dezod Vloženo 3. Červenec 2008 Autor Sdílet Vloženo 3. Červenec 2008 JJ, na Okině jsem nejtky už stačil přetřít na Roomstru ještě ne.Nýty jsou 4x20 AL, podložky anticorro.Pod značkou mám v místě nýtku kousek plastové destiky vysoké jako samolepící páska, aby SPZ vzadu na dveřích neseděla až na plechu.Dveře nevrtám, využívám díry vyvrtané již z továrny.Vpředu na plastovém nárazníku je to chycené podobně s tím, že tam jsem vyvrtal nové díry -jak jsem potřeboval-kvůli vrtání do SPZ.Na Roomstru jsou veliké podložky protože je to bývalý referenční vůz a měl již z MB SPZ přišroubovanou.Mě se ty šrouby ale moc nezdály a tak jsem ji raději také přinýtoval.Při demontáži se sice nýtky musí odvrtat ale to není žádný problém. perfekt!šlo by sem dát třeba odkaz na "materiál pro úpravu"? - podložka, páska, atd... Možná nějaký bezpečnostní šroubky, něco nestandartního třeba hvězdička nebo ty nýtky...ještě pouvažuju..každopádně dík za inspiraci Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
dezod Vloženo 18. Listopad 2008 Autor Sdílet Vloženo 18. Listopad 2008 Jak je to prosím Vás pokud Vám někdo ukradne SPZ už není šance na stejný číslo? Může tomu moci že např. 1 SPZ zůstane? Děkuji Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
vorlajz Vloženo 18. Listopad 2008 Sdílet Vloženo 18. Listopad 2008 když ztratiš, zničíš anebo ti někdo ukradne byť jednu SPZ, tak dostneš nové! a to vždycky a bez vyjímky! SPZ se razí jenom v jednom vydání! Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
vorlajz Vloženo 18. Listopad 2008 Sdílet Vloženo 18. Listopad 2008 navíc si to musíš teda zaplatit... stojí to 450 CZK 1 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
dezod Vloženo 18. Listopad 2008 Autor Sdílet Vloženo 18. Listopad 2008 když ztratiš, zničíš anebo ti někdo ukradne byť jednu SPZ, tak dostneš nové! a to vždycky a bez vyjímky! SPZ se razí jenom v jednom vydání! díky už sem jednou ztratil a vyměnil, jen mě zajímalo jestli je jiné řešení pro zachování čísla thanks a lot.. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
dezod Vloženo 18. Listopad 2008 Autor Sdílet Vloženo 18. Listopad 2008 Dá někdo tip kde sehnat šroubky na SPZ a bílé čepky? Hoďte link...díky Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Jirik.DC Vloženo 18. Listopad 2008 Sdílet Vloženo 18. Listopad 2008 Ztracenou nebo zničenou značku zatím nahradit nejde, i když se o tom do budoucna údajně uvažuje. Jinak šroubky a čepičky kdekoliv ve speciálce na šrouby nebo ve slušném železářství Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
vorlajz Vloženo 18. Listopad 2008 Sdílet Vloženo 18. Listopad 2008 na co šrouby? to je lepší to nalepit ne??? a když to padne, tak dáš za 450 novou! já to mám teda nalepený! Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
karlos3 Vloženo 18. Listopad 2008 Sdílet Vloženo 18. Listopad 2008 S tim nahrazením značky by to měli udělat jako třeba v anglii,tam ti poškozenou značku za určitej poplatek udělaj na počkání v každých lepších autodílech,servisech apod. .....to vim od jednoho človíčka co tam už nějakej ten měsíc pracuje... je to už nějakej ten měsíc co mi vyprávěl jak tam boural se svým Passatem kterýho si tam přivezl odsud..nedobrzdil to před kruháčem a nápálil to do auťáku před ním......Nicméně když tam pak vyzvedával ve VW auto po opravě,tak mu ho vyvezl borec do předávací místnosti bez značky a najednou se tam objevil druhej a ten měl v ruce novou značku ze který zezadu odtrhl kryt lepenky a nalepil mu jí na ten př.nárazník...v tom kouká a měl jí sice ve správ.formátu i z EU modrym pruhem CZ,ale alá GB....z plastu že to vypadá jako kdyby to číslo bylo zalitý v něm.......Řikal ať mu tu starou značku vrátěj,že by s timhle mohl mít tady v ČR problém a na to mu jen ten technik řekl že byla promáčklá,tak zlikvidovali.......Řikal že na to kašle a až se vrátí sem,tak uvidí co na to tady budou řikat policajti a když tak jí pak vymění....... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
vorlajz Vloženo 18. Listopad 2008 Sdílet Vloženo 18. Listopad 2008 teď je otázka, zda udělat za poplatek duplikát nebo dostat za poplatek novou...?! techničák ti udělají za 5 minut... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
dezod Vloženo 19. Listopad 2008 Autor Sdílet Vloženo 19. Listopad 2008 na co šrouby? to je lepší to nalepit ne??? a když to padne, tak dáš za 450 novou! já to mám teda nalepený! Po pravdě jsem to zkoušel nalepit sehnal jsem si pásku na doporučení z tadyka, (tuším že OBI), ale bohužel po vetším zatahání značka povolila, asi sem narazil na nějakou pásku co málo udrží, ty co co sou na těžký věci stály 300,- tak na to sem se vyprdl, jestli máš tip hoď ho sem..dík Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
