Přejít na obsah

Pozdrav


Kani

Doporučené příspěvky

mam to tak zabehle od te doby co mam ridicak a i lidi kolem me to tak delaji

to je to same jako kdyz motorkari maji danou komunikaci a nekteri motorkari tuto komunikaci take nepouzivaji

zalezi na tom co je kde rozsirene :)

jsou lide kteri nebliknou at se deje co se deje :(

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

priznam se, ze to blikani, ma jistou logiku, ale je tolik veci na ktery clovek musi myslet. Navic nejaky to bliknuti se da prehlidnout a pak zase clovek nevo co to melo znamenat. co ja pouzivam je proste nekoilik bliknuti, 3-4, kterejma proste na sebe upozornim a pak rukou naznacuju co se deje. toceni zapesi jako bych zapinal svetla, nebo zpomalovani dlani.

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Ono to bude spíše tím, že je to už hodně starý zvyk. Spousta mladších vůbec netuší o co jde, i když na ně blikne stejné auto i ve stejné barvě. Navíc oproti minulosti hodně zhoustnul provoz, ve větších městech bychom se i mohli ublikat. Když jsem v roce 97 koupil první Octávku, tak jsem na protijedoucí červenou taky párkrát bliknul. Bylo vidět, že starší to chápou a odpověděli, mladší ne. A když se začaly Octávky více "rozmnožovat", tak to taky vymizelo.

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

No je fakt, ze o blikani na zdraven stejnych jsem taky nevedel. Co se tyce 1 bliknuti, tak tady si myslim, ze to se casto muze plest s nerovnosti na silnici. Uz se mi to stalo nekolikrat, ze jsem premyslel proc blikaji.

Co se tyce blikani na upozorneni na radar, tak tady jsem nejak proti. Prijde mi to jako falesna solidarita, kdy co mam zkusenost na SM, tak vetsinou nemaji radar na presne, ale na urcitou toleranci. A blikat na takove exoty, kteri napr. v 50 jedou 90 a vic. opravdu neminim. Sam nejsem andel a bezne jezdim cca do 10 km navic, ale to riziko na sebe holt beru. Treba vcera na zrusene odbocce na Stramberk z R48 jsem mel cca 106 v 90 a tak jsem zvedavy zda do roka a do dne dojde fotecka.

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

  • o 1 měsíc později...

Zdravím všechny na zdejším výborném fóru a Roomsteráky zvlášť.

Já jsem si Rumika pořídil asi před měsícem a jelikož jsem už předtím toto fórum chvilku studoval, věděl jsem o vzájemném zdravení kolegů. Opatrně jsem to nadhodil doma u mé ženy, že od teď budeme zdravit všechny Roomstry (FII prominou) a byl jsem překvapen její nadšenou reakcí. Takže zdravíme oba, rádi a pokaždé když vidíme další spřízněnou duši. A skoro bych řekl, že žena má z opětovaného pozdravu větší radost než já. Takže, kolegové Ahoj.

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Tak to máš dobrý. Mám oranžovou FII tak zdravím jenom oranžové (ostatní necht mi odpustí) ale moje žena mi říká že jsem jak vidlák který přijede vyvalenej do města . :help: Takže když jede se mnou, mám zakázáno zdravit. :p

Editováno: , autor: m.s.k
Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

  • o 1 rok později...

Zapojit se do konverzace

Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Vložili jste obsah s formátováním.   Odebrat formátování

  Je povoleno maximálně 75 smajlíků.

×   Z vašeho odkazu byl automaticky vytvořen náhled..   Odstranit náhled a nechat pouze odkaz

×   Předchozí vložený obsah byl obnoven.   Vyčistit editor

×   Nemůžete vložit obrázky přímo. Aktualizujte nebo vložte obrázky z URL.

×
×
  • Vytvořit nový...