Clint Vloženo 19. Říjen 2015 Sdílet Vloženo 19. Říjen 2015 (editace) Koukám, jak se to tu rozjelo kolem jedné fotky No co k tomu dodat, ukradli mu xeny...to je celé. (Už sem to v reálu na parkovišti u oktávky taky viděl i s otevřenou kapotou) Editováno: 19. Říjen 2015, autor: Clint Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Wojnar Vloženo 19. Říjen 2015 Sdílet Vloženo 19. Říjen 2015 Taky nechápu ten povyk a taky jsem to už viděl. Sice na jedničce, ale za to hned dvakrát. Řekl bych: Běžná věc. Po tom co jsem se jednou vrátil k autu a nebylo kde vložit klíček, jinak mu nic nebylo, jsou ty xenony úplna prkotina, když domyslím proč jsem měl tu spínačku kuchnutou. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Stringo Vloženo 19. Říjen 2015 Sdílet Vloženo 19. Říjen 2015 Ono i vyměnit zámky je pěkná darda... Akorát nedokážu pochopit, jak je možné, že tu kapotu otevřou... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
motosman Vloženo 19. Říjen 2015 Sdílet Vloženo 19. Říjen 2015 Otevřou auto, kapotu a pak zamknou... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Stringo Vloženo 19. Říjen 2015 Sdílet Vloženo 19. Říjen 2015 Jak jako otevřou auto a pak zavřou? To by snad zavřel i kapotu ne? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
motosman Vloženo 19. Říjen 2015 Sdílet Vloženo 19. Říjen 2015 Tak mě vlezli do auta za pár vteřin. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Malta Vloženo 19. Říjen 2015 Sdílet Vloženo 19. Říjen 2015 jj, též mi vlezli do auta, poznal jsem to jen díky tomu že neblikal safe ikdyž bylo zamčeno a že chyběly věci z batohu Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Wojnar Vloženo 19. Říjen 2015 Sdílet Vloženo 19. Říjen 2015 U mně buď si přečetli kód DO když jsem zamykal nebo odmykal když jsem dával za okno parkovací lístek, OI nemá plovoucí, anebo použili "hrubou sílu" a nějakým "cyber" útokem zkoušeli kód za kódem. Každopádně nic poškozeného nebylo a v autě byli. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Malta Vloženo 19. Říjen 2015 Sdílet Vloženo 19. Říjen 2015 já po tom mém ataku pak viděl inzerát na "servisní" klíč, kterým se dá otevřít každá škodovka, nemám DO Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Wojnar Vloženo 19. Říjen 2015 Sdílet Vloženo 19. Říjen 2015 Jj, je toho (nebo bylo?) plné Aukro. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Stringo Vloženo 19. Říjen 2015 Sdílet Vloženo 19. Říjen 2015 Tak se vrátíme k tématu... Tady je doplňující foto ke mnou postované fotce ZDE... Je to horší než jsem si původně při jízdě za tímto "tunerským" výtvorem myslel... Chudák Octa... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
_Denis_ Vloženo 20. Říjen 2015 Sdílet Vloženo 20. Říjen 2015 Tý jo, super sladěné 1 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Ondrero Vloženo 22. Říjen 2015 Sdílet Vloženo 22. Říjen 2015 Tak takhle by to až tak děsný nebylo. Ale když vím i těch výfukách, tak to hrozný je 1 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Malta Vloženo 25. Říjen 2015 Sdílet Vloženo 25. Říjen 2015 jeden včerejší z Uherského Hradiště (resp.Starého Města), ty vytažené blatníky a do toho ta úzká malá kolečka, no vypadalo to fakt komicky Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Stringo Vloženo 25. Říjen 2015 Sdílet Vloženo 25. Říjen 2015 To už má zimáky [emoji6] ...ty blatníky to je doma dělané, nebo se nějaký typ takto dělal už z výroby? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Malta Vloženo 25. Říjen 2015 Sdílet Vloženo 25. Říjen 2015 podle toho jak to vypadalo, tak nepodařené domácí kitování, hrbaté to bylo jako sfiňa Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Stringo Vloženo 25. Říjen 2015 Sdílet Vloženo 25. Říjen 2015 Z fotky to není právě poznat... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
libero Vloženo 25. Říjen 2015 Sdílet Vloženo 25. Říjen 2015 no vypadalo to fakt komicky ale on na to JBMNT Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Jay Kay Vloženo 25. Říjen 2015 Sdílet Vloženo 25. Říjen 2015 Přesně! Má to na okně JeBeMNaTo :-) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
ELXEL Vloženo 12. Listopad 2015 Sdílet Vloženo 12. Listopad 2015 Dnešní zajímavej úlovek. Solidy ze Supa1 vypadají zajímavě na ní, ale ty výfuky Vrazíš trámky a máš trakař! Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
stanmar Vloženo 19. Prosinec 2015 Sdílet Vloženo 19. Prosinec 2015 Mi připadá že kluci od PČR sesbírali poklice na kola někde po bouračkách... 1 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
prcek36 Vloženo 19. Prosinec 2015 Sdílet Vloženo 19. Prosinec 2015 nebo je někomu ukradli Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Stringo Vloženo 19. Prosinec 2015 Sdílet Vloženo 19. Prosinec 2015 [emoji2] tak to je luxusní [emoji2] Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Stringo Vloženo 19. Prosinec 2015 Sdílet Vloženo 19. Prosinec 2015 A ty majáky už jsou taky asi přendané z Felicie nebo něčeho staršího, ty už se pěkně dlouho nedělají... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Petrkiller Vloženo 21. Prosinec 2015 Sdílet Vloženo 21. Prosinec 2015 Důležité pro nás všechny je to co má to autí s majáčkem za čelním sklem za krabičku s čočkou .. Ten Ramer jim vydělá na nové poklice z vašich peněz teda pokud se nepletu a není to jen imitace ale poprvé jsem se s tím setkal ve Zlíně a teď už to mají všude .. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.