Listopad 27, 20195 r Zdravim,mám dotaz.Přemýšlím nad koupí Amundsen,Amundsen +,nebo jeho ekvivalentu pro wv. A chci se zeptat.Mám octavii 2,rv 2008 Přred FL..Maxidot. Bude se mi navigace zobrazovat i na maxi dotu.?Jak je to s Dopravními informacemi RDSTMC,,funguje to spolehlivě.Popřipadně neprodáváte někdo.Díky za odpověd.
Březen 11, 20205 r dnesk som tiež nahodil RNS315 na maxidotu nejde ani navigacia ani radio stanice Upraveno Březen 11, 20205 r od 100Bubu
Březen 11, 20205 r maxidot asi bude třeba nakodovat, ne? jinak dopravni informace funguji a zobrazi se v trase
Březen 11, 20205 r dnesk som tiež nahodil RNS315 na maxidotu nejde ani navigacia ani radio stanice Pokud máš předface budíky tak to nekomunikuje. [emoji849]Odesláno z mého EML-L29 pomocí Tapatalk
Duben 5, 20205 r Dobrý den, mám čerstvě navigaci amundsen+ a navigace mi ukazuje polohu o cca 500m jinde....nevíte co s tím? Je možné, že je to špatně umístěným GPS modulem, který mám volně uložený za radiem? Prosím o radu co s tím. Děkuji JM
Duben 6, 20205 r Není dovoleno ptát se na stejnou věc ve vícero tématech. Duplicita smazána. Dodržuj pravidla fora!
Květen 5, 20205 r Nazdar, už tu tento dotaz v minulosti byl od iného člena, ale nikto neodpovedal. Mám problém s hlasovým ovládaním telefonu na Amundsen +, po zadaní povedlu napr. ,,volat mama mobil" dostanem odpoveď ,,zadejte číslo". Poradte prosím,kde je chyba
Červen 1, 20205 r Nejnovější mapy 2020 V12 West a V12 East pro Amundsen/RNS310 MAPY 2020 V12 West / East Prosím pokud něco potřebujete, pište mi na email uvedený v inzerátu, mám neustále plnou schránku s poštou. Děkuji za pochopení. Upraveno Červen 1, 20205 r od clouseau
Červen 12, 20205 r Zdar lidi. Chci dát do své O2 2007 před FL nové rádio. Teď tam je nějaký originál swing nebo něco takového. Přemýšlím nad Kolumbusem, Amundsenem nebo RCD 330+ A teď potřebuji poradit. Navigaci až tak nepotřebuji (nebyla by špatná ale...), používám na mobilu Google mapy. Co preferuji tak bluetooth pro hovory a přehrávání hudby, ideálně kdyby rádio umělo youtube- mám od operátora media pas(neplatím za přehrávání). Vím že Kolumbus nemá bluetooth ale zase se dá dokoupit modul, co ale videa atd? Ta RCD 330+ jde v pohodě na starší O2? Díky
Červen 14, 20205 r Poprosim o radu-mam O2-FL Amundsen+ a chtel jsem si nahrat firmware 0270-stale hlasi chybu cd-jenze kolega co me to chtel nahrat-bezne toto cd pouziva u vw a nahraje to bez chyby-je nejakej rozdil pro skodovku a vw v.0270? cd a mp3 me hrajou v pohode i stare vic jak 10 let-dekuju za radu 2-dotaz jakou BT jednotku bych mel hledat,aby radio fungovalo HF sada s Huawei telefonem-mam sice nejakou Bury HF-ale nema cestinu ato me docela vadi Upraveno Červen 15, 20205 r od bobo
Červen 14, 20205 r záleží na tom, zda ta verze firmwaru odpovídá číslu tvojí jednotky. mrkni do service menu co je tam za číslo.
Červenec 23, 20205 r Dobrý den, poradíte mi prosím někdo s touto chybou: Updater v0252 Rádio najednou vyžaduje Software Update a vložení software CD, které nemám. Díky moc, Honza S. ŠKODA SUPERB II (2011) Upraveno Červenec 23, 20205 r od Honza S
Srpen 6, 20205 r Ahoj-chci se optat,neni zde nejakej bastlir,co dokazal do amundsena+ bez BT,pridat do radia BT ?Nevim jak to vypada uvnitr-asi by se muselo pajet-pokud uz nekdo toto uspesne predelal,budu rad za kazdou radu-dekuji
Září 9, 20204 r Pokud by měl někdo zájem o nejnovější mapy 2020 EAST - VÝCHOD - V12 pro Amundsen+ ( RNS315) tak ať mi napíše zprávu...
Září 15, 20204 r potrebujem radu, neviem prečo mi nechce vziať kartu do amundsena, vypise ze chyba či dačo take, skusal som 2 rozne, fat32 je karta podla navodu
Leden 31, 20214 r Zdarec. Koupil jsem Amundsen+ (RNS 315) a teď: -Pozice na navigaci není aktuální, ukazuje polohu asi o 220 km vedle. Rádio není ještě na pevno usazené ,jenom sem ho zkoušel a byla zapojena jenom gps anténa, rádio anténa nebyla zapojena. -Dále při hovoru mně nebylo slyšet - musím dokoupit mikrofon? - mám mapy west europe 0031, umíte někdo zaktualizovat? -verzi softwéru nevím, jak zjistit? Děkuji, klidně i na můj email hrusoman@seznam.cz
Připojte se k diskuzi
Můžete publikovat nyní a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a publikujte s vaším účtem.