Přejít na obsah

Podvozek Streetline


Jirik_superb

Doporučené příspěvky

  • o 2 týdny později...
  • o 1 rok později...

Ahoj borci! :-) Máte někdo zkušenosti s tímto podvozkem??? Asi mi odcházejí tlumiče vpředu a tak se asi musim po něčem poohlídnout a s tímto bych i snížil autíčko... ;-) tlumiče jeden cca 2500,- a takhle 6000 za celý podvozek??? :-) mno nevím :-) jenom pro upřesnění: Jedná se o komplet? tzn. 4x tlumiče, 4x pera? :) Díky za objasnění!

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Je to cely :)

Komplet :)

Hele zalezi hodne jak jezdi ....kluci co tomu davaji tk jim odesel do roka :D :D nekdo na nem odjel pres 30tis a rika ze pohoda :D Kazdopadne necekej kvalitu na dlouho ....HaR za tyhle prachy nedela pomalu ani pruziny a ver, ze to neni cena kuli znacce :)

Asi takle ?? pokud mas auto na srazy ze se odplazis na sraz tm to nechas stat a vsichni budou rikat ju to krasne lezi tk pohoda proc ne :)

Ale jestli jezdis kilometry a sem tam si zablbnes tk na to Seeer :) Co sem se bavil s Fru FRu tk uz mu pry taky jeden tlumic tece :) a celkove na podvozku se nevyplaci setrit :)

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Zdravim, nevite nekdo neco o tomhle podvozku za krasne penize :-)

http://www.v3tuning.cz/zbozi/6196/Podvozek...-35mm--6196.htm

Neco malo jsem o nich nasel, viz odkaz.

http://www.sportovniautodoplnky.cz/sportov...y-skoda-superb/

No já měl tu samou značku na Fabii combi a žádnej problém. Byl dosti tvrdší. Ale Fabia není Superb. Myslím si, že životnost bude kratší.

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

  • o 4 měsíce později...

Prodám originální sadu pružin a tlumičů zn. JOM (www. jom. de). Určena je pro vozy VW Passat 3B5 (1996-2000) a VW Passat 3B6 (2000 - 2006), verze sedan i kombi (Variant). Pasují též na Škodu Superb (2002 - 2008). U žádného vozu ne 4x4. Modrá barva, výškově stavitelné. Koupeno na ebay. com z Dusseldorfu na můj VW Passat 3B6. Po montáži jsem na nich najel pouze 100 km, zbytku rodiny vadila přílišná tuhost podvozku. Originál krabice, mírně zašpiněné. Certifikace TÜV. Poptávám 5.900,- Kč za 4 pružiny a 4 tlumiče. Dotazy rád vysvětlím.

http://tuning.sbazar.cz/sada-pruzin-a-tlumicu-jom-hradec-kralove-o3797143.html

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

  • o 3 měsíce později...

Zapojit se do konverzace

Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Vložili jste obsah s formátováním.   Odebrat formátování

  Je povoleno maximálně 75 smajlíků.

×   Z vašeho odkazu byl automaticky vytvořen náhled..   Odstranit náhled a nechat pouze odkaz

×   Předchozí vložený obsah byl obnoven.   Vyčistit editor

×   Nemůžete vložit obrázky přímo. Aktualizujte nebo vložte obrázky z URL.

×
×
  • Vytvořit nový...