FilKut83 Vloženo 21. Duben 2019 Sdílet Vloženo 21. Duben 2019 (editace) Ahoj, chtěl bych se zeptat a asi už se tu jistě na to někdo ptal, mám octavii 2 2008 a chci kupovat amundsen+, maxidot nemám, jen polodot a mám climatronic, co vše mi půjde a co vše musím udělat po připojení navigace,aby mi to nevybíjelo baterku, jak se tu občas psalo, moc děkuji za odpovědi, případně jestli mi někdo pomůže, jsem z Hradce Králové Editováno: 21. Duben 2019, autor: FilKut83 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Martin Bělský Vloženo 1. Květen 2019 Sdílet Vloženo 1. Květen 2019 Ahoj, našel by se někdo v okolí Chomutova, kdo by mi zaktualizoval software a nainstaloval poslední mapy? Mám Amundsen 310 a fw 0235 . Děkuji za pomoc.? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
clouseau Vloženo 1. Květen 2019 Sdílet Vloženo 1. Květen 2019 Ahoj, poslal jsem ti zprávu. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
La Fleur Vloženo 14. Květen 2019 Sdílet Vloženo 14. Květen 2019 (editace) děkuji clouseau za pomoc s aktualizací map Editováno: 14. Květen 2019, autor: La Fleur Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
miruna1075 Vloženo 17. Červen 2019 Sdílet Vloženo 17. Červen 2019 Ahojte, najde se tu někdo kdo mi poradí jak zprovoznit navigací Amundsen+ Mám problém že navigace po odpojení baterie neukazuje aktuální polohu a ukazuje místo o 50 km jinde, dále to nenačte ani jeden satelit. Před odpojením baterie navigace fungovala. Děkuji za rady. Jinak auto mám Octavii II r.v.2011 a navigace je originál z výroby. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
miruna1075 Vloženo 18. Červen 2019 Sdílet Vloženo 18. Červen 2019 před 16 hodinami, miruna1075 napsal: Ahojte, najde se tu někdo kdo mi poradí jak zprovoznit navigací Amundsen+ Mám problém že navigace po odpojení baterie neukazuje aktuální polohu a ukazuje místo o 50 km jinde, dále to nenačte ani jeden satelit. Před odpojením baterie navigace fungovala. Děkuji za rady. Jinak auto mám Octavii II r.v.2011 a navigace je originál z výroby. Nikdo mi neporadí jak tu navigaci opět zprovoznit? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Pawouk Vloženo 18. Červen 2019 Sdílet Vloženo 18. Červen 2019 1. Necituj bezprostředně předcházející příspěvek a už vůbec ne svůj!!! Kdes to viděl? 2. To si myslíš, že tady někdo celé dny nepřetržitě číhá s radou zrovna na tvůj příspěvek? Vyčkej, buď se někdo ozve, nebo také ne. Upování témat zde netrpíme. 1 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
miruna1075 Vloženo 18. Červen 2019 Sdílet Vloženo 18. Červen 2019 Tak se zas tak moc nestalo ne Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
miruna1075 Vloženo 23. Červen 2019 Sdílet Vloženo 23. Červen 2019 Poradí mi někdo zda se dá nějak restartovat navigace Amundsen+, kterou mám v Octavii II r.v.2011 viz foto. Na YouTube jsem našel nějaké video kde se zmáčknou určitá tři tlačítka a přístroj se restartuje, bohužel to byl jiný model navigace u té mé to nefungovalo. Děkuji za rady Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
miruna1075 Vloženo 2. Červenec 2019 Sdílet Vloženo 2. Červenec 2019 Tak už jsem taky aktualizoval mapy ve své navigaci, děkuji za pomoc členu clouseau 1 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Roman666 Vloženo 5. Říjen 2019 Sdílet Vloženo 5. Říjen 2019 Dobrý den, hledám někoho kdo by mi mohl aktualizovat software na autoradio škoda Amundsen (310)Jen firmware nikoliv mapy.Nejlépe Hodonín a okol Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
