Ondrero Vloženo 23. Červenec 2014 Sdílet Vloženo 23. Červenec 2014 Podle mě měl ty mřížky nechat četrný....Ale pak by to bylo vlastně jako sériovka Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
stanmar Vloženo 23. Červenec 2014 Sdílet Vloženo 23. Červenec 2014 Mě se sice bílá barva líbí, ovšem zde to vypadá, jakoby se mu tam vylil na haubně kýbl s barvou a steklo mu to přes znak do mřížek.... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Sniper_2003 Vloženo 23. Červenec 2014 Sdílet Vloženo 23. Červenec 2014 (editace) Možná by bylo zajímavé, kdyby nechal tu spodní průchozí mřížku černou. Tudíž by se tam vytvořil detail, který by tu celkovou barevnou jednolitost rozbil. Ale třeba se to majiteli takto líbí. Každý máme hold jiný vkus. Editováno: 23. Červenec 2014, autor: Sniper_2003 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Ondrero Vloženo 23. Červenec 2014 Sdílet Vloženo 23. Červenec 2014 Však to je v pořádku. Jaká by to byla nuda, když by jsme měli všichni všechno stejný Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
matow300 Vloženo 24. Červenec 2014 Sdílet Vloženo 24. Červenec 2014 myslim ze stale lepsie jak ta fabia Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Sanek81 Vloženo 28. Červenec 2014 Sdílet Vloženo 28. Červenec 2014 (editace) Boršov tuning Editováno: 28. Červenec 2014, autor: Sanek81 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Clint Vloženo 31. Červenec 2014 Sdílet Vloženo 31. Červenec 2014 To je strašný.... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Ondrero Vloženo 31. Červenec 2014 Sdílet Vloženo 31. Červenec 2014 Noo ale zase to není až tak hrozný 1 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
stanmar Vloženo 2. Srpen 2014 Sdílet Vloženo 2. Srpen 2014 V Rakousku mají zřejmě jiné motorizace než u nás.... Nebo že by to byl podpis řidiče ? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Voice Vloženo 2. Srpen 2014 Sdílet Vloženo 2. Srpen 2014 Pacco byl model, který se tam prodával. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
stanmar Vloženo 2. Srpen 2014 Sdílet Vloženo 2. Srpen 2014 Mě nenapadlo, že by se tam psal model namísto motorizace Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Pawouk Vloženo 2. Srpen 2014 Sdílet Vloženo 2. Srpen 2014 Pacco Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Dodo-Kolín Vloženo 14. Srpen 2014 Sdílet Vloženo 14. Srpen 2014 (editace) Jedna skoro neviditelná Editováno: 14. Srpen 2014, autor: Dodo-Kolín Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Sniper_2003 Vloženo 14. Srpen 2014 Sdílet Vloženo 14. Srpen 2014 Ale pozornost vzbudí. Za mě Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Voice Vloženo 14. Srpen 2014 Sdílet Vloženo 14. Srpen 2014 Nelíbí.....ale furt lepší než kapota nebo střecha v karbonu......to je teprve žrádlo. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Sniper_2003 Vloženo 14. Srpen 2014 Sdílet Vloženo 14. Srpen 2014 Ještě že to mám v matné černé jinak bych si to bral osobně. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Voice Vloženo 14. Srpen 2014 Sdílet Vloženo 14. Srpen 2014 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Sanek81 Vloženo 14. Srpen 2014 Sdílet Vloženo 14. Srpen 2014 Skoro jak kravička:-) Voice nevím, teď jsme dávali tátovi karbon na střechu na Passata a vypadá to dobře. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Voice Vloženo 15. Srpen 2014 Sdílet Vloženo 15. Srpen 2014 (editace) Když myslíš...... Mám kámoše co dělá folie jako svoje zaměstnání a má svoji firmu, která mu celkem vynáší. Onehdá mu říkám, tobě se líbí ty kraviny co se teď lepí po střechách, kapotách, nedej bože světlech? Tak se jenom zasmál a říká, ani trochu, naprostý kýč a hnus. Ale co, lidi jsou ovce, chcou to a já jim to za patřičnou cenu rád dopřeju. Je to klasik. Editováno: 15. Srpen 2014, autor: Voice Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Sanek81 Vloženo 15. Srpen 2014 Sdílet Vloženo 15. Srpen 2014 Já bych si karbon tedy taky nedal.Planuju černý lesk. Ehm,tvůj kámoš je Bůh,on určuje trendy? To že je to pro něj kýč a hnus nic neznamená, každému se přeci líbí něco jiného. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Ondrero Vloženo 15. Srpen 2014 Sdílet Vloženo 15. Srpen 2014 Taky nechápu názory o tom, že to je kýč a hnus.... To by byl svět ale rozmanitý, když by jsme měli všichni všechno stejný Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Pawouk Vloženo 15. Srpen 2014 Sdílet Vloženo 15. Srpen 2014 No tak co si budeme povídat, je to jen módní vlna, která jak přišla, tak za nějakou dobu odejde. Svého času se lepil rádoby chrom všude možně a teď je pro smích, tak to dopadne i s lepením rádoby karbonu na střechy a já nevím kam jinam. 2 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
mc2uba Vloženo 15. Srpen 2014 Sdílet Vloženo 15. Srpen 2014 Zrovna si myslím, že carbon odešel dřív, než přišel ale tahle Fabie se mi líbí, jeden čas jsem o tom taky přemýšlel Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Sniper_2003 Vloženo 15. Srpen 2014 Sdílet Vloženo 15. Srpen 2014 (editace) Musím osobně přiznat, že v jistých smyslech je to trend. Z vlastní zkušenosti vím, že pokud přijde někdo s něčím novým tak se ho lidé snaží okopírovat. Přesně takto je to s carbonem. Byl trendy, ale před 3 roky. Já chtěl v té době mat černý a ten teď chtějí lidé na své mazliky , což zase štve mě, protože nejsem originální. Takže asi takto. Teď je in ta fosforeskující folie a grafický hydrodesign. Takže lidé za 2 roky po tomto začnou bláznit. Editováno: 15. Srpen 2014, autor: Sniper_2003 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
stanmar Vloženo 15. Srpen 2014 Sdílet Vloženo 15. Srpen 2014 Střechu a haubnu bych si asi nepolepil, možná tak B sloupky. Taky byly v módě rychlý pruhy přes celý auto. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.