Přejít na obsah
Zobrazit v aplikaci

Lepší způsob procházení. Dozvědět se více.

ŠKODA Forum - SKODAHOME.cz

Celoobrazovková aplikace na vaší domovské obrazovce s push notifikacemi, odznaky a další.

Pro instalaci této aplikace na iOS a iPadOS
  1. Klepněte na ikonu Sdílet v Safari
  2. Posuňte menu a klepněte na Přidat na plochu.
  3. Klepněte na Přidat v pravém horním rohu.
Pro instalaci této aplikace na Android
  1. Klepněte na tři tečky (⋮) v pravém horním rohu prohlížeče.
  2. Klepněte na Přidat na plochu nebo Nainstalovat aplikaci.
  3. Potvrďte klepnutím na Nainstalovat.

Doporučené odpovědi

Koukám, jak se to tu rozjelo kolem jedné fotky :)

No co k tomu dodat, ukradli mu xeny...to je celé. ;) (Už sem to v reálu na parkovišti u oktávky taky viděl i s otevřenou kapotou)

Upraveno od Clint

Taky nechápu ten povyk a taky jsem to už viděl. Sice na jedničce, ale za to hned dvakrát.

Řekl bych: Běžná věc.

Po tom co jsem se jednou vrátil k autu a nebylo kde vložit klíček, jinak mu nic nebylo, jsou ty xenony úplna prkotina, když domyslím proč jsem měl tu spínačku kuchnutou.

Ono i vyměnit zámky je pěkná darda... Akorát nedokážu pochopit, jak je možné, že tu kapotu otevřou...

Otevřou auto, kapotu a pak zamknou...

Jak jako otevřou auto a pak zavřou? To by snad zavřel i kapotu ne?

Tak mě vlezli do auta za pár vteřin.

jj, též mi vlezli do auta, poznal jsem to jen díky tomu že neblikal safe ikdyž bylo zamčeno a že chyběly věci z batohu

U mně buď si přečetli kód DO když jsem zamykal nebo odmykal když jsem dával za okno parkovací lístek, OI nemá plovoucí, anebo použili "hrubou sílu" a nějakým "cyber" útokem zkoušeli kód za kódem.

Každopádně nic poškozeného nebylo a v autě byli.

já po tom mém ataku pak viděl inzerát na "servisní" klíč, kterým se dá otevřít každá škodovka, nemám DO

Tak se vrátíme k tématu...

Tady je doplňující foto ke mnou postované fotce ZDE...

Je to horší než jsem si původně při jízdě za tímto "tunerským" výtvorem myslel...

Chudák Octa...

post-48545-0-22007800-1445289546_thumb.j

Tý jo, super sladěné :D

Tak takhle by to až tak děsný nebylo. Ale když vím i těch výfukách, tak to hrozný je :D

jeden včerejší z Uherského Hradiště (resp.Starého Města), ty vytažené blatníky a do toho ta úzká malá kolečka, no vypadalo to fakt komicky :kol-46:

post-3505-0-54025800-1445758765_thumb.jp

To už má zimáky [emoji6] ...ty blatníky to je doma dělané, nebo se nějaký typ takto dělal už z výroby?

podle toho jak to vypadalo, tak nepodařené domácí kitování, hrbaté to bylo jako sfiňa

Z fotky to není právě poznat...

no vypadalo to fakt komicky :kol-46:

ale on na to JBMNT  :kol-28:

Přesně! Má to na okně JeBeMNaTo :-) 

• 3 týdny později...

Dnešní zajímavej úlovek. Solidy ze Supa1 vypadají zajímavě na ní, ale ty výfuky :)

Vrazíš trámky a máš trakař!

• 1 měsíc později...

Mi připadá že kluci od PČR sesbírali poklice na kola někde po bouračkách...

post-33271-0-08738200-1450519160_thumb.j

nebo je někomu ukradli

[emoji2] tak to je luxusní [emoji2]

A ty majáky už jsou taky asi přendané z Felicie nebo něčeho staršího, ty už se pěkně dlouho nedělají...

Důležité pro nás všechny je to co má to autí s majáčkem za čelním sklem za krabičku s čočkou .. Ten Ramer jim vydělá na nové poklice z vašich peněz :) teda pokud se nepletu a není to jen imitace ale poprvé jsem se s tím setkal ve Zlíně a teď už to mají všude ..

Připojte se k diskuzi

Můžete publikovat nyní a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a publikujte s vaším účtem.

Host
Odpovědět na toto téma...

Aktivovat mobilní záhlaví

Chrome pro Android
  1. Klepněte na ikonu zámku vedle adresního řádku.
  2. Klepněte na Povolení → Oznámení.
  3. Upravte své preference.
Chrome pro desktop
  1. Klikněte na ikonu zámku v adresním řádku.
  2. Vyberte Nastavení webu.
  3. Najděte Oznámení a upravte své preference.