Ventil1984 Vloženo 8. Červen 2015 Sdílet Vloženo 8. Červen 2015 Ahoj, v navigaci AMUNDSEN sem si chtel sparovat telefon pres Bluetooth, ale v menu PHONE -> SETUP je jen NENALEZENO ZADNE ZARIZENI a TOVARNI NASTAVENI. Dle navodu by toho tam melo byt vic, vcetne B-T NASTAVENI nevite proc toto menu chybi? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
danikd Vloženo 8. Červen 2015 Sdílet Vloženo 8. Červen 2015 A mas Amndsen + s integrovanou BT jednotkou? Myslim ze jsou i bez ... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Ventil1984 Vloženo 8. Červen 2015 Sdílet Vloženo 8. Červen 2015 Myslim ze to plusko neni a nevim jak zjistit jestli tam BT jednotka je nebo neni, ale telefon mi pres BT najde SKODA zarizeni a napise zadejte pin pro sparovani ale nevim kde na AMUNDSENU pin zadat kdyz menu chybi. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
danikd Vloženo 8. Červen 2015 Sdílet Vloženo 8. Červen 2015 Aha, Amundsen (bez +, RNS-310 ) nema BT, mas nejspise samostatnou jednotku BT, koukni pod kryt pod sedadlem spolujezdce. Sparovat to musis pres Maxidot, das na telefonu vyhledat, das parovat a na maxiku by se ti mel objevit PIN. Az se to sparuje, melo by to jit, tedy za predpokladu ze ams na Amundsenovi posledni FW, u starsich FW menu Phone nefungovalo, respektive fungovalo jen jako tlacitko Mute. D Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Ventil1984 Vloženo 8. Červen 2015 Sdílet Vloženo 8. Červen 2015 Dobra diky, zkusim a dam vedet ;-) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Wejgll Vloženo 15. Červen 2015 Sdílet Vloženo 15. Červen 2015 Myslim ze to plusko neni a nevim jak zjistit jestli tam BT jednotka je nebo neni, ale telefon mi pres BT najde SKODA zarizeni a napise zadejte pin pro sparovani ale nevim kde na AMUNDSENU pin zadat kdyz menu chybi. Tem PIN musíš přece zadat na telefonu. Jestli Amudsen nemá BT, tak ti to nachází škodováckou BT. PIN na ní by měl být tuším 0000 nebo 1111 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
danikd Vloženo 15. Červen 2015 Sdílet Vloženo 15. Červen 2015 Ano us tarych je napevno PIn v HF, jde zmenit diagnistokoua skutecne je tusim 0000 ...u FL by se ti mel zobrazovat na maxiku ... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Petr P. Vloženo 15. Srpen 2015 Sdílet Vloženo 15. Srpen 2015 Ahoj všem, mám v nyní zakoupené OII MR2012 navigaci Amundsen+, v přístroji jsou mapy Western Europe 0038. Víte prosím někdo jaké všechny státy tato verze obsahuje a z kterého roku? Tedy plnohodnotné mapy a případně i jen hlavní tahy... Jinak umí někdo aktualizovat mapy Amundsen+ v okolí UH/ZL? Děkuji Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
ferda25 Vloženo 15. Srpen 2015 Sdílet Vloženo 15. Srpen 2015 Každý autorizovaný servis... nebo http://www.navishop.de/KartenSoftware/NAVTEQ-Westeuropa-3AA-051-866-AA-Original-Volkswagen-SD-Karte-fuer-RNS315-Version-2015-V7.html Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kruty Vloženo 24. Srpen 2015 Sdílet Vloženo 24. Srpen 2015 Zdravím, pořídil jsem před týdnem Octavii II FL s rádiem Amundsen (310). Vše funguje až na GPS, stáhnul jsem do ní mapy V3 a V4, to mi funguje, ale Amundsen není schopen dostat polohu z gps. Pokud při zadání polohy domů dám automat. zadání pomocí gps souřadnic, tak mi to hodí souřadnice někde v Polsku... Nevíte někdo co to může být? Díky moc za rady. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
mimikq Vloženo 3. Září 2015 Sdílet Vloženo 3. Září 2015 Zdravim Som tu novy a , majitel o2 jazdenej. vymenil som radio nasiel som navod ako urobit upgrade : http://www.tdisport.com/Forum/topic/7836-guide-to-updating-rns310-firmware/ ale zarazilo ma hned par veci . je to na RNS310, moje kupene radio podla vyzoru je skoda amundsen rns310 ale podla toho co ukazuje systemove info tak ani nie : Part Number : 3T0035191A Software version : 0353 System hardware version : H19 ked dam part number do google vyhodi mi to rns315, ked idem podla instrukcii tak ked zapnem radio tak ja nevidim nikde napisane aka verzia to je vidim iba skoda media system. viete mi niekto pls poradit ? tiez by som rad mal zapnutu funkciu BT na tom kedze sa to da ze vraj . vdaka este raz Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