clouseau Vloženo 5. Říjen 2019 Sdílet Vloženo 5. Říjen 2019 (editace) Ahoj! Co tam máš za verzi ? Editováno: 5. Říjen 2019, autor: clouseau Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Roman666 Vloženo 5. Říjen 2019 Sdílet Vloženo 5. Říjen 2019 Ahoj verze je 0212 zatím ještě nikdy nebyl aktualizován Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
clouseau Vloženo 5. Říjen 2019 Sdílet Vloženo 5. Říjen 2019 No tak to ho lze třemi postupnými updaty dostat na verzi 357. Mohu poskytnout data k vypálení 3 CD s firmwarem. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Roman666 Vloženo 5. Říjen 2019 Sdílet Vloženo 5. Říjen 2019 (editace) Mohli bychom se tada na tom fw nějak domluvit? Na způsobu předání a samozřejmě také na ceně a platbě. Chtěl jsem napsat sz, ale nějak mě to nejde Editováno: 5. Říjen 2019, autor: Roman666 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
clouseau Vloženo 6. Říjen 2019 Sdílet Vloženo 6. Říjen 2019 před 13 hodinami, Roman666 napsal: Mohli bychom se tada na tom fw nějak domluvit? Na způsobu předání a samozřejmě také na ceně a platbě. Chtěl jsem napsat sz, ale nějak mě to nejde Jasně, určitě se domluvíme. Napiš mi email. Mám plnou schránku a nejde mi psát ani přijímat zprávy. Zkoušel jsem to promazat, ale furt to nejde. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Roman666 Vloženo 6. Říjen 2019 Sdílet Vloženo 6. Říjen 2019 (editace) Tak vyřešeno Editováno: 6. Říjen 2019, autor: Roman666 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Roman666 Vloženo 7. Říjen 2019 Sdílet Vloženo 7. Říjen 2019 (editace) Radio je úspěšně aktualizováno a šlape jak hodinky! Tak touto cestou musím poděkovat uživately "clouseau" za rychlou odezvu a velkou!! Vstřícnost. Pokud budete potřebovat cokoliv ohledně firmware software na rádio Škoda Amundsen (a určitě i jiné typy autoradií) nezbývá než doporučit!! Pán se opravdu vyzná. Editováno: 7. Říjen 2019, autor: Roman666 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Roman666 Vloženo 12. Říjen 2019 Sdílet Vloženo 12. Říjen 2019 Mám zas jeden dotaz. Dá se do Amundsenu 310 vložit cíle do paměti pomocí programu "ŠKODA MYDESTINATIONS"? Pokud ano jak? Stačí vytvořit složku(vCard) na sd kartě, nebo se musí vložit do nějaké složky, která už je součástí map? A jde to vůbec? Nerad bych něco pokazil. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Petr Flugr Vloženo 10. Listopad 2019 Sdílet Vloženo 10. Listopad 2019 V 5. 10. 2019 na 20:25, clouseau napsal: No tak to ho lze třemi postupnými updaty dostat na verzi 357. Mohu poskytnout data k vypálení 3 CD s firmwarem. Ahoj, mám také verzi 0212, můžeme se nějak domluvit na update na 0357. Diky Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
clouseau Vloženo 11. Listopad 2019 Sdílet Vloženo 11. Listopad 2019 Jasně, určitě se domluvíme. Napiš mi email. Mám plnou schránku a nejde mi psát ani přijímat zprávy. Zkoušel jsem to promazat, ale furt to nejde. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Petr Flugr Vloženo 11. Listopad 2019 Sdílet Vloženo 11. Listopad 2019 Ahoj clouseau, email na mě je pflugr1@volny.cz. Díky moc Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Petr Flugr Vloženo 13. Listopad 2019 Sdílet Vloženo 13. Listopad 2019 Díky clouseau jsem úspěšně aktualizoval z 0212 na 0357. Ještě jednou díky, profi přístup. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
jan.cerny Vloženo 25. Listopad 2019 Sdílet Vloženo 25. Listopad 2019 V 5. 10. 2019 na 19:02, clouseau napsal: Ahoj! Co tam máš za verzi ? Zdravím já mám 0351 měl bych zájem o postup jak to zaktualizovat zatím se mim nedaří najít správný soubor Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
clouseau Vloženo 25. Listopad 2019 Sdílet Vloženo 25. Listopad 2019 Máš SZ Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.