_Denis_ Vloženo 3. Prosinec 2016 Sdílet Vloženo 3. Prosinec 2016 Nesnášlivče Ochcávek 1 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
beuticek Vloženo 3. Prosinec 2016 Sdílet Vloženo 3. Prosinec 2016 At si kdo chce, co chce, rika, ja na oktavku nedam dopustit. Mel jsem vsechny 3 generace (posledni 2 mam doted) a vzdycky jsem byl a jsem spokojen. Nez vzit hnujday, tak si vzdycky rad priplatim za poradny auto, i kdyz vim, ze ma taky svy mouchy. 2 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Clint Vloženo 3. Prosinec 2016 Sdílet Vloženo 3. Prosinec 2016 Já měl také tři a mám taky třetí generaci nyní...no a celkem jsem spokojenej. Ono to není nikde lepší, spíš naopak. I když ta dvojka mě vypekla kurefsky motorem 1,8TSI se spotřebou oleje....to bylo šlápnutí do hov..a, kdybych to tušil, pár měsíců jsem ještě počkal. Ale to nevěděl ani výrobce. No ale všem musí bejt jasné, že když jsem i přes to znovu koupil oktávku, že jsem buď do toho auta uplnej magor, nebo je mám prostě rád 2 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Pawouk Vloženo 27. Březen 2017 Sdílet Vloženo 27. Březen 2017 Článek SM o ojetých OIII. 1 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
bojler Vloženo 2. Září 2017 Sdílet Vloženo 2. Září 2017 Octavia III Ambition - Columbus a manuální klimatizace :-) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Bikes Vloženo 3. Září 2017 Sdílet Vloženo 3. Září 2017 1 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
omicron Vloženo 3. Září 2017 Sdílet Vloženo 3. Září 2017 Přesně jak píše Aleš, je to vykradené video z produkce Škody... Mimochodem jinak parádní. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Bikes Vloženo 3. Září 2017 Sdílet Vloženo 3. Září 2017 aha, nevsiml jsem si, ze to je zkracena verze videa, co zde jiz lezi... 1 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
misor1994 Vloženo 11. Únor 2018 Sdílet Vloženo 11. Únor 2018 (editace) Caute, mozno tu budem trochu OT, ale nechcem zakladat novu temu. Mam elektricke veko kufra na combi a vsimol som si, ze obcas pri zatvarani zapipa, ale zavrie sa dobre. Co to prosim vas znamena? Vdaka! EDIT: Precital som si navod...pise sa tam, ze ak sa kufor samocinne zavrie, napr tiazou snehu, vtedy to zapipa. Ja osm ale tento pripad nikdy nezazil, teda nikdy sa mi kufor nezatvaral pod tiazou niecoho Editováno: 12. Únor 2018, autor: misor1994 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
bojler Vloženo 23. Únor 2018 Sdílet Vloženo 23. Únor 2018 (editace) Pro zajimavost. Byl jsem vyvezt papir do sberny. V OTP napsana jako provozni hmotnost 1394kg (s normovanym 75kg euroridicem), natankovano v obou nadrzich do plna. Bez ridice zvazeno 1380kg. Auto je Ambition Plus CNG, doplnene o multifunkcni volant a bluetooth k radiu Swing. Editováno: 23. Únor 2018, autor: bojler Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
bicista Vloženo 23. Únor 2018 Sdílet Vloženo 23. Únor 2018 Zdar, trefil jsem asi nekde najekeho ptacka, a mam prasklou mrizku chladice po znakem skoda. Myslel jsem pohoda jen mrizka za par kacek, ale vsude v servisu mi tvrdi, ze mrizka je soucasti celeho narazniku, a ze vymena s celym naraznikem coz mi tedy prijde jako dooost velka uchylarna, cely naraznik do laku atp kvuli blbe mrizce. Nevite jak to resit levneji ?? lze nekde koupit samostatnou mrizku a zda je mozna vymena jen te mrizky ?? neb nekdo kdo by vymenil jen tu mrizku ?? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kokta7 Vloženo 23. Únor 2018 Sdílet Vloženo 23. Únor 2018 (editace) je to součástí nárazníku, tak to hod na pojistku, tedy jestli nějakou máš... Editováno: 23. Únor 2018, autor: kokta7 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Martab Vloženo 23. Únor 2018 Sdílet Vloženo 23. Únor 2018 Možná @_Denis_ bude vědět, ten chtěl měnit masku, kdyžtak pak vyměnit za lesklou Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
PistaTT Vloženo 23. Únor 2018 Sdílet Vloženo 23. Únor 2018 mriezka sa urcite da vymenit samostatne, https://www.autodielyonline24.sk/hd-karosserieteile-10210274.html Akurát je k nárazníku privarená. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
_Denis_ Vloženo 23. Únor 2018 Sdílet Vloženo 23. Únor 2018 (editace) Já ji nakonec neměnil, ale máš možnost ji pořád koupit. Je to nejlevnější řešení, mám z několika servisů potvrzeno, že samostatná maska v Evropě neexistuje, Škodovka to zde dodává výhradně s nárazníkem. Pokud ano (viz. odkaz výše), bývá to druhovýroba. Pokud bys měl zájem, napiš SZ, můžeš spojit příjemné s užitečným - vyměnit jen masku a to rovnou za pěknější, kterou tady nikdo nemá Editováno: 23. Únor 2018, autor: _Denis_ Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Devil... Vloženo 23. Únor 2018 Sdílet Vloženo 23. Únor 2018 (editace) 47 minutes ago, bicista said: Zdar, trefil jsem asi nekde najekeho ptacka, a mam prasklou mrizku chladice po znakem skoda. Myslel jsem pohoda jen mrizka za par kacek, ale vsude v servisu mi tvrdi, ze mrizka je soucasti celeho narazniku, a ze vymena s celym naraznikem coz mi tedy prijde jako dooost velka uchylarna, cely naraznik do laku atp kvuli blbe mrizce. Nevite jak to resit levneji ?? lze nekde koupit samostatnou mrizku a zda je mozna vymena jen te mrizky ?? neb nekdo kdo by vymenil jen tu mrizku ?? Jdi cestou vrakoviště nebo sbazar, apod... , kde se dá sehnat celý nárazník včetně mřížky, kterou potřebuješ už od 900,- V této ceně je nárazník většinou poškozený, ale tobě jde stejně jen o mřížku. Za dvojku pak seženeš kolikrát nárazník v barvě, který je v zachovalém stavu. Pořád na tom budeš levnějí než jít do nové masky, nárazníku, lakování, apod... Editováno: 23. Únor 2018, autor: Devil... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
bicista Vloženo 23. Únor 2018 Sdílet Vloženo 23. Únor 2018 Ja to samozrejme musim resit nejak legalne papirove abych to mohl prinejmensim vyuctovat, auto je firemni, pojistka je se spoluucasti 5tis. coz je na mrizku moc. Ale musim se vedeni zodpovidat, a ty samo taky trefi pri zjisteni ze kvuli blbe mrizce se musi vymenit cely naraznik - proste podle me je to neekonomicka zhyralost. Takze to vypada ze budu jezdi s dvemi vylamanymi zebry do doby kdy ten predek vcetne narazniku nejak netrefim aby se to trochu vic vyplatilo. 1 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Pawouk Vloženo 23. leden 2019 Sdílet Vloženo 23. leden 2019 OIII 4x4 - bazar.pdf Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
ZbyšekSU Vloženo 24. leden 2019 Sdílet Vloženo 24. leden 2019 Pěkné počtení. Vůbec jsem dosud neutušil že RS lze koupit u trojky i v provedení čtyřkolky. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.