tomasz. Vloženo 9. Říjen 2008 Sdílet Vloženo 9. Říjen 2008 Cip immo treba sparovat cez VAG. Ked mas povodne kluce s funkcnym cipom, vyber ho a daj do novych klucov. půjde to i tím způsobem s použitím 2klíčů, jeden v zapalování a druhý v zámku dveří ? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Dominator_88 Vloženo 10. Říjen 2008 Sdílet Vloženo 10. Říjen 2008 Jakym lepidlem ste lepily ten cip k klici? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
tomina Vloženo 10. Říjen 2008 Sdílet Vloženo 10. Říjen 2008 Ja to udelal kapkou z tavne pistole - drzi dobre a jde pomerne dobre pryc, kdyby nahodou. Hlavne to nedelej vterinakem, hrozi prasknuti sklicka. Lepsi je nejakej chemopren... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
zabiak Vloženo 10. Říjen 2008 Sdílet Vloženo 10. Říjen 2008 Já to děla lepidlem Herkules Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
tomasz. Vloženo 11. Říjen 2008 Sdílet Vloženo 11. Říjen 2008 Byl jsem se zeptat kolik stojí vybroušení drážky do klíče od raksa a bylo mne sděleno 550kč za 1ks. Není to nějak moc ? Kde to dělají levněji v okolí Havířova nevíte někdo ? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
-Martin- Vloženo 11. Říjen 2008 Sdílet Vloženo 11. Říjen 2008 (editace) ja kde, po mě chtěl s dokladem tuším přes 300 za jeden, bez dokladu asi za 200,- Editováno: 11. Říjen 2008, autor: olisoft citovanie predchadzajuceho prispevku je ZAKAZANE Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Dominator_88 Vloženo 11. Říjen 2008 Sdílet Vloženo 11. Říjen 2008 no tak zrovna v ctvrtek sem se byl ptat tady u nas v Pbribrami a rek mi 250kc/ks a to sem si jeste myslel ze je to dost.... ale kdyz ted koukam za 500 to uz fakt moooc Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Konny Vloženo 11. Říjen 2008 Sdílet Vloženo 11. Říjen 2008 Já jsem dal za vybroušení 1 klíče 250 Kč (taky se mi to zdá být pálka) a ten čip jsem chytil silikonem (tavnou pistoli nemám) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
tomasz. Vloženo 17. Říjen 2008 Sdílet Vloženo 17. Říjen 2008 Koupil jsem si u raksa sadu vystřelováků s řídící jednotkou za 1300kč, imo 1ks za 430kč,vybroušení klíčů mě stálo 400kč/2ks, zjištění pinu 400kč,nakódování mě bude stát 200kč (ještě nakódováno nemám,řeším nějaký problém). To vše mě vyjde na 2330kč. Tak nyní nevím zda nebylo lepší přidat sice ještě asi 1500kč a měl bych originál škodovácké klíče a to 2ks vystřelovacích. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
MARIO Vloženo 20. Říjen 2008 Sdílet Vloženo 20. Říjen 2008 Chcem vymeniť batériu na diaľkovom ovládači vystreľovaciom. Viem že to tu už bolo písané, nemôžete mi poradiť kde to najdem??? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
pointfrost Vloženo 21. Říjen 2008 Sdílet Vloženo 21. Říjen 2008 (editace) rozšrubuj to a vyměn baterku. na tom neni nic složitého - tady nahoře maš i fotku rozšrubovaneho kliče ... Editováno: 21. Říjen 2008, autor: olisoft citovanie predchadzajuceho prispevku je ZAKAZANE Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
paul_tdi Vloženo 22. Říjen 2008 Sdílet Vloženo 22. Říjen 2008 (editace) Koupil jsem si u raksa sadu vystřelováků s řídící jednotkou za 1300kč, imo 1ks za 430kč,vybroušení klíčů mě stálo 400kč/2ks, zjištění pinu 400kč,nakódování mě bude stát 200kč (ještě nakódováno nemám,řeším nějaký problém). To vše mě vyjde na 2330kč. Tak nyní nevím zda nebylo lepší přidat sice ještě asi 1500kč a měl bych originál škodovácké klíče a to 2ks vystřelovacích. tak sis měl přehodit puvodní imo a měl si litr v kapse,nebo to tak nešlo,kdyžtak proč?jo a kdyz maš jedno imo tak kčemu sis brousil dva kliče za400 stačilo jeden ne? Editováno: 22. Říjen 2008, autor: paul_tdi Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
paul_tdi Vloženo 22. Říjen 2008 Sdílet Vloženo 22. Říjen 2008 no mě stalo vybroušeni asi 250kč levnější sem nenašel.....jinak imo sem tam dal na volno a vycpal papirkem a drží jak svina už rok Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
