Přejít na obsah

Poškrábaný disk (elektron)


vasin

Doporučené příspěvky

:feve: Zdravím, včera jsem se nechal umýt u Agipu při příjezdu z Brna do Prahy, je tam protahovací myčka co vás chytne za levé přední kolo a protáhne na druhou stranu a přitom vypucuje.

Po umytí jsem obešel auto zda je vše v poho a odjel a dnes sem si všiml, že mi to včera udělalo několik rýh na disku. :aggressive: Včera jsem si toho nevšiml patrně protože to bylo mokré. A nikde jinde se mi to prostě stát nemohlo. Nevylo kde. :feve:

Má standardní elektrony co se dodávají k OII elegance a chtěl bych poradit zda nevíte jak škrábance zaretušovat nebo tak nějak opravit. Bojím se aby se lak na elektronu neloupal čím dál víc.

Díky za help :help:

Kua ani nevíte jak já sem nasranej

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

  • o 2 týdny později...

Stalo se mne něco podobného akorád jsem si za to mohl sám blbě jsem tím stejným kolem zajel do té klece a bylo....něni to nic hrozného ale také mne to nepotěšilo......zaretušoval jsem to stříbrnou opravnou tužkou škoda a bylo......original lak se 100% loupat dál nebude.....je to dost kvalitní.......Mrs.

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Zapojit se do konverzace

Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Vložili jste obsah s formátováním.   Odebrat formátování

  Je povoleno maximálně 75 smajlíků.

×   Z vašeho odkazu byl automaticky vytvořen náhled..   Odstranit náhled a nechat pouze odkaz

×   Předchozí vložený obsah byl obnoven.   Vyčistit editor

×   Nemůžete vložit obrázky přímo. Aktualizujte nebo vložte obrázky z URL.

×
×
  • Vytvořit nový...