kodemi.:R Vloženo 14. Červenec 2008 Sdílet Vloženo 14. Červenec 2008 Datum: 21. - 23.8.2008 Od kolika: od 18:00 Místo: parkoviště u TipSport Arény Co je v plánu: kdom doprovodných akcí, předváděcích jízd a soutěží je připraveno promítání filmů (zvku se naladí na jakémkoli fm přijímači na frekvenci 89.3MHz) Program: čtvrtek 21.8 - film O Život pátek 22.8 - film Once sobota 23.8 - film Václav více na webu: http://new.skoda-auto.com/CZE/news/auto ... berec.aspx na tuhle akci vyrazíme !!! http://forum.rs-club.cz/viewtopic.php?f=99&t=436 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Tomas_ek Vloženo 15. Červenec 2008 Sdílet Vloženo 15. Červenec 2008 To je hustý, tam jedu Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Marek Vloženo 15. Červenec 2008 Sdílet Vloženo 15. Červenec 2008 Taky pojedu, ale až to bude u nás...tj. 14. - 16. srpna.... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kodemi.:R Vloženo 15. Červenec 2008 Autor Sdílet Vloženo 15. Červenec 2008 Dame někde slet? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
mischicka Vloženo 15. Červenec 2008 Sdílet Vloženo 15. Červenec 2008 To je hustý, tam jedu My byli s bruderem a Jihočechi vloni v Budějkách a bylo to fakt goood, a těch věcí co jsme si odnesli Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kodemi.:R Vloženo 15. Červenec 2008 Autor Sdílet Vloženo 15. Červenec 2008 Ono se tam bude neco rozdavat? super Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
foromen Vloženo 15. Červenec 2008 Sdílet Vloženo 15. Červenec 2008 Kluci, a kterej den? Mě vyhovuje ten pátek. Pokud by to bylo, tak se pokusím dorazit. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Tangerín Vloženo 15. Červenec 2008 Sdílet Vloženo 15. Červenec 2008 To by mohl bejt dobrej zážitek Brno jsem už propásl, ale stejně tak daleko to mám i do Olmika a ten ještě bude Pokud nebude co dělat, asi s přítelkyní vyrazím na výlet Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
mischicka Vloženo 16. Červenec 2008 Sdílet Vloženo 16. Červenec 2008 Ono se tam bude neco rozdavat? super Něco málo se rozdávalo a pak byly soutěže a ceny, aspoň vloni... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
pentadius Vloženo 16. Červenec 2008 Sdílet Vloženo 16. Červenec 2008 To by mohl bejt dobrej zážitek Brno jsem už propásl, ale stejně tak daleko to mám i do Olmika a ten ještě bude Pokud nebude co dělat, asi s přítelkyní vyrazím na výlet Do Olmika bych zajel asi taky 31.8., u nás jsem to propásl, byl jsem na dovoleně Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Tangerín Vloženo 16. Červenec 2008 Sdílet Vloženo 16. Červenec 2008 Já ani nevěděl, že něco takovýho je Až včera večer jsem to tady vykoumal. Já bych jel do Olmika v pátek prvního na Once, pač ten jsme chtěli s přítelkyní vidět, ale v té době nebyl čas do kina...a Václava už jsem viděl. Takže pokud bude počasí, tak určitě v ten pátek pojedeme Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
pentadius Vloženo 16. Červenec 2008 Sdílet Vloženo 16. Červenec 2008 A ve čtvrtek nemůžeš? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Tangerín Vloženo 16. Červenec 2008 Sdílet Vloženo 16. Červenec 2008 Můžu. Ale nic mi nějak neříká ten film, co tam dávají ve čtvrtek... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
pentadius Vloženo 16. Červenec 2008 Sdílet Vloženo 16. Červenec 2008 Mně taky nee, ale lákají mě ty předváděcí jízdy s Fabiema a Roomsterma + soutěže a věcné dárky jako říkal Mischolin Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
mischicka Vloženo 16. Červenec 2008 Sdílet Vloženo 16. Červenec 2008 Jj, ty akce kolem jsou super, a stačí vědět pár info o FII a R a máš tričko, župan s bačkůrkama, kšiltovku, prospekty, modely... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
pentadius Vloženo 16. Červenec 2008 Sdílet Vloženo 16. Červenec 2008 To jsou ale tedy členové z fóra v jasné výhodě, co Vidíte, další přínosy tohoto fóra Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
mischicka Vloženo 16. Červenec 2008 Sdílet Vloženo 16. Červenec 2008 No já ty témata o FII moc nečetl a nečtu, to spíš byla AutoMotoRevue, apod. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kodemi.:R Vloženo 17. Červenec 2008 Autor Sdílet Vloženo 17. Červenec 2008 Jj, ty akce kolem jsou super, a stačí vědět pár info o FII a R a máš tričko, župan s bačkůrkama, kšiltovku, prospekty, modely... tak to je parada! Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
mischicka Vloženo 17. Červenec 2008 Sdílet Vloženo 17. Červenec 2008 Ty ne, pro Tebe nic nemají Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Tangerín Vloženo 17. Červenec 2008 Sdílet Vloženo 17. Červenec 2008 (editace) Tak to si prostuduju nějaký prospekty či stránky škodovky a vezmu je tam útokem Editováno: 17. Červenec 2008, autor: Tangerín Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
mischicka Vloženo 17. Červenec 2008 Sdílet Vloženo 17. Červenec 2008 ...pokud to letos bude stejně. A nezapomeňte se věnovat hosteskám, ty to ocení jinak.-) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Garrett Vloženo 19. Červenec 2008 Sdílet Vloženo 19. Červenec 2008 Tak se jedeme podívat do Zlína, jsem zvědavý jaký to tam bude Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kodemi.:R Vloženo 19. Červenec 2008 Autor Sdílet Vloženo 19. Červenec 2008 Ty ne, pro Tebe nic nemají Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
mischicka Vloženo 19. Červenec 2008 Sdílet Vloženo 19. Červenec 2008 Smajly umíš pěkně A kdy že a kam jdeš na to AutoKino?? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Garrett Vloženo 20. Červenec 2008 Sdílet Vloženo 20. Červenec 2008 (editace) Bylo to fajn, svezl jsem se v Roomstru, Fabii, bohužel tam měli jen 1,2 a 1,4, dobrá akce, zasoutěžily jsme si a pár drobností přivezli domů Udělal jsem pár fotek mobilem Editováno: 20. Červenec 2008, autor: Garrett Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.