Přejít na obsah
View in the app

A better way to browse. Learn more.

ŠKODA Forum - SKODAHOME.cz

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

Doporučené odpovědi

Koukám, jak se to tu rozjelo kolem jedné fotky :)

No co k tomu dodat, ukradli mu xeny...to je celé. ;) (Už sem to v reálu na parkovišti u oktávky taky viděl i s otevřenou kapotou)

Upraveno od Clint

Taky nechápu ten povyk a taky jsem to už viděl. Sice na jedničce, ale za to hned dvakrát.

Řekl bych: Běžná věc.

Po tom co jsem se jednou vrátil k autu a nebylo kde vložit klíček, jinak mu nic nebylo, jsou ty xenony úplna prkotina, když domyslím proč jsem měl tu spínačku kuchnutou.

Ono i vyměnit zámky je pěkná darda... Akorát nedokážu pochopit, jak je možné, že tu kapotu otevřou...

Otevřou auto, kapotu a pak zamknou...

Jak jako otevřou auto a pak zavřou? To by snad zavřel i kapotu ne?

Tak mě vlezli do auta za pár vteřin.

jj, též mi vlezli do auta, poznal jsem to jen díky tomu že neblikal safe ikdyž bylo zamčeno a že chyběly věci z batohu

U mně buď si přečetli kód DO když jsem zamykal nebo odmykal když jsem dával za okno parkovací lístek, OI nemá plovoucí, anebo použili "hrubou sílu" a nějakým "cyber" útokem zkoušeli kód za kódem.

Každopádně nic poškozeného nebylo a v autě byli.

já po tom mém ataku pak viděl inzerát na "servisní" klíč, kterým se dá otevřít každá škodovka, nemám DO

Tak se vrátíme k tématu...

Tady je doplňující foto ke mnou postované fotce ZDE...

Je to horší než jsem si původně při jízdě za tímto "tunerským" výtvorem myslel...

Chudák Octa...

post-48545-0-22007800-1445289546_thumb.j

Tý jo, super sladěné :D

Tak takhle by to až tak děsný nebylo. Ale když vím i těch výfukách, tak to hrozný je :D

jeden včerejší z Uherského Hradiště (resp.Starého Města), ty vytažené blatníky a do toho ta úzká malá kolečka, no vypadalo to fakt komicky :kol-46:

post-3505-0-54025800-1445758765_thumb.jp

To už má zimáky [emoji6] ...ty blatníky to je doma dělané, nebo se nějaký typ takto dělal už z výroby?

podle toho jak to vypadalo, tak nepodařené domácí kitování, hrbaté to bylo jako sfiňa

Z fotky to není právě poznat...

no vypadalo to fakt komicky :kol-46:

ale on na to JBMNT  :kol-28:

Přesně! Má to na okně JeBeMNaTo :-) 

• 3 týdny později...

Dnešní zajímavej úlovek. Solidy ze Supa1 vypadají zajímavě na ní, ale ty výfuky :)

Vrazíš trámky a máš trakař!

• 1 měsíc později...

Mi připadá že kluci od PČR sesbírali poklice na kola někde po bouračkách...

post-33271-0-08738200-1450519160_thumb.j

nebo je někomu ukradli

[emoji2] tak to je luxusní [emoji2]

A ty majáky už jsou taky asi přendané z Felicie nebo něčeho staršího, ty už se pěkně dlouho nedělají...

Důležité pro nás všechny je to co má to autí s majáčkem za čelním sklem za krabičku s čočkou .. Ten Ramer jim vydělá na nové poklice z vašich peněz :) teda pokud se nepletu a není to jen imitace ale poprvé jsem se s tím setkal ve Zlíně a teď už to mají všude ..

Připojte se k diskuzi

Můžete publikovat nyní a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a publikujte s vaším účtem.

Host
Odpovědět na toto téma...

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.