kartmen Vloženo 16. Červen 2008 Sdílet Vloženo 16. Červen 2008 (editace) Zdravím všechny! Našel by se někdo na liberecku (a okolí), kdo by za mrzký peníz zapojil tento produkt http://www.rakso.cz/detail/vystrelovaci-kl...relovaci-klice/ od firmy Rakso? Děkuji. Editováno: 16. Červen 2008, autor: kartmen Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
pointfrost Vloženo 25. Září 2008 Sdílet Vloženo 25. Září 2008 (editace) Zdravím, tak mi ten vystřelovák také praskl. A to netaham za kliček s zamknutym volantem jak nějaká stará babka! Tak co s tím? Tady na foru jsem četl že to bezproblému reklamujete ? Měl jsem za to že je to už ta pevná verze ? Mám ho cca 6 měsíců! Editováno: 25. Září 2008, autor: pointfrost citovanie predchadzajuceho prispevku je ZAKAZANE Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
xxx.79 Vloženo 28. Září 2008 Sdílet Vloženo 28. Září 2008 tak to jsme na tom stejne me prdnul cca po 4 mesicich pouzivani a pred mesicem uplne, jeste ze pouzivam jen jeden klic tak jsem prohodil manzety a imo a jedu dal. Ten KO budu taky reklamovat, ono nejvetsi problem je v tom ze se ten vybrouseny klic musi k vystrelovaku prisroubovat, dle meho strojarskeho nazoru ten sroubek vic rozpina nez by musel a kdyz klicek naprdne tak sroubek jej dal rozpina, zkousel jsem hledat nejakou pruzinku podobnou te v origo vystrelovakach misto toho sroubku, ale bohuzel nic Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
mikl Vloženo 28. Září 2008 Sdílet Vloženo 28. Září 2008 (editace) @xxx.79-je to přesně tak,ten šroubek tam nadělá víc neplechy než užitku.Já jsem tam planžetu vlepil. Editováno: 28. Září 2008, autor: mikl Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
pointfrost Vloženo 29. Září 2008 Sdílet Vloženo 29. Září 2008 no ja planuju to nějak vystužit sekudovým lepidlem zevnitř ještě jsem si to nijak jinak nezjišťoval, ale nedá se koupit jen to umělohmotne pouzdro na kliček z originalu ? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
zabiak Vloženo 29. Září 2008 Sdílet Vloženo 29. Září 2008 no ja planuju to nějak vystužit sekudovým lepidlem zevnitř ještě jsem si to nijak jinak nezjišťoval, ale nedá se koupit jen to umělohmotne pouzdro na kliček z originalu ? Dá a vnitřek jde do něj napasovat. Návod je v instalačních matrošech někde Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
tomasz. Vloženo 30. Září 2008 Sdílet Vloženo 30. Září 2008 Zdar škodováci, dnes jsem byl ve skodovce s tím, že bych si nechal přidělat jeden klíč s DO (viz.foto). Bylo mi sděleno že tento klíč se již nedělá (2.měsíce), že se dělá náhrada a to s vystřelovacím klíčem. Cena vystřelováku 2500kč. To znamená že bych měl jeden klíč vystřelovací a druhý nevystřelovací a do toho se mi moc nechce. A proto uvažuji o předělání klíče od firmy rakso. Nyní mají tyto klíče v nabídce za cenu 1240kč. Já bych si musel ještě pořídit jeden imobilizér asi za 350-400kč. Za vše bych tedy dal necelé 2000 kč což je ok. Odrazuje mne ale praskání planžet v klíčích co je tady již mnohokrát napsáno. Může tady někdo dát foto v čem je přesně problém. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Vaša Vloženo 30. Září 2008 Sdílet Vloženo 30. Září 2008 když si přičteš k Raksu cenu montáže tak bych rozhodně bral origo kterej bude fungovat věky Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
tomasz. Vloženo 30. Září 2008 Sdílet Vloženo 30. Září 2008 chtěl bych si to sám namontovat Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