tomasz. Vloženo 22. Říjen 2008 Sdílet Vloženo 22. Říjen 2008 tak sis měl přehodit puvodní imo a měl si litr v kapse,nebo to tak nešlo,kdyžtak proč?jo a kdyz maš jedno imo tak kčemu sis brousil dva kliče za400 stačilo jeden ne? měl jsem pouze jeden originál klíček s imo, druhý imo jsem si dokoupil abych měl dva. Rakso dodává 2 planžety tak jsem nechal vybrousit obě planžety. Oba imobilizéry jsem dal do vystřelováků.Takže nyní mám 2 klíče od raksa a 1 klíč originál bez imobilizéru. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
pointfrost Vloženo 23. Říjen 2008 Sdílet Vloženo 23. Říjen 2008 Zdravím, takže reklamace u Rakso.cz nakonec dopadla dobře. Poslal jsem celou tu umělohmotnou část poštou, a během dvou dnů jsem ho měl zpátky. Vyměnili mi tu prasklou část. A klíč může fungovat dál Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kjubas Vloženo 10. Listopad 2008 Sdílet Vloženo 10. Listopad 2008 Chci se zeptat jaké máte kdo zkušenosti s učinným dosahem DO od rakso? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
gh0 Vloženo 10. Listopad 2008 Sdílet Vloženo 10. Listopad 2008 mno záleží z jaké strany k autu přicházíš, ale je to cca 10m Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Konny Vloženo 10. Listopad 2008 Sdílet Vloženo 10. Listopad 2008 Z jakékoli strany cca 10-20 m Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
tomina Vloženo 10. Listopad 2008 Sdílet Vloženo 10. Listopad 2008 Zdravím, takže reklamace u Rakso.cz nakonec dopadla dobře.Poslal jsem celou tu umělohmotnou část poštou, a během dvou dnů jsem ho měl zpátky. Vyměnili mi tu prasklou část. A klíč může fungovat dál Posilal si ciste plastovy obal nebo obal i s tistakem? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kjubas Vloženo 10. Listopad 2008 Sdílet Vloženo 10. Listopad 2008 mno záleží z jaké strany k autu přicházíš, ale je to cca 10m Z jakékoli strany cca 10-20 m Tak to neni žádný zázrak,ale určitě to postačuje. Dík moc za rychlou odpověd. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Konny Vloženo 11. Listopad 2008 Sdílet Vloženo 11. Listopad 2008 to kjubas: možná je to i více metrů, já jsem to neměřil, ale já osobně si myslím, že to stačí, aspoň se snižuje riziko nechtěného odemčení.... PS: mám i vyzkoušené, že auto bylo v garáži a já na druhé straně domu (cca 10 m) a i přes několik zdí to fungovalo Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
pointfrost Vloženo 12. Listopad 2008 Sdílet Vloženo 12. Listopad 2008 Posilal si ciste plastovy obal nebo obal i s tistakem? očesal jsem to o planžetu a vnitřek (elektriku s baterkou) abych si nijak neohrozil bezpečnost auta. takže jsem poslal vše co je černé a umělé zbytek sem si nechal doma Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
pointfrost Vloženo 12. Listopad 2008 Sdílet Vloženo 12. Listopad 2008 já mam dosah toho Rakso DO cca 3metry - chystám se podívat pod volant, jestli mi ta krabička nespadla nebo jestli má anténa (předpokladam že ten volnej modrej drát) kolem sebe místo Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
tomina Vloženo 12. Listopad 2008 Sdílet Vloženo 12. Listopad 2008 očesal jsem to o planžetu a vnitřek (elektriku s baterkou) abych si nijak neohrozil bezpečnost auta.takže jsem poslal vše co je černé a umělé zbytek sem si nechal doma Kdyz sem tam totiz volal, bylo mi receno, ze musim poslat vse a nebo alespon tistak dalkace, coz se mi teda opravdu nechtelo. Kdyz to vyreklamoval tobe tak doufam ze mi to taky vezme i kdyz to vyndam. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
pointfrost Vloženo 12. Listopad 2008 Sdílet Vloženo 12. Listopad 2008 já psal na: rakso@rakso.cz Zdeněk Šoufek - RAKSO První chtěl po mě pán fotku a pak že to mam poslat. Prohodili jsme spolu cca 20 emailů pač jsme si moc neporozuměli. Ale nakonec to dobře dopadlo. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.