Říjen 19, 20159 r Koukám, jak se to tu rozjelo kolem jedné fotky No co k tomu dodat, ukradli mu xeny...to je celé. (Už sem to v reálu na parkovišti u oktávky taky viděl i s otevřenou kapotou) Upraveno Říjen 19, 20159 r od Clint
Říjen 19, 20159 r Taky nechápu ten povyk a taky jsem to už viděl. Sice na jedničce, ale za to hned dvakrát. Řekl bych: Běžná věc. Po tom co jsem se jednou vrátil k autu a nebylo kde vložit klíček, jinak mu nic nebylo, jsou ty xenony úplna prkotina, když domyslím proč jsem měl tu spínačku kuchnutou.
Říjen 19, 20159 r Ono i vyměnit zámky je pěkná darda... Akorát nedokážu pochopit, jak je možné, že tu kapotu otevřou...
Říjen 19, 20159 r jj, též mi vlezli do auta, poznal jsem to jen díky tomu že neblikal safe ikdyž bylo zamčeno a že chyběly věci z batohu
Říjen 19, 20159 r U mně buď si přečetli kód DO když jsem zamykal nebo odmykal když jsem dával za okno parkovací lístek, OI nemá plovoucí, anebo použili "hrubou sílu" a nějakým "cyber" útokem zkoušeli kód za kódem. Každopádně nic poškozeného nebylo a v autě byli.
Říjen 19, 20159 r já po tom mém ataku pak viděl inzerát na "servisní" klíč, kterým se dá otevřít každá škodovka, nemám DO
Říjen 19, 20159 r Tak se vrátíme k tématu... Tady je doplňující foto ke mnou postované fotce ZDE... Je to horší než jsem si původně při jízdě za tímto "tunerským" výtvorem myslel... Chudák Octa...
Říjen 22, 20159 r Tak takhle by to až tak děsný nebylo. Ale když vím i těch výfukách, tak to hrozný je
Říjen 25, 20159 r jeden včerejší z Uherského Hradiště (resp.Starého Města), ty vytažené blatníky a do toho ta úzká malá kolečka, no vypadalo to fakt komicky
Říjen 25, 20159 r To už má zimáky [emoji6] ...ty blatníky to je doma dělané, nebo se nějaký typ takto dělal už z výroby?
Říjen 25, 20159 r podle toho jak to vypadalo, tak nepodařené domácí kitování, hrbaté to bylo jako sfiňa
Listopad 12, 20159 r Dnešní zajímavej úlovek. Solidy ze Supa1 vypadají zajímavě na ní, ale ty výfuky Vrazíš trámky a máš trakař!
Prosinec 19, 20159 r A ty majáky už jsou taky asi přendané z Felicie nebo něčeho staršího, ty už se pěkně dlouho nedělají...
Prosinec 21, 20159 r Důležité pro nás všechny je to co má to autí s majáčkem za čelním sklem za krabičku s čočkou .. Ten Ramer jim vydělá na nové poklice z vašich peněz teda pokud se nepletu a není to jen imitace ale poprvé jsem se s tím setkal ve Zlíně a teď už to mají všude ..
Připojte se k diskuzi
Můžete publikovat nyní a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a publikujte s vaším účtem.