AdamCZ Vloženo 30. Září 2008 Sdílet Vloženo 30. Září 2008 Kde a jak praská ten klíč ? Já ho mam asi půl roku a je úplně v pohodě.. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
mikl Vloženo 30. Září 2008 Sdílet Vloženo 30. Září 2008 Klíč praská nad šroubkem,který upevňuje planžetu v kloubu.Jde o to,že šroubek se nešroubuje do závitu,ale zařezává se do materiálu a planžeta drží tím,že je šroubkem zapřena.V tom místě potom dojde k vylomení stěny kloubu.Jak už jsem psal,vyřešil jsem problém tím,že jsem do prostoru pro planžetu nacpal dvousložkový tmel a do něj zamáčkl planžetu.Protože už tlak nepůsobí v jednom místě,kloub drží. Orig je orig,to je pravda,ale pokud se týká I.generace neorigo,tak kvalita pokulhávala a klíč byl po nějakém čase rozviklaný.II.generace je konstrukčně vyřešena lépe a pro majitele starších ročníků určitě levnější a zajímavá alternativa. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
paul_tdi Vloženo 30. Září 2008 Sdílet Vloženo 30. Září 2008 Jak piše Mikl....praslo to kamošovi a mi než to prasklo sem to zacinoval pajkou....origo je origo,ale my co mame I.gen je to nejlevnější řešení!!a po malinke upravě lepeni pajeni to vydrži taky. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
tomasz. Vloženo 30. Září 2008 Sdílet Vloženo 30. Září 2008 oba paul tdi i mikl máte již ty nové klíče zpevněné, které již nemají praskat ? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
mikl Vloženo 30. Září 2008 Sdílet Vloženo 30. Září 2008 (editace) Měl jsem I.verzi a teď mám II.Koupil jsem ji také proto,že je hezčí. Přidávám foto obou verzí. Editováno: 30. Září 2008, autor: mikl Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
paul_tdi Vloženo 30. Září 2008 Sdílet Vloženo 30. Září 2008 ja mam první kamoš druhou-zpevněnou je hezčí jak piše Mikl....jinak asi kvalitativně stejne! Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
tomasz. Vloženo 30. Září 2008 Sdílet Vloženo 30. Září 2008 ja mam první kamoš druhou-zpevněnou je hezčí jak piše Mikl....jinak asi kvalitativně stejne! ok, díky za rady. když si to objednám tak doporučuješ to hned polepit, zpevnit nějak ještě. Jo ? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
mikl Vloženo 30. Září 2008 Sdílet Vloženo 30. Září 2008 Vůbec nepoužívat ten upevňovací šroubek. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
pointfrost Vloženo 2. Říjen 2008 Sdílet Vloženo 2. Říjen 2008 Zdar škodováci, dnes jsem byl ve skodovce s tím, že bych si nechal přidělat jeden klíč s DO (viz.foto).Bylo mi sděleno že tento klíč se již nedělá (2.měsíce), že se dělá náhrada a to s vystřelovacím klíčem. Cena vystřelováku 2500kč. To znamená že bych měl jeden klíč vystřelovací a druhý nevystřelovací a do toho se mi moc nechce. A proto uvažuji o předělání klíče od firmy rakso. Nyní mají tyto klíče v nabídce za cenu 1240kč. Já bych si musel ještě pořídit jeden imobilizér asi za 350-400kč. Za vše bych tedy dal necelé 2000 kč což je ok. Odrazuje mne ale praskání planžet v klíčích co je tady již mnohokrát napsáno. Může tady někdo dát foto v čem je přesně problém. KUP ORIGINAL !!!! KUP ORIGINAL !!!! KUP ORIGINAL !!!! KUP ORIGINAL !!!! ja už bych ted nešel do ničeho jineho Ten dalkač co prodava rakso je prej přizpusobenej pro Octavii ale neni, elektrikař se tim pajzal dlouho jak svina. Teda aspon s tím mým kouskem. Klič praskl po pár měsících. Prostě jdi do originálu. Ten jeden vystřelovak budeš mít na dlouho, a zalohu maš ten co maš ted, takže ok! Jo počkat, skodovka chce jen za ten klič 2500kč ?? to je blbost, to bude i s tou jednotkou ne ? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
