Hanss Vloženo 28. Květen 2008 Sdílet Vloženo 28. Květen 2008 Zdárek. Řešim s kámošem takovou zajímavou věc. Je možné vyměnit u Superbu manuální převodovku za tiptronic??? Podle mě by to jít mělo ALE..... Jestli někdo něco víte tak se podělte. Případně kolik by ta sranda stála... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Indi Vloženo 28. Květen 2008 Sdílet Vloženo 28. Květen 2008 Nevím o nikom kdo by to dělal, ale bude to dost náročné, jelikož bude potřeba hodně elektroniky. Nepovažuji to za rozumné, ale udělat jde téměř vše, pokud je dost peněz a tohle bude drahé. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Hanss Vloženo 29. Květen 2008 Autor Sdílet Vloženo 29. Květen 2008 Jo to je jasan že to bude drahota. Jen mě zajímalo jak se věci maj. Kdyby něco někdo náhodou věděl tak určitě pište. zatiim Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
j-novis Vloženo 2. Červen 2008 Sdílet Vloženo 2. Červen 2008 Jo to je jasan že to bude drahota. Jen mě zajímalo jak se věci maj. Kdyby něco někdo náhodou věděl tak určitě pište. zatiim Všechno jde,když se chce,určitě musíš vyměvit převodovku,koupit přesně podle typu motoru,pak řídící jednotky,pedály a spousty svazků kabelou.Kamarád o tom taky přemýšlel a když mu mechanik řekl,jak dlouho to bude trvat a co to bude stát,radši to prodal a koupil automat. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Sup z ML Vloženo 29. Březen 2011 Sdílet Vloženo 29. Březen 2011 Z man delat at je hodne drahej spas.. Opacne to jde bez problemu a cca za 25tisic realny. To je lepsi prodat a koupit at.. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
žralok Vloženo 29. Březen 2011 Sdílet Vloženo 29. Březen 2011 Postřeh! Příspěvěk cca 2,5 roku starý. Snad to už kluci nějak vyřešili! Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.