Leden 21, 200916 r a už jsi zkoušel protáhnout bagr ouškem od jehly ??? Upraveno Leden 21, 200916 r od Vaša
Leden 22, 200916 r Ahoj chlapi, myslím, že už to tady zaznělo tahle otázka, ale je někdo v MS kraji kdo umí namontovat tempomat do OI celkem za dobrou cenu? Indi z TDIgarage Bohumin taky udela.
Leden 27, 200916 r Nedávno jsem si koupil octávku a sehnal za dobrou cenu tempomat.Když vidim tady ty návody tak se do toho asi pustim taky sám,vypadá to že to nebude tak těžký.Je to super fórum. V nejbližší době se na to vrhnu.
Leden 31, 200916 r Zkoušel-nejde Neznalku u tebe bych skoro zapochyboval, jestli uz nemas doma senzory a ridici jednotku ) BTW nevite, jestli jde prosvitit u tempomatu packa? Vcera sem jel par set kilaku v noci a fakt me stvalo ze sem nevidel kde je ktery cudlik - tempomat az tolik nevyuzivam.
Únor 1, 200916 r si naroubuj směrovou LEDku do stropnice nebo používejj čtecí lampičku Páčku asi nepodsvítíš, text je natištěý na černém plstu a ten asi neprosvítíš Snazší bude třikrát kouknout na páčku, párkrát jí použít a nepotřebuješ svítit Upraveno Únor 1, 200916 r od janjoy
Květen 31, 200916 r Pozeram, ze si to tu vecsina z vas montuje sama - aj ja sa asi sam pustim do montaze tempomatu. Ale mam pochybnosti - mam O1 1,6 74kW (r.v.2000), el.okna, PP, vyhrievanie zrkadiel, bez klimy. Kdesi som tu zachytil, ze nie vsetky oktavky su vhodne na tempomat - tie co maju lankovy plyn, tak je to zlozitejsie a hlavne drahsie! Ja ale neviem, ci mam lankovy plyn, alebo reostat. Ako zistim, ci mi pojde namontovat tempomat - napr LUCAS? Tu som nasiel : http://www.autoomega.sk/index.php?query=se...search=tempomat tempomat aj s kabelazou do O1 . pojde mi to namontovat? Nerad by som si to doma vystavil do vytrinky - potrebujem to pouzivat...! :-) Vdaka za rady.
Květen 31, 200916 r Máš lankovej plyn a kdybys mrknul do jednoho tématu tady tak najdeš řešení tvého problému, které dovádím k dokonalosti a to je funkce přes origo páčku. Sice trochu dražší než na el.plyn, ale pořád dobrý. Tady máš link: http://forum.skodahome.cz/index.php?showto...75&start=75
Červen 3, 200916 r stihacka, dik za info. Skoda, ze mam lankovy plyn (a je to iste, ze mam lanko? Ako to definitivne najlahsie zistit?) - som dufal, ze tam len prehodim packu a budem bez starostí... Idem pozriet, co si vymyslel. Ten tempomat mi akosi chyba!
Červen 4, 200916 r Lanko máš na 100%, ale kdy nám nevěříš, tak se podívej na klapku a tam to lanko uvidíš.
Červen 6, 200916 r OK, uz verim. Ja som len tajne dufal, ze nemam lanko. Uvidim, co vymysli stihacka s tym lankovym tempomatom...
Červenec 12, 200916 r Ahoj, namontuje mi někdo do čtvrtku 16. 7. tempomat do OII TDi r.v. 2005 (matroš nemám)? Okolí Brna (do cca 80km). V pátek vyrážím do Ruska . Díky Mail svec@acsa.cz Upraveno Červenec 12, 200916 r od svec
Červenec 12, 200916 r zkus uživatele Vaša z Prostějova Díky, zkouším, ale zatím nic. Nevíš ještě o někom? Díky
Říjen 30, 200915 r Zdar, dával jsem si na tohle auto tempomat, funguje tak, jak má, ale podle VISu by na 66 kanále v měřených hodnotách měl být stav tempomatu, to tam nemám, píše chyba: funkce nedostupná. A při dosažení nastavené rychlosti ju neudržuje plynule, ale trhaně. Dá se s tím něco dělat?
Říjen 31, 200915 r Dik. A nevíš, co by mohlo způsobovat to trhané udržování rychlosti? Když jedu s pedálem, tak to jede plynule, ale jak s tempomatem, tak to lehce cuká.
Leden 24, 201015 r Tak jsem dnes uspesne namontoval tempomat do 1.8T , AGU, rv99. Stacilo vymenit RJ motoru, skrtici klapku, dodelat kabelaze, pridelat packu, vymenit brzdovej snimac a uz to fici Celkove to vyslo na nejakych 3500 Kc
Připojte se k diskuzi
Můžete publikovat nyní a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a publikujte s vaším účtem.