pointfrost Vloženo 2. Říjen 2008 Sdílet Vloženo 2. Říjen 2008 Klíč praská nad šroubkem,který upevňuje planžetu v kloubu.Jde o to,že šroubek se nešroubuje do závitu,ale zařezává se do materiálu a planžeta drží tím,že je šroubkem zapřena.V tom místě potom dojde k vylomení stěny kloubu.Jak už jsem psal,vyřešil jsem problém tím,že jsem do prostoru pro planžetu nacpal dvousložkový tmel a do něj zamáčkl planžetu.Protože už tlak nepůsobí v jednom místě,kloub drží.Orig je orig,to je pravda,ale pokud se týká I.generace neorigo,tak kvalita pokulhávala a klíč byl po nějakém čase rozviklaný.II.generace je konstrukčně vyřešena lépe a pro majitele starších ročníků určitě levnější a zajímavá alternativa. To mi drží, ale mě praskl ten černej plast, pod tím mačkacím čudlíkem pro vystřelení klíče. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
tomasz. Vloženo 2. Říjen 2008 Sdílet Vloženo 2. Říjen 2008 KUP ORIGINAL !!!! KUP ORIGINAL !!!! KUP ORIGINAL !!!! KUP ORIGINAL !!!! ja už bych ted nešel do ničeho jineho Ten dalkač co prodava rakso je prej přizpusobenej pro Octavii ale neni, elektrikař se tim pajzal dlouho jak svina. Teda aspon s tím mým kouskem. Klič praskl po pár měsících. Prostě jdi do originálu. Ten jeden vystřelovak budeš mít na dlouho, a zalohu maš ten co maš ted, takže ok! Jo počkat, skodovka chce jen za ten klič 2500kč ?? to je blbost, to bude i s tou jednotkou ne ? 2500 kč za kompletní vybroušeny vystřelovaci klíč 1ks Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
rakso.cz Vloženo 2. Říjen 2008 Autor Sdílet Vloženo 2. Říjen 2008 (editace) Dovolte mi se vyjádřit k problému praskání klíčů: V minulosti docházelo opravdu k prasknutí v místě, kde je planžeta uchycena v kovové části klíče. Dovoz těchto klíčů skončil koncem roku 2007. Dovozce se k tomuto problému postavil čelem a proto, kdo má prasklý klíč, může jej zaslat na reklamaci tam kde koupil. Dostane výrobek nový... respektive novou část klíče, kde je uchycena planžeta. Stačí poté jen předělat planžetu a hotovo. Nová drážka je posunuta více ke středu vystřelovacího kovu a je zesílena. U tohoto nového uchycení nebylo prasknutí zatím dle mých informací ani jedno. Sám dovozce již nabízí sady nové... Přijměte mým slovem jeho omluvu. Editováno: 21. Duben 2009, autor: rakso.cz Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
tomasz. Vloženo 2. Říjen 2008 Sdílet Vloženo 2. Říjen 2008 Proč jsem to jen platil včera ! Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
rakso.cz Vloženo 2. Říjen 2008 Autor Sdílet Vloženo 2. Říjen 2008 pro tomasz... Jestli jsi to objednal u mě a platil jsi předem na účet, dej mi adresu a udělám dobrý skutek. Dostaneš slevu...nebo s dárek... A nebreč, v životě přijdeš o víc... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
tomasz. Vloženo 2. Říjen 2008 Sdílet Vloženo 2. Říjen 2008 (editace) adresu jsem poslal na mejl, díky Editováno: 2. Říjen 2008, autor: olisoft citovanie predchadzajuceho prispevku je ZAKAZANE Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
-Martin- Vloženo 2. Říjen 2008 Sdílet Vloženo 2. Říjen 2008 (editace) Jaký je rozdíl mezi těmahle s bílejma popiskama a těma co si expedoval doteď ? Editováno: 2. Říjen 2008, autor: -Martin- Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.