dezod Vloženo 19. Listopad 2008 Autor Sdílet Vloženo 19. Listopad 2008 teď je otázka, zda udělat za poplatek duplikát nebo dostat za poplatek novou...?! techničák ti udělají za 5 minut... ideální by bylo si vybrat dle potřeby že demokraticky pochopitelně Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
vorlajz Vloženo 19. Listopad 2008 Sdílet Vloženo 19. Listopad 2008 já to nelepil páskou... nalepil jsem to silikonem... ale pozor!!! musíš mít pořádný silikon, hlavně ne Soudal... to je břečka jak cip, ta nedrží! Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
dezod Vloženo 19. Listopad 2008 Autor Sdílet Vloženo 19. Listopad 2008 (editace) kurńa to zní dobře, hoď nějaký fotos spz... Editováno: 19. Listopad 2008, autor: vorlajz Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
vorlajz Vloženo 19. Listopad 2008 Sdílet Vloženo 19. Listopad 2008 tak tady to je Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
dezod Vloženo 20. Listopad 2008 Autor Sdílet Vloženo 20. Listopad 2008 tak tady to je supr! dík Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
karlos3 Vloženo 20. Listopad 2008 Sdílet Vloženo 20. Listopad 2008 Já teda už léta používám oboustranku...buďto Würth nebo Pattex-super fix a bez problému.....drží to jako bejk!!!......Když jsem si naposledy všimnul u jedné OII že je př.značka pošramocená(asi od koule),tak jsem si najivně řekl že jí sundám a vyrovnám...No tak jednoduchý to nebylo....musel jsem nahřívat horkovzduchem a i tak to trvalo asi 20min.přemlouvání než se pustila...+ dalších asi 30.min.než jsem odstranil zbytky lepenky...... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
j0ska Vloženo 20. Listopad 2008 Sdílet Vloženo 20. Listopad 2008 Přesně tak.Patex drží jako prase. Je drahá, ale drží a je na venkovní použití. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
ViktorMPI Vloženo 20. Listopad 2008 Sdílet Vloženo 20. Listopad 2008 Já si kvůli lidem, kteří používají tažný zařízení jako parkovací asistent, nechávám přední SPZ klasicky na podložce, ať to radši eventuálně schytaj ony než nárazník Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
vorlajz Vloženo 20. Listopad 2008 Sdílet Vloženo 20. Listopad 2008 (editace) dle mě to bez toho rámečku vypadá o dost líp... a praktičnost? halt za krásu se platí! a když se do mě někdo opře koulí, tak to odnese i nárazník, i když bude značka v rámečku... Editováno: 20. Listopad 2008, autor: vorlajz Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
ViktorMPI Vloženo 20. Listopad 2008 Sdílet Vloženo 20. Listopad 2008 (editace) To každopádně vypadá líp, ale je fakt, že SPZ na rámečku trochu "pruží", takže do jisté míry to nárazník chrání. Vím jak vypadá naše osmiletá SPZ na druhém autě. Taky bych si to nejradši přilepil, ale navíc mám ještě druhej pár SPZky, takže bych to pak nemohl měnit .. ale to ty vorli máš vlastně taky. Editováno: 20. Listopad 2008, autor: ViktorMPI Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
vorlajz Vloženo 20. Listopad 2008 Sdílet Vloženo 20. Listopad 2008 (editace) měnit se to dá... má to tak udělaný Blacky... na tu značku co mění si zezadu nalepil dva ohnutý kousky plechu a za ty to pak pověsí na přední spz! je to praktické a funkční! Editováno: 20. Listopad 2008, autor: vorlajz Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
dezod Vloženo 20. Listopad 2008 Autor Sdílet Vloženo 20. Listopad 2008 Já teda už léta používám oboustranku...buďto Würth nebo Pattex-super fix a bez problému.....drží to jako bejk!!!......Když jsem si naposledy všimnul u jedné OII že je př.značka pošramocená(asi od koule),tak jsem si najivně řekl že jí sundám a vyrovnám...No tak jednoduchý to nebylo....musel jsem nahřívat horkovzduchem a i tak to trvalo asi 20min.přemlouvání než se pustila...+ dalších asi 30.min.než jsem odstranil zbytky lepenky...... díky za doporučení konkrétních pásek... jinak je fakt že ten rámeček pomůže a ochrání nárazník, sám sem vyzkoušel do vrat Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
ViktorMPI Vloženo 20. Listopad 2008 Sdílet Vloženo 20. Listopad 2008 měnit se to dá... má to tak udělaný Blacky... na tu značku co mění si zezadu nalepil dva ohnutý kousky plechu a za ty to pak pověsí na přední spz! je to praktické a funkční! Tak to je good řešení Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Kenvelo Vloženo 20. Listopad 2008 Sdílet Vloženo 20. Listopad 2008 jak se pak sundává ta spz? neserve se i lak? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.