zelo7 Vloženo 3. Září 2015 Sdílet Vloženo 3. Září 2015 Ahoj, no to číslo part number závisí aj od FW. Ja mám síce skúsenosť s Columbom, ale tu by to malo byť podobné. Mám navi bez indexu a keď som ho upgradoval ukazoval mi v nastaveniach už číslo s indexom. Keď chceš vedieť na 100% tvoje číslo tak vyber rádio a nájdeš ho na štítku. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Slzic Vloženo 4. Září 2015 Sdílet Vloženo 4. Září 2015 (editace) .. Editováno: 4. Září 2015, autor: Slzic Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
bojler Vloženo 23. Říjen 2015 Sdílet Vloženo 23. Říjen 2015 Nevi nekdo, jakym zpusobem nacpat do Amundsena 64GB SDXC kartu? Zkusil jsem a hlasi chyba karty. Zatim tam byl exFAT. Nebo to nejde? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
danikd Vloženo 23. Říjen 2015 Sdílet Vloženo 23. Říjen 2015 myslim ze pujde jen SD/SDHC Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
bojler Vloženo 23. Říjen 2015 Sdílet Vloženo 23. Říjen 2015 Tak dobra zprava, jde to. Musi se zformatovat na FAT32 a pak bez problemu. Minimalne teda u verze Amundsen+/RNS315. Zkusil jsem nacpat na kartu pokusne i FLAC a ten ignoruje. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kruty Vloženo 10. Listopad 2015 Sdílet Vloženo 10. Listopad 2015 Zdravím, ve své O II FL mám problém s Amundsenem, nahrál jsem na něj mapy V4 a navi není schopná určit přesnou polohu, město trefila, ale ulici už ne. neví někdo co s tím? Když jedu tak normál mění směr, rychlost bych řekl taky odpovídá, ale jezdí po mapě úplně mimo (prostě nepřesná poloha) Neví někdo co s tím? Dík za rady Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
LADIS AMBROS Vloženo 17. Prosinec 2015 Sdílet Vloženo 17. Prosinec 2015 Zdravim mam dotaz do OKTAVKY r.v 2005 mam v ni Amundsena ale k tomu jsem dostal jen navigacni Cd kde jsou jen mapy BELGIE.Chtel bych to vsedat z Cd na SD kartu a jen Cr ale nevim kde si to mam stahnout po zadani vinka se mi akorat vypise neni zadna dostupna aktualizace. Muzu stahnout toto co zde daval kolega: nové mapy pro Amundsena - auto vyrobené do 05/2015: http://vw.download.n...3MIBS2_EU_NT.7z Rozjede mi to Amundsen?Dekuji za odpovedi. S nahranim ci prehranim klasicke navi si poradim/technicky unlock at./ ale s tady s tim si rady proste nevim. A nechci kupovat kartu za 4 tisice kdyz chci jen mapy Cr. Dekuji panove za odpovedi. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
foxdivemaster Vloženo 30. Prosinec 2015 Sdílet Vloženo 30. Prosinec 2015 ma amundsen plus funkci gala?diky Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
mike_k Vloženo 31. Prosinec 2015 Sdílet Vloženo 31. Prosinec 2015 ma Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
foxdivemaster Vloženo 31. Prosinec 2015 Sdílet Vloženo 31. Prosinec 2015 dikec Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
foxdivemaster Vloženo 3. leden 2016 Sdílet Vloženo 3. leden 2016 tak jeste jeden dotaz da se vypnout display stejne jak na columbovi? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
ferda25 Vloženo 3. leden 2016 Sdílet Vloženo 3. leden 2016 Ne. Jedině vypnout úplně. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
foxdivemaster Vloženo 3. leden 2016 Sdílet Vloženo 3. leden 2016 diky za odpoved,to je skoda no,tuto funkci sem dost casto vyuzival na columbovi Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
m4ra Vloženo 16. leden 2016 Sdílet Vloženo 16. leden 2016 Dobrý večer, chtěl bych se zeptat, jestli je možné si mapy v Amundsen+ aktualizovat zdarma (nějaký link na mapy + zkopírovat na SD kartu). Bohužel, auto mám víc jak 3 roky a bezplatné aktualizace ze škodovky už u mě nejdou. Děkuji Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.