak me zastavil Najmis a daly jsme rychlou rec.Rikal ze lidi v poho a ze super. Tak snad priste vemu stan
Květen 31, 200817 r Pěkný fotky a vypadá to, že i dost aut - viz Bobeš s číslem 371. Bobik: Co ty heligóny, neřikej, žes na STK sundal xenony, vždyť oni to tam přece nehlídají, jestli mají ostřiky a nivelaci, neřikals to tak???? lol EDIT: Už jsem si početl ve tvym tématku
Květen 31, 200817 r Tak já sem taky něco málo hodím. Je vidět, že to nebyl klasicky tuning i moje auticko uvizlo v hledacku fotografu Co me hodne zaujalo byl zlutej Rapid s motorem ze Saaba. Mel to pekne udelany, myslim motorovy prostor. Dokonce i s nadobkou na aktivni uhli. Teda jestli jsem to dosifroval spravne. Upraveno Květen 31, 200817 r od Mates_XIV
Červen 1, 200817 r Co me hodne zaujalo byl zlutej Rapid s motorem ze Saaba. Mel to pekne udelany, myslim motorovy prostor. Dokonce i s nadobkou na aktivni uhli. Teda jestli jsem to dosifroval spravne. Taky jsem příjemně překvapen, jak má Zdeněk ten motorový prostor pěkně vyřešený (SAAB motor)
Červen 1, 200817 r Hodně povedená akce, fotky dávat nebudu, jen by se opakovali. Dám jen naše dva opraváře Už se těšim na podzim
Červen 1, 200817 r A kdyz uz jsem jel domu tak me zastavil Najmis a daly jsme rychlou rec.Rikal ze lidi v poho a ze super.Tak snad priste vemu stan hoj pane, seš si jistej, že u výjezdu tě zastavil najmis?
Připojte se k diskuzi
Můžete publikovat nyní a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a publikujte s vaším účtem.